Connect with us

Астро

Ден на промени за Овен, късмет очаква Козирог

Публикувана

на

Овен 21 Мар – 20 Апр
Ден на промени и трансформации. Дори и да закъснеете за работа постарайте се да изглеждате добре. Днес личното ни самочувствие е от голямо значение, така че постарайте се да вдигнете градуса като облечете новите дрехи, като промените визията и дадете ход на нови начинания и проекти. Сбирките от тази вечер ще създават нови връзки, ще прокарват нови идеи и може да ви срещнат с любовта. Предстоящото пълнолуние стимулира маниакалните депресии. Обадете се на близък изпаднал в безизходица и го стимулирайте.

Телец 21 Апр – 21 Май
Този ден ще ви освободи от голям товар, ще промени нещата в работата и в партньорските връзки и може да даде шанс на едно възраждащо се чувство. Ще получите преди другите информация която използвана добре ще ви направи актуални и пробивни. Стартирайте нови инициативи и проекти. От утре Слънцето ще ви гледа в брилянтен аспект от знака на Козирога. Използвайте и служебното парти за разговор, който ще ви осигури по-добра позиция. Ще доминирате в средата и отношенията си. Възползвайте се от всяко предимство.

Близнаци 22 Май – 21 Юни
Днес е време да се печелят протекции, похвали и авторитет. Може де постигнете повече и да получите общото одобрение. Какъвто и проблем да се появи ще намерите решението му. Тази вечер обединете усилията си с групата, в която участвате, работите и градите престижни проекти. До утре на обед е от особено значение да се стартират нови програми и да се обявят намеренията за бъдещи действия и участия. Печелите спонсори и електорат. Препоръчва се физическо натоварване. Поемете си отговорностите.

Рак 22 Юни – 22 Юли
Ден за нови инициативи и преговори. Постарайте се да изглеждате добре за предстоящите срещи. В момента уреждате бъдещите си договори, дори и да не работите в тази посока. Ще ви оглеждат и преценяват. Явете се на конкурси, постарайте се да привлечете погледите. Днес и утре ще оберете лаврите от добре свършената работа. Побързайте с подписването на новите договори и със срещите, които ще ви осигурят нова база за развитие. От утре вечер Слънцето вече ще ви гледа в опозиция, трудно ще спечелите шефското одобрение.

Лъв 23 Юли – 23 Авг
Родените в третата декада ще имат натоварена сутрин, в която ще дават повече отколкото ще получават. Ще се появи стар проблем, който няма да се реши без допълнителна информация по въпроса. Нещо се е променило, а вие сте го изпуснали от контрол. Препоръчват се събрания и преговори за следобед, когато ще имате повече варианти на избор и ще сте в час с настъпващите промени. Не е все едно с кого ще се срещнете тази вечер. И докато другите се веселят на служебния купон вие е добре да водите преговори.

Дева 24 Авг – 23 Сеп
Постарайте се да изглеждате добре. Този ден ще ви даде повече шансове да се представите на ниво на деловите срещи и да получите изгодни предложения. Приближаващото пълнолуние ще напълни потребителската ви кошница. В късния следобед настъпват промени, които ще се отразят негативно на родените в първата декада. Очертават се вмешателства в избора ви и неприятности поради двойнствените ви връзки. Ще се наложи да си тръгнете прибързано от една среща, за да отидете на друга. Отношенията зациклят.

Везни 24 Сеп – 23 Окт
Благоприятен момент за навлизане в нова пазарна ниша и проучване новите възможности на пазара. Търсете информации от първоизточника, подпишете нов договор и се явете на конкурс. Тествайте нов козметичен продукт и покажете нова визия. Към края на работното време ще получите дългоочаквано предложение или информация позволяваща да се справите с притесненията и да преминете на по-високи позиции в работата и в обществото. Подгответе се за качествен скок. Някой може да замести шефовете си. Правят се рокади.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное
Ден на притеснения и разходи за родените в третата декада. Ще се появи стар проблем на нов глас и вече ще трябва да го разрешите, ако не искате да ви ограничи и стопира пътуванията по празниците. Налагат се допълнителни разходи, но до вечерта и някои екстри ще дойдат. Добре е тази вечер да се организира коледния колегиален купон. Не оставайте сами, особено ако наскоро сте преживели нещо неприятно. Отложеното за утре следобед ще изостри напрежението и ще поднесе неприятни изненади.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек
Очертава се ден на придобивки, на възможности да постигнете напредък при преговори, да уредите сделка и да подпишете нов договор. Чакайте вести и предложения, които може да ви изстрелят в съвсем нова професионална посока. Следобед се засилват депресивните състояния, а за родените в първата декада идват неприятни моменти на отхвърляне и претенции. До късния следобед на 22-и Луната ще ви гледа в опозиция и ще образува тежки аспекти с Марс и Нептун от Риби. Свършете днес важната работа. Здравето ще е нестабилно.

Козирог 22 Дек – 20 Яну
Късметът ще работи във ваша полза и интерес. Постарайте се да изглеждате магнетично и да привличате погледите. Имате реални шансове за повишение и покана за важни фирмени участия. Този ден ви дава възможност да блеснете и да спечелите нещо допълнително. Идват награди за положените в миналото усилия. Ще се реши проблем, който отдавна ви притеснява. Може да влезете в нов екип и да уредите пътуванията по празниците. Такъв шанс скоро няма да дойде, така че възползвайте се от всички предложени екстри.

Водолей 21 Яну – 19 Фев
Тежък преди обед особено за родените в третата декада. И независимо колко сте се страдали днес друг може да обере овациите. Отнесете се спокойно към проблемите, мислете повече за здравето си и за отношенията у дома. Почти в края на работното време ситуацията ще се обърне във ваша полза и интерес и в утрешния ден ще доминирате в средата си, ще получавате покани, ще се радвате на поощрения и награди за заслуги. Ще се окаже, че прибързано сте се притеснявали, но все пак горчивината ще остане. Внимавайте с изневерите.

Риби 20 Фев – 20 Мар
Концентрирайте се над важните си задачи и гледайте да ги отхвърлите до обед. Първата половина на деня ще ви донесе късмет, придобивки и награди. Ще получавате покани и ще уредите част от ангажименти си по празниците. Облечете новите дрехи. Ще бъдете обект на проучване от страна на бъдещи спонсори или шефове. Следобед навлизате в рисков период, който ще продължи до късния следобед на 22-и. Ще се изострят апетитите към бизнеса ви. Някой ще се опита да ви измести от престижен служебен проект. Внимавайте с храната.

twig.bg

Реклама
Advertisement

Facebook