Connect with us

Без категория

Хороскоп за днес – късмет за две зодии

Публикувана

на

Овен
Този понеделник не бъдете прекалено скептични към непознатото. Най-важното е да се сдържате да изразите отрицателна оценка на глас.

Телец
Това е ден, в който да не правите компромиси със здравето си. Ако навън е прекалено горещо най-добре останете на хладно у дома.

Близнаци
Днес не влизайте в напразни спорове. Едва ли ще успеете да промените нечия гледна точка, особено ако е резултат на дългогодишни убеждения.

Рак
Днес не поставяйте личния ви интерес пред този на двойката, в която сте. Засега тактиката ви може да ви се струва удачна, но в дългосрочен план ще е губеща.

Лъв
Днес не поставяйте работата си пред личния живот. С парите след време ще се оправите, но загубените отношения едва ли ще върнете.

Дева
Този понеделник ще ви върви в домакинската работа. Сега може да се развихрите и със свършеното да си спестите усилия за седмици напред.

Везни
Този понеделник не вярвайте на празни обещания, както и на много авторитетни такива. Останете здраво стъпили на земята и разчитайте само на себе си.

Скорпион
Този понеделник е добре да споделите притесненията си с близък човек или приятел. Не оставайте насаме със страховете ви.

Стрелец
Този понеделник ще разберете, че не може да разчитате на даден човек. Това ще бъде важен тласък в развитието ви.

Козирог
Този понеделник не се престаравайте в нищо. Заложете на естествеността. Насила хубост не става.

Водолей
Този понеделник не бъдете прекалено придирчиви към останалите, но и към себе си. Понякога красотата се крие в простотата на нещата.

Риби
Този понеделник ще може да си отдъхнете психически. Помислете какво точно да промените към по-добре у себе си. Заложете на независимостта.

 

Реклама
Advertisement

Facebook