Connect with us

БулевАРТ

Лейди Гага: Социалните медии са „тоалетната на интернет“

Публикувана

на

Певицата и актриса Лейди Гага се вбеси след церемонията по раздаване на престижните награди Оскар  и се сблъска челно със силата на социалните медии и цялата лавина от слухове и жълти манипулации, с които е в състояние да залее всеки.

Повод за това е разпространението на неверни слухове за романтична връзка между нея и Брадли Купър, съобщи Контактмюзик. Отношенията между певицата и актьора и режисьор са една от най-обсъжданите теми в социалните медии след отминалата преди броени дни церемония за наградите Оскар.

„Честно казано, социалните медии са тоалетната на интернет и това, което причиняват на поп културата, е ужасно. По време на изявата ни хората видяха любов и, познайте какво, точно това искахме да видите. Та това е любовна песен. Филмът „Роди се звезда“ е любовна история. От гледна точка на изпълнението, беше много важно помежду ни през цялото време да има връзка. Когато се пее любовна песен, трябва да накараш хората да го съпреживеят, да я усетят чрез нас. Аз съм артист и предполагам, че с него си свършихме много добре работата. Заблудихме ви“, такъв бе коментарът на Лейди Гага в шоуто на Джими Кимъл.

На шоуто Лейди Гага и Брадли Купър изпълниха хитовото си парче „Shallow“ от филма „Роди се звезда“. Вместо обаче да обсъждат отличието, което песента спечели, потребителите се заеха да нищят прочувственото изпълнение на двойката. Според мнозина то е свидетелство за романтичните отношения между Лейди Гага и Брадли Купър, при това демонстрирано „под носа“ на Ирина Шейк – половинката на актьора и майка на 23-месечната му дъщеря.

twig.bg

Advertisement

Facebook