Connect with us

Звездни

Дженифър Анистън на 50: Най-прекрасното ухание на света е това на мъжа, когото обичаш…

Публикувана

на

50-ата годишнина определено е повод за празник. Популярната американска актриса Дженифър Анистън, носител на наградите „Еми“ и „Златен глобус“ е любимка от години на публиката не само в САЩ, но и по цял свят. Секси тяло, разкошна коса, сияйна усмивка – Дженифър Анистън е една от най-горещите жени в Холивуд.

Особено след ролята си в един от най-популярните сериали на всички времена „Приятели“.

Дженифър Анистън

За разлика от неудачите на някои от другите звезди в „Приятели“, кариерата на Дженифър не залязва с края на сериала. Тя продължава да трупа слава на голям екран, а сред най-известните филми с нейно участие са „Всемогъщият Брус“, „Марли и аз“, „Отстреляй бившата“, „Жена назаем“ и поредицата „Шефове гадняри“.

Повечето от лентите са с комедийни нотки, а персонажите на Анистън често се налага да позират по бански или да правят стриптийз.

Дженифър Анистън

Наскоро тя сподели, че поддържа стройно тяло с редовни тренировки по бокс. 49-годишната звезда ги съчетава със здравословен хранителен режим. „Ям плодове и зеленчуци при всяка възможност, ограничавам до минимум захарта и пия тонове вода!“, издаде тя.

Дженифър Анистън

Въпреки множеството си професионални успехи, Дженифър не е подредила напълно пъзела на живота си. На нея никак не й върви в любовта, откакто Анджелина Джоли отмъкна съпруга й Брад Пит през 2005 година. Дълго след това Анистън не започна сериозна връзка, докато не пламна искрата между нея и колегата й Джъстин Теру. Бракът й с него също се развали и Джен се върна в графата на разведените.

Малко след раздялата си с Теру, Анистън

Дженифър Анистън в сериала“Приятели“

Вижте какво мисли тя за живота, любовта и успеха.

● Трябва по-малко да се мисли и повече да се живее.

● Любовта е относително понятие. Днес е с мен, а утре вече е при Анджелина Джоли.

● Искам един ден да се събудя и да си кажа: „Заслужих всичко това.“

● Истинската любов ти дава сили да понесеш всичко – дори това, което виждаш в огледалото всеки ден.

● Когато бях малка, мечтаех не да бъда известна, а да бъда щастлива.

● Наистина е много странно да се опитваш да отделиш личния живот от публичния. Така или иначе, накрая всичко излиза на повърхността и то в такъв изкривен вид, че направо не можеш да повярваш.

● Горещо ви съветвам: разчитайте само на себе си. Но, ако ви предлагат помощ – приемайте.

● Ако баща ти и кръстникът ти са актьори, това означава нещо.

● Не си правете дългосрочни планове. Винаги имайте едно на ум, че обстоятелствата са променлива.

● Винаги се изнервям покрай облеклото си: ако съм облякла дадена рокля на някой дизайнер, то задължително трябва да сложа и всичко останало на въпросния дизайнер. Защо да не мога да обуя старите си обувки, ако те са по-удобни?!

● Винаги съм имала една цел: да дам възможност на хората да преживеят тези чувства, които самата аз изпитвам, когато съм в киносалона.

● Родителите ми ме убедиха, че аз съм най-доброто, за което може да мечтае Холивуд.

twig.bg

Advertisement

Facebook