Connect with us

Лайфстайл

От ръцете на Кари Брадшоу: Чантата – багета на „Fendi“ се завръща

Публикувана

на

През новия пролетен сезон италианската модна къща Fendi  възражда модела на легендарната чанта „Baguette“.

Един от първите и най-верните почитатели на този модел е героинята на култовия телевизионен сериал „Сексът и градът“ Кари Брадшоу – момичето се появява в рамката с  „багетата“ Fendi, принуждавайки модата по целия свят да се подреди в марката за своите копия.

Чантата е проектирана през 1997 г. от внучката на основателя на марката Силвия Вентурини-Фенди.

Името на чантата идва от първоначалната идея да се носи подмишница като едноименния парижки хляб. От тогава досега са произведени около 1 000 различни вида „багети“ от всякакви материали. За всеки вкус и бюджет.Размерът на поп звездата Fendi Baguette от участието си в сериала през 1997-ма година е достатъчно практичен, за да сложиш  работен тефтер, грим, очила, дори да намериш място за коктейлна мини рокля. 

Актуализираният вид на новата чанта ще се предлага в  деликатни, пастелни цветове и в релефна и гладка кожа. Тя може да бъде лекомислена, украсена с големи планински кристали и розови пъпки, но също така – строга и справедлива, в цвят графит или небесен лазур.  Въпреки леко променените пропорции, чаната остава  разпознаваемата “багета”, в който всички се влюбиха в края на 90-те години.

Fendi

Ще се продава  в бутиците на Fendi по света, като за най-големите ентусиасти се препоръчва да избързат с поръчките.

А сега я гледаме на рекламните клипове на Fendi, заснети в Хон Конг и Ню Йорк.

twig.bg

Реклама
Advertisement

Facebook