Connect with us

Астро

Изгодно предложение или покана за Козирог, Близнаци не сдържайте чувствата си

Публикувана

на

Овен 21 Мар – 20 Апр
Край с планирането. Днес е време за дейстивие, за активна творческа и физическа дейност и натоварване в посока на личните ви интереси. Не бива да си пасивен, да чакаш друг да ти подреди програмата и насочи в избрана от него посока. Няма да получите удовлетворение, ако останете у дома, ако не се натоварите поне малко умствено и физически и не изразходвате насъбрания потенциал. Подредете инструментите, с които ще работите, направете някои поправки, закарайте колата на ремонт и намерете майстори.

Телец 21 Апр – 21 Май
Ден за активни мероприятия, за представителни срещи и участия в конкурси. Пасивността е вредна. Изявете се по всички линии на живота, търсете начин да блеснете с таланти и възможности и да привлечете спонсори за бъдещите си проекти и изяви. Вътрешната ви енергия се активизира, търси поле за изява и изкарва на повърхноста най-доброто от личните ви потенциали и възможности. Организирайте преходи в планината. Ако задържите всичко в себе си ще стигнете до неприятни душевни и физически състояния.

Близнаци 22 Май – 21 Юни
Увеличете физическото и умствено натоварване. Работете в градината на личния си интерес и участвайте в различни форми на публична и делова активност. Време е за състезания и конкурси, за участия в тестови програми и занимания с личното ви хоби. Постарайте се да дадете всичко от себе си. Ако сдържате чувства, възможноти и енергия може да се разболеете, да стигнете до душевна или физическа експлозия. Ставате агресивни, ако не се изморите достатъчно. Прегледайте колата, направете някои ремонти и поправки.

Рак 22 Юни – 22 Юли
Станете рано, планирайте различни спортни дейности и участия в състезателни програми. Един от дните, в които се изисква повече физическо и умствено натоварване, а положените усилия ще се отплащат с пари и здраве. Някой ще спечели конкурс, друг ще влезе в нов отбор или в нова среда по интереси. Днес пасивността разболява. Пътувайте, работете на вилата и в личната ви градина. Прегледайте инструменти и оборудване, направете някои ремонти и не оставайте без работа. И в любовта дайте всичко от себе си.

Лъв 23 Юли – 23 Авг
Ден на проблеми и конфликти. Разходите ви се увеличават значително. Не планирайте голям пазар, за да не останете на нулата. В този ден е добре да се натоварите физически с всевъзможни дейности и спортни програми. Проблемът е, че трудно ще преодолеете активния си мързел, ще спрете на първото капанче и няма да освободите натрупаната енергия. Това може да доведе до здравословни неудобства. Днес във въздуха витае агресия. Очертават се опити за изнудване и използване. Настройте се на самозащита.

Дева 24 Авг – 23 Сеп
Един активен и творчески ден. Уплътнете времето си с ремонти и поправки, прегледайте техниката, с която ще работите, изявете се в посока на личното си хоби и спортни интереси. Не се препоръчва пасивност. Всяка форма на физическа активност ще стимулира енергиите в тялото и ще изчисти насъбрания стрес. Най-хубавото е, че може да се спечели от състезанията и конкурсите, в които ще вземете участие. Ще намерете и кой да финансира и подкрепи една ваша престижна инициатива. Ден на леопарда, който се готви за скок.

Везни 24 Сеп – 23 Окт
В миналото на този ден са правили накити и са леели прибори от сребро. Хубаво е да се заемете с артистични и творчески проекти, да си направите украшение, да работите по личното си хоби и да уплътните максимално времето си с приятни занимания и активен труд. Вместо да купувате подрък за празника на ваш близък, направете го сами. Ден, в който ще блесне в различни форми творческата ви натура. Всичко предприето може да донесе в бъдеще занимания, които ще носят и допълнителни доходи.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное
Не правете планове. Очертават се промени и разбъркване на прогамата, особено ако трябва да се съобразявате с присъствието или отсъствието на повече хора. Не се занимавайте с организация на съвместни пътувания и изяви. Качвате кръвното по незначителни поводи и си губите времето с несериозни хора. Денят изисква по голямо физическо натоварване, работа в градината и упражнения възвисяващи физическия ви и душевен потенциал. Излезте сред природата, сменете един вид труд с друг и почивайте активно.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек
Във въздуха витае агресия. Настройте се не само за нападение, но и за активна самозащита. Апетитите се изострят, конкуренцията се увеличава. Добре подготвените ще имат успех и ще постигнат повече. Може да сключите изгоден договор и да обезпечите работата си с качествени машини и материали. Не се страхувайте да влезе в битки. На всички нива ще вървят тестови програми и ще се правят изпитания. Добре е да се явите на конкурси и да представите проектите си на обсъждане пред комисии. Уредете документи и плащания.

Козирог 22 Дек – 20 Яну
Вероятно е да направите качествен скок в работата и деловите си начинания. Станете рано и тичайте по задачи. Всеки разговор и предложение трябва да се използват в посока на личните ви интереси и амбиции. Може да получите изгодно предложение и покана. Не бързайте да се отказвате преди да сте се запознали с условията. Този ден ще донесе шансове, които може и да не се повторят. Пасивността е губеща и даже разболява. Днес и утре ще направите стабилизиращ ход в живота и на работното място. Очертават се повишения.

Водолей 21 Яну – 19 Фев
Ден с тежка и натоварена програма. Ще плащате за чужди удоволствия, ще работите за чуждия интерес. Дано да сте полезни на близките и децата. Препоръчва се умерено физическо натоварване. Заемете се с ремонти и благоустройство на дома и вилата. Добре е да идете на фитнес и масаж или да планирате дълга разходка. Сменете един вид труд с друг. Не е ден за големи покупки. Вероятно е да се ядосвате за излишно дадени пари и некачествени услуги. За утре не планирайте съвместна работа. Отговорностите се размиват.

Риби 20 Фев – 20 Мар
Ден за преход в нова среда, за ремонти у дома или в офиса. Увеличете физическото натоварване, проведете тестове и изпитания. Прегледайте техниката, с която ще работите. Може да получите изгодни поръчки, да ви се обадят с покана за съвместна работа и пътувания. Всяка форма на активност ще ви носи не само доходи, но и лично удовлетворение. Някой ще постигне лични рекорди. Участвайте в състезания и конкурси. Край с мечтите, време е да ги реализирате. Направете предложение и чакайте такова в любовта.

twig.bg

Advertisement

Facebook