Connect with us

Астро

Изненади и приятни емоции за Козирог, неочаквано пътуване за Близнаци

Публикувана

на

ОВЕН
Жените ще се разделят с приятел или ще се срещнат със стари приятели. Мъжете да са по-внимателни със здравето си, да се пазят от инциденти и да избягват екстремни спортове и приключения. Проблем ще бъде търсенето на помирение след това, което понякога ще бъде трудно. Овладейте емоциите, амбициите и желанията си още в началото на деня. Не рискувайте развитието на важни за вас планове, ангажименти и отношения. Вечерта ще присъствате на важно събиране, разговор или ще имате друго емоционално преживяване, свързано с момиче или с жена.

ТЕЛЕЦ
Очакванията ви за развитие на предварително уговорени ангажименти и общи действия с колеги или бизнес партньори ще се реализират по най-добрия начин за вас и бизнеса ви. Ще бъде благоприятно време за развитие на контакти или за работа с мъже. Много по-сериозно ще се ангажирате с изоставени отпреди планове и ангажименти. Ще имате повече работа с документи, формуляри, договори и всякакъв вид бумащина. Очаквайте покана за среща или събиране, която ще се проведе по-късно през деня.

БЛИЗНАЦИ
Една от изненадите през днешния ден ще има връзка с неочаквано пътуване с цел работа, бизнес, нова кариера на друго място и др. Ще бъде благоприятно време за работа, свързана с транспорт, логистика, туризъм, комуникации, но не отлагайте подобни ангажименти за друг ден. В любовта ще успеете да хармонизирате отношенията си, влагайки повече чувства и разум в стабилизиране на създадени вече отношения или в развитието на нови. Мъжете ще успеят да се освободят от голямо притеснение, тъй като ги очаква важен успех.

РАК
През деня може да се ангажирате с някакви лечебни процедури. Жените да правят планове за бъдещето си, не водени от емоции и капризи, а с реално виждане на нещата в живота си. Интуицията ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Може да се насладите на просперитета, парите може да потекат от всички страни към вас. Денят ще е подходящ за занимания с изкуство, за изяви на творчески способности. Вечерта ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора.

ЛЪВ
Добър ден за бизнес и за разрешаване на финансови дела, но при договаряне или работа с документи ще е добре да бъдете внимателни и прецизни. С прагматичния си усет за нещата ще направлявате развитието на събитията, грижейки се за всичко, което ви интересува и от което можете да спечелите. Ще имате ангажимент с важно събитие, което предстои в живота на ваш роднина. Пред вас са няколко емоционални преживявания, свързани с хора от семейството ви. Мислете за решенията с разума си.

ДЕВА
Денят е добър и ползотворен в личен план. На преобладаващата част от вас ще липсва успех във финансов и делови аспект, тъй като за момента шансът ви в тези сфери е силно ограничен. Слаби ще са и възможностите ви за реализация на цели, свързани с обществените среди. Като цяло ще бъде благоприятно време за завършване на вече започнати дела. Някои от тях вече са преминали през различни затруднения по независещи от вас причини. Изненадите ще бъдат свързани с миналото ви, с преживени събития или с хора.

ВЕЗНИ
Днес няма да бъде от най-успешните дни за постигане на по-високи доходи или печалби. Съветът е да не насочвате вниманието си в тази посока, а по-скоро в качественото изпълнение на задачите и плановете си. Възможно е хората с бизнес да направят по-големи инвестиции, което ще ограничи в някаква степен бюджета им или ще изиска вземането на заем. През деня може да ви разстрои неприятна новина или събитие, свързана с дете или с млад човек. Ще бъде благоприятно време за пътуване по семейни причини, за срещи с роднини и др.

СКОРПИОН
Добро време за генерално почистване на дома или за леки козметични ремонти. В същото време звездите ви съветват да бъдете особено внимателни при работа с оборудване, автомобили и електричество – вероятността от нараняване се увеличава. Това не е най-доброто време за планова операция. Втората половина от деня може да бъде свързана с проблеми в личния живот. Старайте се да бъдете по-внимателни и тактични. Може да почувствате, че напълно сте загубили интерес към семейния живот и домакинските задължения.

СТРЕЛЕЦ
Ще изразходвате много време и енергия за разрешаване на важни за вас проблеми. Остават два месеца до края на годината и вие много добре знаете цената на времето. Ако се организирате добре още в самото начало на деня, в края на вечерта ще има за какво да се чувствате доволни и обнадеждени. Обмисляйте добре всяко предложение или шанс, които ще ви бъдат дадени. Не се страхувайте от новите неща в живота си. Няма нищо, с което да не можете да се справите, особено ако имате достатъчно воля и амбиция.

КОЗИРОГ
Мнозина от вас ще са ангажирани с планове или проекти, свързани с имот или стопанство. Нещата може да се развиват бавно, но успехът е пред вас. Изненади ще възникнат във вашата работа, кариера или бизнес и ще ви създадат приятни емоции, постигане на важни резултати или печалби. Може да използвате благоприятните тенденции за представяния, за интервю за нова работа и др. През този ден най-голямо внимание ще изискат децата и младите хора от семейството, тъй като около тях могат да възникнат грешки или други неприятни ситуации.

ВОДОЛЕЙ
За съжаление вашата защита, съвет или помощ като родител няма да е достатъчна. Малко по-непредвидимо ще се развият събития, при които ще ви се наложи да коригирате свои семейни ангажименти или обещания. Жените ще се наложи да се срещнат с неприятни хора или ще имат контакти с представители на бизнес институции по неприятен повод. Мъжете да избягват конфликти с хора, родени под знака на Дева. Дайте шанс на любовта, но най-вече бъдете творчески настроени,

РИБИ
Ще бъде благоприятно време за преместване в друго населено място. Жените ще се ангажират много емоционално с разрешаването на проблеми, което може да бъде повод за плач и разочарование. Мъжете ще имат благоприятен ден за съдебни или юридически действия, не само за вземане на важни решения, за стартиране на някои промени в живота ви, но също така и време, в което ще видите реални резултати от предишни ваши действия. Оставете напрежението на отминалия вече ден да се изпари, осигурете си почивка.

twig.bg

Advertisement

Facebook