Connect with us

Астро

Гадателката на Берлускони: До юни месец коронавирусът ще е в историята

Публикувана

на

Станалата известна като гадателката на Берлускони Теодора Стефанова, която живее в Милано, даде пред БНТ своята прогноза за развитието на заразата от коронавирус в Европа и по света.

По думите на Теодора Стефанова българското министерство на здравеопазването се справя много добре засега и у нас няма да се стигне до ситуацията и психозата, която в момента е в Италия.

Според нейната прогноза до май-юни ще бъде разпространено лекарство, което ще овладее заразата от коронавирус по света.

„От 30 години живея тук и никога не съм виждала този прекрасен град толкова обезлюден и толкова събития да бъдат отменени. Разбира се, че коронавирусът не е за подценяване. Моята прогноза, която мога да кажа е, че до 2 седмици ще се нормализират нещата в Италия и в Милано и ще започне нормалният живот. Но за съжаление в други европейски столици, континенти, ще започнат да имат някакви такива случаи, при които също ще бъде овладяна ситуацията“, каза гадателката.

„За България на този етап – много добре се справя министерството на здравеопазването, така че – има някакви съмнения, но в никакъв случая няма да се достигне до такава психоза и до такава ситуация, каквато в момента е в Италия, в Милано. Моята прогноза е до май-юни месец, това вълшебно лекарство, което е експериментирано, ще бъде разпространено, за да може да овладее тотално тази заразна болест – коронавирус и ще помогне наистина на много хора, които и в момента са на лечение, и да не се разпространява повече заразата“, обясни Теодора Стефанова.

„Аз много вярвам, оптимист съм, че това ще се случи и за целия свят, ще се върне нормалният живот. И най-вече ваксините от Америка, които ще дойдат. Бог да пази България и света!“

twig.bg

Advertisement

Facebook