Connect with us

Астро

Добра печалба за Стрелец, ново начало за Водолей

Публикувана

на

Луната все още е в Стрелец и днес е в нехармонични аспекти с Меркурий и с Нептун.
Това положение още повече ще активизира силното влияние на Нептун, планетата на илюзиите. Пазете си вещите, заключвайте домове и офиси и си обезопасявайте имуществото. Активизират се неприятни енергии, с които трябва да се справите, като не проявявате прекалена доверчивост. Всяко разсеяност може после да ви донесе проблеми.

Разбира се, не всичко е толкова „страшно“, особено ако се концентрирате само върху най-наложителното и ограничите общуването.

Постарайте се днес да си свършите належата работа и не отлагайте нищо за утре, защото денят няма да е продуктивен до 16 ч.(става въпрос за 27 март).

Колкото по-малко информация давате и получавате днес, толкова ще бъдете по-защитени. Занимавайте се с творчество, с духовни и енергийни практики, медитации, слушайте музика, четете поезия, всичко това ще смекчи негативното влияние на Нептун и ще засили хубавите качества на планетата.

Венера преминава в друг зодиакален знак днес! В 21.44 ч. ту навлиза от Водолей в Риби до 20 април.

Овен -Денят е благоприятен за начало на дългосрочни и важни проекти. Голяма част от Овните са склонни да си послужат с хитрост и употребявайки някого за целите си, да осъществят намеренията си.
Схемата може и да успее за момента, но е препоръчително да не се ползвате от нея, защото не е надеждна, и със сигурност много скоро ще последват проблеми. Добре ориентирани сте в делата си и в тази връзка ще потърсите подкрепата на подходящите хора. С тяхно съдействие ще решите проблем, който ви затруднява. Вие също ще окажете съдействие някому, но не бъдете прекалено строги. Ако ви измъчват съмнения към някого го предизвикайте на откровен разговор.

Телец – Нови занимания, строителство и творчески проекти, лечебни процедури и укрепване на здравето ви са сред полезните и навременни занимания.
От гледна точка на разкриващи се възможности за реализация на целите, вторник е много добър за Телците и подчертава шанса ви за успех. На първо място трябва да се отбележи, че късметът ви в делови и личен план е много силен, и ще работи безупречно. Обърнете внимание на нервите. Каквито и затруднения да имате днес, най-добре ще е да не се оплаквате на хората около вас, особено на тези които не са ви особено близки. Това би ви поставили само в неудобни ситуации и няма да доведе до нищо добро. Няма да е излишно, ако се вслушате и в гледната точка на хората около вас.

Близнаци – Посветете времето си на градивни и полезни действия, за строеж и всичко важно и значимо за вас. Най-важното условие за успеха на Близнаците е личната мобилизация.
Пренебрегнете ли това много важно изискване за деня и гласувате ли доверието си на друг да свърши вашата работа, ще останете неприятно изненадани, защото може да последва провал. Ползотворни обществени контакти. Имате ясна цел, за това работете в желаната насока и действайте. Плановете ви са амбициозни и ще ви изведат до жадуваната слава. Работата в колектив ще се толерира и заедно ще постигнете по-бързи резултати.

Рак – Днес по-настоятелно се вгледайте в себе си, направете си преценка и се пречистете от лошото. За Раците е наложително да действат твърдо за реализацията на целите си, но определението „твърдо” в никакъв случай не означава агресивно, защото ще преиграете и ще последват проблеми.
Силният ви коз е в последователното и настойчиво провеждане на ползващата ви стратегия. Незаинтересоваността ви по въпрос, стоял встрани от вниманието ви, ще излезе на дневен ред. Постигнато споразумение с партньори или участници в професионална задача ще изчисти детайлите и насетне работата ви ще стане по-лека. С търпение и без да насилвате събитията делата ви ще се подреждат добре. Ако почувствате напрежение, то е в самите вас, така че не обвинявайте другите.

Лъв –Успеете ли да се освободите от притесненията си, ще получите прилив на сили и нови идеи. Повече от очевидно е, че за огромен процент от Лъвовете се налага да удвоят, а някои и да утроят усилията си в деловия сектор, за да преодолеят преследващите ги негативни влияния.
Вторник безусловно е сполучлив, но по-голямата активност е добра защита срещу некоректни нападки. Твърдо сте решени да постигнете онова, което искате, каквото и да ви струва това. Днес ще ви се наложи да се сблъскате с много различни чужди мнения и от вашата дипломатичност ще зависи част от успеха ви. Когато става дума за лични взаимоотношения обаче ще трябва повече да се съобразявате, тъй като от това зависи доброто ви самочувствие.

