Connect with us

Лайфстайл

Бразилският ангел Алесандра с най-дългите крака на 38 г.(ГАЛЕРИЯ)

Публикувана

на

Тя е Алесандра Амброзио, бразилската красавица и супер модел. През миналата година се оказа, че шоуто на известната марка за бельо е последния път, когато тя излиза на подиума. Днес най-известната красавица на Бразилия навършва 38 години.

Алесандра Амброзио на 38

Родена е на днешната дата 11 април 1981 година в Рио Гранди до Сул, Бразилия. Нейните родители, които са от италиански и полски произход, притежават собствена бензиностанция.

Алесандра Амброзио на 38

Амброзио е само на осем години, когато решава, че иска да бъде модел. Записва се в курс за модели на 12-годишна възраст, а на 14 г. е една от финалистките в елитен конкурс за модели в Бразилия.

Алесандра Амброзио на 38

Амброзио бе част от екипа на Victoria’s secret цели 12 години, нейният дебют идва през 2005 година, като по-късно тя е първият модел, който представя линията Pink, предназначена за тийнейджъри.

През 2008 година тя излезе на модния подиум едва три месеца след като роди първото си дете, докато през 2011 година влезе в историята на шоуто, носейки най-тежките крила на ангел.

Появявала се е на повече от 50 международни корици на списания, включително Cosmopolitan, Elle, Marie Claire, Glamour.

Алесандра Амброзио на 38

Първото дете на Амброзио и нейния годеник, калифорнийския бизнесмен Джейми Мазур, е дъщеря на име Аня Луис Амброзио Мазур, родена на 24 август 2008 година.

Алесандра Амброзио на 38

Край на кариерата?

Това не значи, че Амброзио изчезва от хоризонта.

Алесандра Амброзио на 38

Тя просто сваля крилата на ангел, за да се посвети на нейната линия за сватбени костюми – Ale by Alessandra, и да се фокусира върху кариерата си на актриса.

twig.bg

Advertisement

Facebook