Connect with us

Астро

Близнаци елиминират конкурент, непредвидени случайности за Лъв

Публикувана

на

Овен 21 Мар – 20 Апр
Сутринта ще е доста объркана и противопоставяща работата на личните и семейни интереси. Постарайте се да огреете навсякъде. Ако закъснеете или неглижирате прoфесионалните си ангажименти някой ще ви измести. Вероятно е да станете третият и в личен план, ако оставите близки и любими сами да се оправят. Следобед посоката се изяснява, усещате какво е важно и независимо трудностите стабилизирате отношенията. Родените в първата декада ще изживеят доста по-напрегнати и рискови моменти и ще поемат чужда вина.

Телец 21 Апр – 21 Май
Не се напрягайте излишно до обед, ако не искате да си създадете затруднения и да плащате чужди сметки. Следобед сте близо до важен източник на сила и ресурси. Не споделяйте с трети лица уговореното на четири очи. В желанието да се похвалите може да си създадете конкуренция и да ви сретнат компромат. Отложеното за следобед ще коригира грешките, ще ви постави в по-добра позиция и ще ви свърже с подходящите хора. Добре е да планирате и да започнете ремонт и строителни дейности. Очертава се чудесен уикенд.

Близнаци 22 Май – 21 Юни
До обед събирате сила, натрупвате информация и провеждате опипващи почвата срещи. Не взимайте отговорни решения. Следобед ще получите точна и достоверна информация позволяваща да сглобите пъзела от възможности и отношения. Длъжници ви се издължават, но не само във финансов аспект. Ден на тайните информации, на поверителните данни и контакти, след които може да вземете кардинално и животопроменящо решение. Ще елиминирате конкурент, а може да намерите и терен за самостоятелни дейности и живот.

Рак 22 Юни – 22 Юли
Днес трудно съвместявате работата и семейните задължения. Ако закъснеете за работа шефовете ще ви направят проблем, а ако не се справите с дадените на половинката обещания ви чака тежка вечер и още по неприятен уикенд. Планирайте ремонти и разместване, дизайнерски и строителни дейности, които ще омилостивят и двете страни. Представете си възможно най-ярко тази линия на поведение, която искате да следвате и тръгнете в този посока. Не е добре да се правят промени и нововъведения, спазвайте инструкциите.

Лъв 23 Юли – 23 Авг
До обед се очертават намеси и непредвидени случайности, които ще ви затруднят. Ако искате работата ви да потръгне в правилната посока отложете за следобед важните срещи и преговори. Този ден дава шанс да осъществите контакт със спонсори и потенциални партньори, да получите на ниска цена това, което другите получават с наложени лихви и допълнителни плащания. Ще ви енергизират и срещите тази вечер. Неприятностите бързо ще се забравят, нещата които ви тревожат ще започнат да се подреждат и уреждат.

Дева 24 Авг – 23 Сеп
Контролирайте се максимално. Денят може да започне провокативно, с опити за намеса и навлизане в личната ви територия. Не се ядосвайте излишно. Ще видите как с напредването на деня постепено намирате решение на проблемите, получавате нужната подкрепа и съдействие. Случващото се в момента може да ви помогне да станете част от престижен и пробивен екип. Някой ще получи дългоочакван отговор на запитвания или нужните му разрешителни за строежи и ремонти. Чака ви един съзидателен уикенд.

Везни 24 Сеп – 23 Окт
Започвате деня с конфликти и сърдене, с нацупени физиономии и недоволства. Близките и децата ви изнервят. Ако забравите нещо и се върнете за него, нещата ще се влошат. Следете знаците, които съдбата ви дава и се старайте да не приемате толкова болезнено възникналите неудобства. За ваше успокоение в живота на всеки се дава толкова колкото може да понесе, така че и с проблемите ще се справите и неприятностите ще забравите. Но като се погледнете довечера в огледалото може да забележите първия или втори бял косъм.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное
Денят може да не тръгне по правилата, но със сигурност ще завърши по вашите. Навлизате в творчески и съзидателен период. Може да планирате ремонти за уикенда както и всякакъв тип строителни и възстановителни дейности. Започнете разширение и на вилата, комбинирайте усилия, средства и техника с роднини и съседи. До утре ще намерите тайни и явни източници на сила и ресурси и това, което е било отлагано ще започне да се работи и изгражда. Връзките ви ще са навременни и полезни, за бъдещето. Работете на свой терен.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек
До обед не започвайте нищо важно, ограничете контактите с хора, чиито претенции и преди трудно сте удолетворявали. Важните разговори насрочете за следобед, когато навлизате в благоприятен за връзките и дейноста ви период. До вечерта ще свършите много добра работа, ще разрешите спорове, ще изгладите отношения и ще се заемете с благоустройството на дома и офиса. Планирайте ремонти за уикенда. Всичко, което прегледате оправите и накарате да работи ще ви улесни живота, ще зарадва близки и приятели.

Козирог 22 Дек – 20 Яну
Ще ви засипват проблеми в работата, но и семейството ще иска своето. Луната навлиза в знака на опозицията ви Рака. От две страни ще ви атакуват с претенции. Ще се наложи да закъснеете вечерта, за да довършите нещо в работата или проблемите с деца и близки ще са причина да пренебрегнете някои служебни задължения. Колкото и да се стараете все някъде ситуацията ще излезе от контрол, ще се изнервите и притесните. Ако започнете да правите нещо несъзнателно продължете в тази посока и нещата ще се оправят.

Водолей 21 Яну – 19 Фев
Не се разсейвайте с дреболии, свършете съвестно работата си до обед, без да се отклонявате в изкушаващи посоки. Следобед навлизате в програма важна за дома и семейството. Планирайте ремонти и преустройства за уикенда. Набавете си нужната техника и материали. Ден за медитация над собствената карма и тези на рода, с цел изясняване на бъдещите тенденции. Представете си ярко линията на поведение, която ще ви доведе до целта и я следайте неотклонно. Няма значение кой какво иска от вас, не се отклонявайте от пътя.

Риби 20 Фев – 20 Мар
Довършете си работата, изпълнете поетите ангажименти и следобед се ориентирайте повече към работата важна за дома и семейството ви. Навлизаме в деня на фонтана от преливаща енергия. Битката в момента е за лична и духовна самостоятелност. Планирайте за уикенда работа в градината на собстевния ви интерес. Каквото се посади ще даде богата реколта. Ще потръгне добре и дейност свързана с ремонти и преустройства. Ден на съзиданието и градежа. Не рушете, отложете разправиите и разделите за друг път.

twig.bg

Advertisement

Facebook