Connect with us

Лайфстайл

Избираме куче за 30 мин, а партньор за 6 месеца

Публикувана

на

Шест месеца са необходими на британците, за да разберат, че са избрали подходящия партньор. За сметка на това любовта им към домашните питомци пламва много по-бързо, пише в. „Дейли стар“.

Доста необвързани хора изпитват трудност в намирането на Единствения или Единствената. Ако някой наистина се затруднява да създаде връзка с друго човешко същество, експерти препоръчват да обмисли възможността за космат приятел. Ново проучване, направено по поръчка на компания „Агрия Пет“, показва, че на хората са им необходими само 30 минути, за да се влюбят в куче в сравнение с шестте месеца за партньор.

Над половината (56 процента) от участниците в допитването споделят, че само половин час след като са осиновили питомец, сърцето им вече е било в лапите му. За сравнение – повечето анкетирани са признали, че им е отнело половин година, за решат дали са избрали правилния партньор.

Четиридесет процента от участвалите в допитването британци казват, че любовта към питомецаим е пламнала от пръв поглед. Едва 16 процента споделят същото за половинките си.

twig.bg

Advertisement

Facebook