Connect with us

Без категория

Джорд Клуни: Медиите тормозят Меган Маркъл, историята с Даяна се повтаря

Публикувана

на

Медиите тормозят Меган Маркъл подобно на покойната принцеса Даяна. Това заяви американският актьор, продуцент и режисьор Джордж Клуни в интервю за австралийското списание WHO, предаде „Ройтерс“.

Според него медиите преследват Маркъл навсякъде и злословят по неин адрес. „Тя е жена, която е бременна в седмия месец и бива следена, хулена и преследвана по същия начин, по който беше и Даяна – историята се повтаря“, казва актьорът.

Миналия уикенд някои издания публикуваха детайли от доста лично писмо, за което твърдяха, че е било пратено от Меган Маркъл до баща й, с когото нямат близки отношения от дълги години.

Клуни определя това за разочароващо и безотговорно и допълва, че е изненадан от поведението на медиите.

Миналия месец петима от най-близките приятели на Меган споделиха пред списание „Пийпъл“, че херцогинята е изтърпяла много „лъжи и неистини“ и „глобален тормоз“, както и че се тревожат как това ще се отрази на нея и детето й.

През 2016 г., малко след като публично оповестиха връзката си, принц Хари направи рядко за него изявление, в което критикува медиите за намесата в личния живот на Меган, твърдейки, че пресата я е подложила на „вълна от обиди и тормоз“.

Хари и брат му принц Уилям отдавна имат обтегнати отношения с медиите, след като майка им принцеса Даяна стана жертва на автомобилна катастрофа в Париж през 1997 г. след преследване с папараци на мотори, припомня агенцията.

twig.bg

Advertisement

Facebook