Connect with us

Астро

Фатално привличане за Везни, ден на мечешките услуги за Телец

Публикувана

на

Овен 21 Мар – 20 Апр
Ден на всевъзможни изкушения. От няколко страни ще ви предлагат екстри в нарушение на законови положения. Не се вслушвайте в чуждите съвети. Правете това, което усещате за правилно и което е част от личната ви политика. Всяка странична намеса ще ви вкарва в неизгодни положения и зависимости, от които трудно ще се отървете. Не взимайте заеми, за да не завлечете и децата в пропаста на задлъжняването. Не се включвайте в съвместни инициативи и работа, в която не се знае кой пие и кой после ще плаща.

Телец 21 Апр – 21 Май
Днес ще си патите от приятели, на които ще правите услуги или ще опирате до тях за някакви свои нужди и проблеми. Всичко, което се опитате да свършите сами и без чужда намеса ще донесе ползи, а това което поверите на някой друг ще ви вкара в неприятности и дългове. Този ден може да ви донесе късмет или безкъсметие и болка поради избора, който правите. Затова ограничете по възможност страничните контакти, вършете си сами работата и не споделяйте нито проблемите, нито радостите си. Ден на мечешките услуги.

Близнаци 22 Май – 21 Юни
В този ден е противопоказно да се работи в екип и да се взимат колективни решения. Не правете важен избор, но ако непремено се налага такъв не допускайте друг да ви поставя условия и определя приоритетите. Не ви трябват посредници и парламентьори. На вълкът врата му е дебел, защото сам си върши работата. Избягвайте и местата където се събират много хора или е концентрирана някаква агресивна изява. Не е ден и за участия в състезания. Не се доверявайте на никого, бъдете себе си и всичко ще е наред.

Рак 22 Юни – 22 Юли
Не взимайте прибързани решения. Печелят хората, които останат в уединение, които избягват светлините на прожекторите и не споделят намеренията си с околните. Каквото и да ви предложат знайте, че е част от една добре замислена игра, която цели само ограбване на чевствата, силите и възможностите ви. Дори и близките в този ден ще имат задкулисни намерения и ще прикриват истината, независимо какво декларират. Тенденцията е да се лъжем един друг и в крайна сметка всички да останем излъгани.

Лъв 23 Юли – 23 Авг
Луната ви гледа в опозиция от знака на Водолея. Днес не се препоръчват колективни инициативи. В каквато и обща работа да се включите, ще загубите или ще си навлечете неприятности. Вероятни са изневери и изнервящи положения. Може да бъдете обект на колективна атака или на завоалирани действия от страна на партньорите. Това, което ви казват и предлагат ще съдържа само част от истината, другото ще е скрито от погледите. Скрити мотиви ще бъдат подводната част на айсберга, с който ще се сблъскате. Останете където сте.

Дева 24 Авг – 23 Сеп
Където се появи трети в играта отношенията и работата ще тръгнат към провал. Не вярвайте на думи и сълзи, не приемайте нови членове в екипа си и по възможност не свиквайте и не участвайте в общи събрания. Тенденцията е да се появяват провокатори навсякъде, където трябва да се взимат важни решения. Взаимно се конкурираме и си пречим, а така и общата работа зацикля. В този ден всеки е самотен ловец и не бива на никого да се доверява. Ако сте сънували нещо объркано до два дни и животът ви може да се обърка.

Везни 24 Сеп – 23 Окт
Намалете амбицията, изчакайте. Днес общата инициатива и действията на колегите ви ще работят във ваш интерес. Може да се вземат решения, които ще позволят да вдигнете нивото, дори и без да сте част от плана. Когато двама се конкурират и си навреждат днес вие може да спечелите и да имате ползи. Каквото отложите за утре ще ви донесе късмет и пари, ще позволи да сключите изгодни договори и да станете част от играта, която в момента други се опитват да водят без ваше участие. Ден на фатално привличане в любовта.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное
Бъдете особено внимателни. Луната-символът на тълпата и женското начало ви гледа в пречупващ аспект от знака на Водолея. Вероятно е днес да се вземат решения без ваше участие или група хора да се опитат да ви провокират да работите в техен интерес. Противопоказни са изневерите. Вероятно е да ви спретнат компромат. Ще си плащате за всяко удоволствие, така че не предприемайте нищо важно, ако не искате да си създадете неприятности. Родените във втората декада е добре да ограничат пътувания, участия в състезания и конкурси.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек
Не допускайте в средата и в екипа си нови хора. Конкуренцията пуска пипалата си навсякъде и се стреми да проникне в мислите и дейностите ви. Точно днес не споделяйте планове и намерения, не започвайте нищо важно и отговорно, особено ако не сте сигурни с какви хора работите. Ден на фатално привличане и в любовта. Едно запознанство в този ден може да ви вкара в коловоза на изневерите и неравностойните връзки. Не давайте съвети и не търсете такива. Фатални обстоятелства може да ви накарат да се опълчите срещу близките си.

Козирог 22 Дек – 20 Яну
Навсякъде, където се появи трети в играта ще се получи чета с предател, работата ще се разпадне и ще тръгне в неизгодна посока. Не приемайте нови членове в отбора и състава си, не се включвайте в съвместни начинания, не споделяйте проекти и намерения. Ограничете до минимум контактите с хора, които и в миналото са ви предавали или вкарвали в губещи дейности. Лош ден за нови запознанства и преговори с чуждестранни фирми. И от ваша страна ще има опити за въздействие, които ще водят до закононарушения и провали.

Водолей 21 Яну – 19 Фев
Луната е във вашия знак. Тълпата е лесно управляема и провокируема. Много внимателно трябва да се действа в местата, където се събират много хора. Не предприемайте активни инициативи и не влизайте в нова среда. Всеки опит да потърсите съдействие ще ви води към връзки с хора, които в бъдеще ще ви провалят и използват. Каквото отложите за утре ще ви донесе късмет и ползи, ще ви помогне да спечелите повече и да подпишете изгоден договор. Днес запазете неутралитет и не взимайте важни решения.

Риби 20 Фев – 20 Мар
Ден на фатално привличане, особено в любовта. Едно запознанство в този момент ще провали досегашните ви връзки, брака и работата ви. Лош ден за нови запознанства, за подписване на нов договор и влизане в нова среда. Лесно може да се забъркате в рискови начинания. Стойте далече от порока. Десет пъти помислете преди да вземете каквото и да било решение. Останете встрани от съвместните колективни действия и не приемайте нови ангажименти. Ако сте сънували родителите си, това е знак за предупреждение.

twig.bg

Реклама
Advertisement

Facebook