Connect with us

Афиш

Дженифър Лопес се качва на пилона като елитна стриптизьорка

Публикувана

на

Знаменитости като Дженифър Лопес и Карди Би се качват на пилона в оскъдно облекло, а компания ще им правят Лили Рейнхарт, Джулия Стайлс и Консанс Ву. Не става въпрос за ексцентрично ново поприще или музикален проект обаче, а за новият филм на режисьорката Лорийн Скафария – „Hustlers“.

Той вече предизвика любопитството заради звездния си каст и горещия сюжет, макар че трябва да е по кината чак догодина.

В момента текат снимките като действието ще се развива в Ню Йорк. Актрисите споделиха и първите кадри от снимачната площадка в профилите си в Instagram и изглежда, че не само се разбират повече от добре, но и се забавляват страхотно по време на заснемането.

„Hustlers“ е вдъхновен от статия в „New York Magazine“ от 2016-а година, която описва съдбата на скъп стриптийз клуб и неговите танцьорки, които имали навика да обират богатите си посетители. Това донякъде е иронично, защото Карди Би в действителност е бивша стриптизьорка и наскоро призна, че е правила подобно нещо.

Дженифър Лопез от своя страна влиза в ролята на тартора на групата и не се сдържа да покаже как ще изглежда „в кожата“ на елитна стриптизьорка. Освен това за пореден път доказа, че възрастта е просто цифра… Разбира се, „Hustlers“ най-вероятно няма да попадне в списъка на достойните за „Оскар“ класики, точно както и поредицата „Здрач“ беше колкото обожавана, толкова и критикувана.

twig.bg

Advertisement

Facebook