Connect with us

Астро

Ден на големите желания за Везни, труден и рисков за Козирог

Публикувана

на

Овен 21 Мар – 20 Апр
Няма да ви е леко в този ден. Ще срещате ледени сърца, открита и прикрита опозиция както у дома, така и на работното място. Не се препоръчват интервенции особено в областта на отделителната система и бъбреците. Но може да се наложи да се разделите с някого или с досегашния си начин на живот. Денят се свързва с преобразяването, с промените, които искаме или не, но трябва да направим, за да живеем по-добре и да имаме по-добър избор в бъдеще. Мислете обективно и реалистично, смирете емоциите.

Телец 21 Апр – 21 Май
Днес получаваме това, което сме си заслужили и заработили в миналото, това за което сме се постарали или сме неглижирали в забързаното ежедневие. Всеки се оглежда в своето огледало. За един то е изкривено, за друг отразява реалностите, показва точно местата на сила и слабост. Бъдете максимално разсъдливи и обективни, не продължавайте да вярвате на тези, които непрекъснато ви предават. Оглеждайте се за нови възможности, за нови кандидати за съвместни дейности и връзка. Не отлагайте важното за утре.

Близнаци 22 Май – 21 Юни
Заложете капаните. Опитайте да хванете в крачка враговете си и тези, които се опитват да ви лъжат и да действат зад гърба ви. Може да намерите и получите информации, които ще помогнат да навържете фактите и да си направите изводите. Днес е особено вредно да се следват чужди мисли, съвети и наставления. Мислете с главата си. Опитайте да се справите сами. Намерете сами решението на наболелите проблеми. Не се знае кой от съветниците и партньорите ви действа в полза на противниковия лагер.

Рак 22 Юни – 22 Юли
Грешките от този ден ще се плащат утре. Не си позволявайте предоверяване. Проверявайте всеки ред от документацията, която приемате и подписвате. Днес маските падат, виждате реалността и дано зад нея прозрете и голата истина. Очертават се опити за лъжи и компроматна атака. С голяма вероятност ще се издъните на най-слабото място, а и хората, към които имате слабост може да спекулират с чувствата и предоверяването ви. Този ден може да ви донесе и здравословен проблем. Щадете кръста и бъбреците, не вдигайте тежко.

Лъв 23 Юли – 23 Авг
Опитайте да се видите отстрани, откажете се от вредните илюзии и заблуди. Добре е да пътувате, да се срещнете на място с тези, с които водите преговори. Директният контакт е за препоръчване, така може да прочетете истината или лъжата в очите на другия. Подложете всичко на проверка. Не се препоръчва и да действате по инстинкт. Напрежението от предните дни си казва думата, трудно ще се концентрирате, но и другите са в това положение. Ако не се чувствате сигурни в преценката си не взимайте окончателно решение.

Дева 24 Авг – 23 Сеп
Взимайте решения и действайте след щателна проверка и подготовка. Не позволявайте да ви въздействат околните дори и с авторитетно мнение. Случващото се днес изкривява истината, обърква разсъжденията и неточно отразява наличностите. Нужен е обективен подход във всяка ситуация, а не емоционално действие и предоверяване. Не търсете помощ, дори и желаещите да ви помогнат може още повече да ви объркат. Денят носи награди за работата и действията ни от миналото. Някой ще дочака повишение или преназначение.

Везни 24 Сеп – 23 Окт
Ден на големите желания и малките възможности. Ще срещате неразбиране и ледени сърца по пътя си. В такъв момент не е добре да следвате чужди съвети и да се прекланяте пред авторитети. Никой не е застрахован от грешки. Проверете пак преди да подпишете договор или да представите свои проекти, доклади и изчисления. Нужна е повече обективност и в личните отношения. Това което ви се иска не се покрива с реалностите, но може да направите поне една крачка към мечтата. Днес се получават награди само по заслуги.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное
Тенденцията е да се следват пасивно чужди мисли и пропоръки. В такъв момент може да поведете след себе си тези, които вече са готови да ви следват, но и сами да станете част от нечий антураж. Не се доверявайте на всеки, не оставайте друг да взима решения важни за бъдещето ви. Може да кажете мнението си за избора на децата, но не се опитвайте да им влияете, за да не излезете виновни. Всичко се вижда изкривено, разговорите се насочват към маловажните детайли и подробности, а важното остава някъде встрани.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек
Околната действителност е отражение на това, което става в душата ви. Ако сте в личен конфликт и с другите няма да се разберете. Откажете се от илюзиите и се съобразете с реалностите. Вероятно е да получите ниска цена за направените услуги и свършената в миналото работа. Нека ви светне червената лампичка и в бъдеще да не се предоверявате. Един от дните, в които каквото си надробил това ще сърбаш. Работете самостоятелно, на свой терен и със свои средства. Време е да се пренастроите на нова вълна.

Козирог 22 Дек – 20 Яну
Родените около 5-10 януари ще имат труден и рисков ден зареден с повече отговорности и претенции от страна на околните. Притиснати от няколко страни може би ще вземете най после решението, което все отлагате. Време е да помислите за себе си, да не следвате пасивно някой, който мисли повече за собствените си нужди и желания. Предстои ви преобразяване, а в утрешния ден ще станете още по-безкомпромисни, за да се защитите. Поставете условия и ултиматуми. Каквото сте посели вчера, това ще пожънете днес. Щадете си кръста.

Водолей 21 Яну – 19 Фев
Ден на важни разкрития. Маските падат, разбирате кой каква роля играе в живота и работата ви, какво е склонен да ви даде или да пожертва за вас и какво никога няма да направи като жест или услуга. Сега е момента да се сложи точка, да се излезе от игра, която не се играе по вашите правила. Прекратете договори с нелоялни търговци, поставете условията си на работодателите, които не ви оценяват според работата, която вършите. И в партньорските отношения е време да се наложат промени и да се разбере кой за какво ще отговаря.

Риби 20 Фев – 20 Мар
Случващото се в този ден помага да разсеете розовата мъгла, да изплувате от летаргията и да видите ясно реалността, в която се движите и живеете. Ще ви станат ясни някои манипулации и хватки, с които някой ви държи в подчинение. Някъде тръгва и компроматна война. Проблемът е, че трудно се отказвате от илюзията, която в момента ви обгръща като топъл шал, но в бъдеще може да се стегне около врата ви, когато реалностите и отговорностите излязат наяве. Прекъснете вредни контакти.

twig.bg

Advertisement

Facebook