Connect with us

Астро

Хороскоп за 13 декември

Публикувана

на

Овен 21 Мар – 20 Апр
Изполвайте времето до обед за обаждания и обяви, за контакти с близки и приятели от чужбина и за работа с чуждестранни фирми. Мислете и действайте в перспектива, правете планове за началото на годината. Следобед навлизаме провокационен период, в който думите и действията ни ще се изопачават, ще се спретват компромати и ще се играе подмолно. Ограничете контактите, внимавайте какво си пожелавате. Ще ви провокира желанието да се похвалите с осведоменост, а така ще изложите себе си и някой друг на опасност.

Телец 21 Апр – 21 Май
Родените в третата декада ще изживеят неприятни моменти сутринта, когато намеренията им може да бадат разкрити или да се спре тяхната реализация. Едно пътуване може да се отложи и даже една награда да не може да се получи. Под въпрос остават и някои ваши участия, сделки и посещения, на които сте разчитали за бъдещата си дейност и печалби. Но с напредването на деня много замисли на конкуренцията ще се разкрият, молитвите ви ще бъдат чути и молбите ви ще се сбъднат. Приключвате обещаната работа и чакате награда.

Близнаци 22 Май – 21 Юни
Денят може да започне приятно с обещания и разговори с чужбина, с предложения и уговорки, които ви устройват. От обед обстановката коренно ще се промени. Може да се очакват конфликти и провокации, които ще ви дискредитират в очите на колеги, шефове и партньори, а и други хора ще се отдръпнат от вас. Навлизате в период на алергичности и непоносимост, които ще ви проличат. Бъдете особено внимателни с храната и лекарствата. И чуждото поведение и прикази ще ви подействат дразнещо и алергично. Внимавайте.

Рак 22 Юни – 22 Юли
Получените днес предложения и покани ще ви скарат с приятели и близки. Някой ще се почувства ненужен, отхвърлен и непоканен на планираните срещи и купони. Постъпете дипломатино, предложете повече екстри на тези, с които няма да може да бъдете в повечето време. От обед до утре на обед се сбъдват благите пожелания. Каквото изречете на глас ще се претвори в реалноста, така че внимавайте какво си пожелавате. Вечерта ще ви посети личната ви муза на вдъхновението. Ще решите проблема и ще получите награда за труда.

Лъв 23 Юли – 23 Авг
Родените в третата дакада ще имат натоварена сутрин с неочаквани съобщения и предложения от чужбина и от хора, които отдавна не са виждали. Не бързайнте да се хвалите или да се оплакате. Очертават се провокации и конфликти. Сами може да си спретнете компромат в желанието да направите впечатление или да поставите някого на мястото му. Днес ще изживеете приключение, което ще донесе усмивки и сълзи. Желателно е да не предприемате нови инициативи и да отлагате важните срещи и преговори за петък следобед.

Дева 24 Авг – 23 Сеп
Важната работа свършете до обед, проведете разговори с близки и познати в чужбна, разберете се за дейности и плащания, подпишете нови договори и не отлагайте нищо важно за после. С напредването на деня навлизате в провокационен период. Повишава се тенденцията към алергичности, не само към храни, но и към определени хора и присъствия. Вечерта не оставайте на непознати места и там, където може да се компрометирате. Действа вербалната магия. Внимавайте какво си пожелвате, ще се сбъдне.

Везни 24 Сеп – 23 Окт
Чудесен предиобед с приятни срещи и разговори, с възможност да отправите и получите покани, да уредите работа и дейност, която ще донесе ползи и пари. Ще се радвате на разбиране и поне един проблем ще се разреши. Следобед може да изживеете някакво приключение, за което ще разказвате. Запознаствата от тази вечер ще са бъдещото ви вдъхновение, но и голямата ви отговорност. Обличайте се добре, внимавайте какво предлагате на близките страдащи от алергии. Планирайте за утре следобед важните си срещи.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное
За родените в третата декада денят не започва добре. Ще получавате неприятни напомняния или откази. Ще се налага бързо да приключите с обещаната работа, за да не затрудните тези, с които сте свързани с договори и поръчки. От обед навлизате в период, който ще сбъдне едно ваше желание. До петък на обед с пълна сила действа магията на словото. Каквото си пожелаете ще се сбъдне, ще намерите начин да уредите спорните въпроси. Конкуренцията ви се компрометира или прави грешен ход. Печелите дело или конкурс.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек
Сутринта ще бъде успешна и творческа, за разлика от следобеда и вечерта. Постарайте се по най-бързия начин да уредите важните дела и проблеми, да приключите водените преговори и да подпишете нужните договори. До вечерта ще се появи провокатор или ще се случват събития, които ще ви разстройват и вадят от равновесие. Внимавайте къде оставяте важни документи и предмети с компрометиращо значение. Счупеното е лош знак. Всичко, което кажете ще се използва срещу вас. Вероятни са алергични реакции и зарази.

Козирог 22 Дек – 20 Яну
Успешен ден за връзките и намеренията ви. Ще намерите нужното покровителство, ще продадете и купите нещо изгодно, ще уговорите срещи с партньори от чужбина и може да получите покана за празниците. Следобед намерете място и време да останете насаме и да си пожелаете нещо на глас. Изказаните до утре на обед пожелания ще се сбъднат. Не вредете с думи и дела. Вечерта ще ви хрумнат чудесни идеи, които ще носят доходи в бъдеще. Идват поръчки и допълнителна работа. Отговорностите ви нарастват и в любовта.

Водолей 21 Яну – 19 Фев
Родените в третата декада ще изживеят вълнуващи мигове до обед, ще получат поздравления и покани, ще уреждат работи и дела, които отдавна не са помръднали и доста са ги изтормозили. Може да подпишете изгоден договор и да ви предложат допълнителна работа във вразка с чужбина или с чуждестранна фирма. От обед до петък на обед всяка дума да се преценява, да не се дават празни или задължаващи обещания, да не се коментира чуждия живот и избор. Очертават се пътувания за уикенда и гостуване, което ще донесе радост.

Риби 20 Фев – 20 Мар
Важното за деня свършете до обед. Не протакайте важните разговори, бъдете внимателни и експедитивни на работното място. От обед навлизате в тежък и рисков период, не само по отношение на работата и връзките ви, но и в здравословен план. Вероятни са зарази и прояви на алергия към храни и напитки. За утре не планирайте участия в светски мероприятия. Не яжте нищо на чуждо място и проверявайте срока на годност. Не се срещайте с хора, които не понасяте. Този ден сбъдва пожеланията, пожелайте си здраве.

twig.bg

Реклама
Advertisement

Facebook