Connect with us

БулевАРТ

Българският вариант на антивирусния хит „Корона Чао“(Видео)

Публикувана

на

Фики Стораро спечели осмият финал на предаването „Две капки вода“ и си тръгна от шоуто с чисто новият автомобил „Форд Пума“. Той изпя уникално песента на Лайънъл Ричи „Хелоу“.

Благодаря на всички, които ме подкрепиха, това е най-прекрасният момент в живота ми, каза Фики, ксйто получи първото поздравление на сцената от баща си-  Тони Стораро.

 

На второ място е Маги, която изпя незабравима песен на Уитни Хюстън, а трета Дара е с песента на Мария Нейкова – “Вървят ли двама“.

Не мога да повярвам, че стигнах дотук, благодаря на Митко, че ми отстъпи мястото, каза Маги.

На четвърто място остана JJ, който излезе на сцената като Фреди Меркюри. Това за мен бе огромно щастие да участвам в шоуто. Благодаря на публиката, че ми даде възможността да бъда тук, каза изпълнителят.

Наградата мистър Холивуд получи Димитър Маринов след като изпя фантастично песента на Тодор Колев „Самотният човек“.

Мобилизирахме се, за да свършихме работата си, предаването беше лекарство за българина в изолация, каза Магърдич Халваджиян. „През цялото време си казвахме: Шоуто трябва да продължи! Това е най-доброто като българска продукция, което може да направи като шоу. Затова всяка година е толкова чакано, обичано, то ни разплаква, разсмива. Финалът е оптимизъм, за нещо по-добро, което предстои да ни се случи. Знам, че нещата ще се променят и ентусиазмът ще се вдигне, защото ние можем да правим чудеса, когато сме заедно“, каза още продуцентът.

Шоуто завърши с най-новия хит – „Корона чао“.

Вижте тук „Корона Чао” в изпълнение на Софи Маринова, Тита, Криско, Рафи, Константин, Ненчо Балабанов. Песента бе представена на финала на „Като две капки вода“.

 

twig.bg

Реклама
Advertisement

Facebook