Connect with us

Звездни

Деси Банова: Има Божия намеса в избора на името Йоан

Публикувана

на

Младата майка Деси Банова сподели с какво я променил малкия Йоан и как решила да го кръсти така. В първото си телевизионно интервю след раждането синоптичката разказа:

„При различни посещения и във Франция, и в Германия, влизайки в катедрала, първото нещо, което виждах, беше св. Йоан. Най-интересното е, че Йоан се роди на 1 октомври, когато се чества св. Йоан Кукузел и всъщност той си дойде с името“.

Тя смята, че има Божия намеса в избора на това име. Любопитен факт е, че и двете деца на Деси Банова са кръстени на св. Йоан

„Винаги съм харесвала това име и за момче, и за момиче. В началото много се чудех, защото наистина е малко странно Йоанна и Йоан, но го споделих с Росен и той много го хареса“, разказа щастливата майка.

„Много съм щастлива и заредена. Това, което може да ти даде едно бебче, не може никой друг“, коментира Деси Банова-Плевнелиева в предаването „На кафе“.

Два месеца след като стана майка за втори път, едно от най-известните лица на NOVA e в перфектна форма.

„Аз кърмя, а кърменето помага за фигурата на жената. Освен това се храня здравословно, правя упражнения с бебето и общо взето съм много активна“, сподели Банова за това как е възвърнала бързо добрата си форма.

Тя роди второто си дете на 1 октомври. Момченцето носи красивото име Йоан.

Преди седмица в медиите излезе публикация, според която благосъстоянието на малкия Йоан е наистина за завиждане.  663 488 лева и една втора идеални части от две къщи в село Баня и Черноморец – това е летящият  старт на новородения син на Деси Банова и Росен Плевнелиев, показва проверка на „Галерия“ в последната декларация на баща му пред КПКОНПИ.

Всичко останало като имоти за десетки милиони е дарено на бившата съпруга на Плевнелиев и синовете му. През 2012 г. Плевнелиев имаше 1,8 милиона лева. От 2009-а той не развива бизнес и разчита на спестяванията си от времето, когато работеще с германските инвеститори от „Линдер“. Синоптичката Деси Банова роди в понеделник, а двамата с Плевнелиев живеят заедно повече от година. Дори сключиха граждански брак през юни.

twig.bg

Advertisement

Facebook