Дева – Преобразуващата и съзидателна сила на деня ще го направи успешен за вас, стига да се възползвате от даденостите. За голяма част от Девите ангажирани с бизнес вторник ще е напрегнат поради решаване на неизяснени финансови обстоятелства, или във връзка с отстраняване на затрудняващи външни обстоятелства.
Останалите от зодията ще имат ползотворен делови ден, стига да сте достатъчно здрави. Важен ден за повечето представители на този слънчев знак. Чувствате се добре и работите мотивирано и с желание, а оттук силната уравновесеност, която струи от вас. Зарадвайте по някакъв начин вашия любим човек, той има нужда от това. Личните връзки ще имат преимуществено значение днес. Дори противопоставянето може да се окаже полезно и да ви научи на нещо ново.

Везни – Организацията и изпълнението на политически, социални, професионални и семейни задачи днес ще зависи от вашето пробудено мислене, енергия и работоспособност.
Влиянието на съдбовните фактори във вторник не може да се определи като лошо или мъчително, но и трудно се вмества в определението „положителен ден”. Ще отстраните някои делови неприятности. В личен план възникват неудобства, които в повечето случаи засягат любовни въпроси. Имате силна интуиция, доверете се на усещането си за нещата и дайте предимство на онова, което ви прави неповторими. От там ще дойде успеха ви днес.

Скорпион – Всичко, но което се посветите ще е благонадеждно, предвид голямата преобразуваща и съзидателна сила, с която природата ви зарежда сега.
Преценена във връзка с вашите делови позиции, вторник не е лош, но от гледна точка на професионална реализация ситуацията не изглежда много добри. Едни от зодията се сблъскват с преодолими, поне за момента, трудности. Чудесен ден за всякакъв вид общуване. Едва ли някои ще може да се похвали с успехи като вашите днес. С лекота постигате неща, които на други биха се сторили неосъществими. Копирано от

Стрелец – Бързо променящи се обстоятелства ще оказват влияние върху мисленето и работата ви днес и ще изискват допълнително време за организацията ви.
Вторник ще бъде формиран от влияния, които меко казано влияят отпускащо и предразполагат към допускане на грешки. В случая най-добрата реакция е да не се поддадете на подобен натиск, а ако ви е невъзможно, то поне владейте емоциите си и по никакъв повод не влизайте в конфликти. Бъдете приветливи и ще постигнете много повече. Деловите измежду вас ще реализират финансови операции с добра печалба. В отношенията си с любимите ви хора имате да наваксвате, помислете за неща, които харесват. Започвате нова връзка, може да бъде трайна, но в голяма степен ще зависи от поведението ви.

Козирог – С прецизната си работа и внимателни отношения днес ще оставяте правилното впечатление за себе си. Козирозите разполагат с добри възможности за успех и имат шанса да го постигнат.
За целта е необходимо да действате в партньорство и взаимоотношенията следва да са напълно прозрачни. Възникнат ли подозрения за нечестност и измами, ще съмнения и провал на съвместните проекти. По-малко внимание отделяйте на маловажните неща, предстоят ви задачи и вниманието ви трябва да е върху тях. Потиснете съмненията си към хора, които подозирате в нелоялност и вие грешите. Ако останете оплетени в подобни мисли рискувате да загубите, а не да вървите напред.

Водолей – Започнатите важни и дългосрочни проекти днес ще бъдат закриляни от добри сили. Повишената нервност съчетана с несдържаност, а в много случаи и подкрепена от нечестност във взаимоотношенията, ще е причина за много сериозни неприятности на някои от Водолеите.
Не се позволявайте такъв стил на действие. Със замах ще свалете късмета, за да издигнете поражението. Имате приятното усещане за нещо вълнуващо и силно и чувството ви не е измамно. Дружелюбното ви отношение към някого ще ви възнагради, предстои да изживеете силни емоции. За едни те са свързани с нова любов, за други с успешен бизнес или друга съвместна изява. Желанието ви за промяна е напълно обяснимо, но е редно да положите и малко усилия, ако искате да го осъществите.

Риби –Когато вярвате, че вече сте достигнали границите на поносимостта, издишайте дълбоко три пъти и оставете гнева да излиза с всяко издишване. Продължете със спокойни, дълбоки вдишвания и си кажете, че дори най-лошото преживяване може да бъде полезно за вашето развитие, ако го приемете като предизвикателство. Една японска поговорка казва: „Трудностите са бижу за вас“.

twig.bg

Advertisement

Facebook