Connect with us

Лайфстайл

Деси Радева елегантна в тоалет с цвят „персийски пясък“ на приема

Публикувана

на

Президентът Румен Радев даде традиционния прием по случай 3-ти март – Националния празник на България, който се проведе във Военния клуб. Съпругата му Десислава Радева беше облечена в тоалет на НЕВЕНА.

 

Тя бе с елегантна рокля от дантела в цвят „персийски пясък“, която бе с кръгло деколте, 3/4 ръкави и дължина под коляното. Талията бе подчертана от самата кройка на тоалета с широк колан, а от средата на бедрата бе клоширана и падаше свободно надолу.

Деси

 

Същия тоалет г-жа Радева носи на официалната визита при крал Абдула II бин ал-Хусейн и кралица Рания ал-Абдула в двореца в Аман в Хашемитско кралство Йордания. Със своя избор на вече видян тоалет г-жа Радева показа както отговорност към екологичния аспект на модата, така и различните възможности за носимост на една и съща елегантна дреха за дневен и вечерен повод.

 

Радева бе съчетала тоалета със златисти обувки на висок ток, а косата ѝ прибрана на кок. Първата дама не носеше бижута.

Радева и друг път се е доверявала на тоалетите на Невена, като най-впечатляваща бе роклята, с която Радева се появи в Брюксел при първата си задгранична визита като президентска съпруга през 2017 година.

twig.bg

Advertisement

Facebook