Connect with us

Астро

Ден на остри сблъсъци за Стрелец, неочаквани печалби за Овен

Публикувана

на

Овен 21 Мар – 20 Апр
Ден на неочаквани хрумвания и обаждания, които ще променят плановете ви и може да донесат неочаквани печалби и запознанства. Ще откриете истинската причина за връзката си с някого. Проблемът е, че трудно споделяте или сте готови да изберете за слушател някой съвсем непознат, вместо да оправите отношенията си с близките, които коментирате. Ако мислите за някого той ще ви се обади. Ако сте човек на изкуството опитайте днес да напишете една дума или да изсвирите една нота и следващите сами ще дойдат.

Телец 21 Апр – 21 Май
Този ден запълва празнините в живота ни, вдъхва оптимизъм и самочувствие, позволява да направим крачката, от която сме се притеснявали Пророчествата се сбъдват. Мислете усилено за някого и той ще ви се обади. Телецът е здраво стъпил на земята човек и не вярва в прогнози, но случващото се в този ден може да ви даде начало, отправна точка и смисъл за важните ви начинания в бъдеще. Нищо не е случайно, доверете се на импулса и рискувайте. Печалбите няма да закъснеят. Търсете работа в чуждестранна фирма.

Близнаци 22 Май – 21 Юни
Проведете още в началото на деня разговори с партньори от чужбина. Този ден изисква обединение на ресурси и интереси. Лесно ще спечелите някого за каузата си, но проблемът е, че ще ви бъдат наложени и някои ограничения. Родените във втората декада може да прегърнат чуждото мнение като свое и да прокарват политика вредна за работата и близките им. Не споделяйте идеите си в суров вид, още утре ще ги видите в нечии планове и графици. Всичко, за което се договорите трябва да е скрепено с подпис и печат.

Рак 22 Юни – 22 Юли
Днес и утре ще се договорите успешно с партньори от страната и от чужбина. Ще се събудите с чудесна идея и до вечерта ще съставите план за реализирането и. Ден на телепатичните контакти. Ще почувствате и какво се случва с близките ви. Ако мислите за някого, непременно се обадете и вижте какво се случва. На тишина и на спокойствие мислите ви ще текат гладко, ще успеете да разберете нещо, за което не сте си давали сметка. Сънищата ви намекват за това, което бързо трябва да приключите. Ден на прозрения за бъдещето.

Лъв 23 Юли – 23 Авг
Препоръката за деня е да се доверите не само на информациите, които получавате, но и на вътрешното си усещане за нещата. Ден на телепатичните контакти. Разстоянията нямат значение. Ще ви се обадят тези, за които мислите, а и вие търсите някого в момент, когато има нужда от вас. Ден на кармични срещи, нищо не е случайно. Очертават се и неслучайни срещи с непознати, които в бъдеще ще станат важна част от плановете, работата и живота ви. Ще направите важно откритие и разкритие. Коригирайте грешките.

Дева 24 Авг – 23 Сеп
Бъдете внимателни и не споделяйте идеите си, независимо, че по празниците сте генерирали доста такива и в момента напирате да ги реализирате. Не е изключено друг да се закичи с направеното от вас. Патентовайте продуктите си, защитете марката и труда си. По добрият вариант е да подпишете договор с чуждестранна фирма. Рекламирайте се. Интуитивно ще почувствате къде може да пробиете и да получите по-висока оценка на труда си. В момента някой се опитва да ви подбие цената, като открито и прикрито ви критикува.

Везни 24 Сеп – 23 Окт
Един вдъхновен ден. Намерете си тихо и спокойно място и работете над належащите задачи и идеи. В труден момент може да получите подтик да се обадите на някого. Това може да се окаже точно човека, който ще ви реши проблема. Вслушвайте се в гласа на интуицията и ще намерите решение и на най-проблемите ситуации. Участвайте в конкурси, търсете начин да представите творбите и работата си пред комисии и публика. Шефовете ще са благосклонни, но странични хора и фактори може да се опитат да наложат други хора и проекти.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное
Ден на откровение и на някакво особено озарение, което ще ви помогне да намерите решение на всеки проблем, да разберете кой е с вас и кой действа подмолно. Ще се обаждат хората, за които мислите. Остава да разберете какъв мотив ги движи. Един от дните, в които ви помага изключителната ви интуиция и ви спасява от грешен ход. Не предприемайте нищо, ако усещате някаква особена вътрешна съпротива в тази посока. Днес трудно ще ви излъжат и прецакат, но бъдете сигурни, че ще се опитат. Правете избора със сърцето си.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек
Ден на остри сблъсъци на интереси и позиции. Ще почувствате особено силно и остро къде са вашите хора и кой ви мъти водата. Може да получите предложение за работа, на ако прибързано споделите някой може да се възползва преди вас. С някакво шесто чувство конкуренцията надушва от какво може да се възползва и да ви елиминира от играта. Очертават се болезнени удари в гръб. Някой, на когото сте разчитали може да ви предаде. Осъществете връзки с чужбина без много шум, докато си уредите нещата.

Козирог 22 Дек – 20 Яну
Ако сте на шефска позиция проведете днес общо събрание на колектива. По време на обсъжданията на задачите ще се генерират чудесни идеи, които ще помогнат на бизнеса ви да изплува. Ако работите самостоятелно, може да получите някакво просветление по въпрос, който не може да решите отдавна. Ако мислите за някого, обадете се и заедно ще свършите много добра работа. Намерете начин да се включите към благотворителни проекти и така сами ще получите подкрепа и финансиране. Препоръчват се връзки с чужбина.

Водолей 21 Яну – 19 Фев
В този ден интуицията е особено силна. Намерете си спокойно място и обмислете положението, в което се намирате. Най-неочаквано може да ви хрумнат спасителни идеи, които да ви помогнат да спечелите предимства и да излезете от състоянието на аутсайдер. Явете се на конкурси, покажете дарби и таланти. Ще ви се обаждат тези, за които мислите и които в голяма степен може да ви помогнат да постигнете целите си и да си бъдете полезни взаимно. Ако днес заминете или си уредите заминаване за чужбина дълго ще останете там.

Риби 20 Фев – 20 Мар
Луната навлиза в Риби и до вечерта вече е в съвпад с Нептун. Аспектът засилва интуицията, както и дълбоко заложените в нас заложби. Талантите ви избиват навън, генерирате свежи идеи и дълбоки чувства и дано да има кой да ги оцени. Явете се на конкурси и прослушвания. Внимавайте и не нарушавайте закона. Не отстъпвайте на ниска цена авторското си право. Вероятно е да ви изнудват. Очертават се малки и големи предателства и в любовта. Не споделяйте идеите си преди да ги защитите.

twig.bg

Advertisement

Facebook