Connect with us

Звездни

Дъщерята на Майкъл Джексън с опит за самоубийство

Публикувана

на

Дъщерята на Майкъл Джексън, Парис, е била приета в болница снощи след опит за самоубийство, съобщава сайтът за светски новини Ти Ем Зи (TMZ). Служители на щатската полиция и на Бърза помощ са посетили дома на Парис Джексън рано сутринта вчера. Предполага се, че тя е опитала да си пререже вените.

Парис вече е изписана от болницата. Според източници от семейство Джексън опитът й за самоубийство се дължи на напрежението около документалния филм за покойния й баща „Да напуснеш Невърленд“.

В шокиращия нов документален филм двама обвинители на Майкъл Джексън споделят своите истории какво се случва с тях в ръцете на най-известната попзвезда в света. Само две минути от 4-часовия документален филм „Leaving Neverland“ (Да напуснеш Невърленд) са достатъчни, за да осъзнаем, че наследството на звездата вече никога няма да е същото.Филмът изследва и отговорността на родителите, като и двете майки обясняват как са взели своите решения. И двете са били ужасени, когато вече порасналите им синове са им споделили историите си и че им е трудно да им простят. Филмът разглежда също така сложните причини за мълчанието на родителите през всичките тези години, включително и появата на Уейд в защитата на Майкъл Джексън на процеса срещу него през 2004-2005 г., когато той е обвинен в сексуална злоупотреба с Гавин Арвизо.

twig.bg

 

Advertisement

Facebook