Connect with us

Астро

Изпитания за Стрелец, Везните решават проблем

Публикувана

на

Овен 21 Мар – 20 Апр
До обед се заемете с дейности и проекти, които ще помогнат на някого да подреди живота си и да изплува от кризата. Не започвайте с претенции и желание за печалби. Колкото дадете, двойно ще получите. Предприетото с голяма амбиция ще зацикли. От обед вече може да помислите и за себе си и то в посока на оздравителни и разкрасителни процедури. Променете прическа и визия особено, ако вечерта или в следващите дни ви предстоят важни срещи и визити. Ако търсите нещо ново в живота и връзките, подновете и гардероба си.

Телец 21 Апр – 21 Май
Започнете деня с благотворителен жест и до вечерта може да получите отдавна чаканото внимание и обгрижване. Това е един от дните, в които всичко сторено с любов и желание за подкрепа се връща многократно. Сега е момента да намерите път към всяко сърце, което усещате, че може да затупти заедно с вашето. Може да се включите в съвместни благотворителни инициативи и да подкрепите едно благо дело. Съдбата ще ви даде възможност да давате и дарявате. До вечерта ще уредите поне един свой проблем.

Близнаци 22 Май – 21 Юни
В хороскопа ви се образуват тежки аспекти, особено по отношение на чувствата и на връзките, които сте на път да озаконите или прекратите. Поне до обед не взимайте решение за раздели, опитайте пак, направете предложение, дарение или подарък от сърце. Опитайте да върнете в живота си ценните хора, на които трудно ще намерите заместител в тези времена. Като двойнствен знак сте в състояние да поддържате повече връзки и това е големият ви коз. Все някъде ще попаднете на нещо важно и значимо и до вечерта може да направите силен ход.

Рак 22 Юни – 22 Юли
Символ на деня е сърцето, чашата преливаща от любов и желание за подкрепа. Обгрижете някого според силите и възможностите си и жестовете ще ви се върнат. Може да получите някакво особено озарение за посоката, личната ви цел и мисия в този живот. Очертават се неслучайни срещи, които може да дадат начало на чудесни делови и лични връзки. Следобед полезните вещества и мисли лесно се усвояват. Тествайте нов козметичен продукт. Може да получите информация, която използвана добре ще ви донесе успехи и пари.

Лъв 23 Юли – 23 Авг
Започнете деня с жест към някого, направете дарение според възможностите и силите си. Помогнете, не подминавайте протегнатите за помощ ръце. Нищо важно и амбициозно да не се започва до обед. Себични и егоистични начинания ще донесат крах на илюзиите. Следобед ще имате два пътя на избор. Така подредете нещата си, че да огреете навсякъде с лъвското си великолепие. Ще имате полза от всяка делова инициатива и личен контакт. И не забравяйте, че този ден е магичен, препятствията по пътя са лесно преодолими.

Дева 24 Авг – 23 Сеп
Ако не се сдържите и започнете от рано да работите амбициозно в посока на личните си интереси работата ще се провали и нищо няма да излезе от преговорите, които водите и дейността, която започнете. Тази сутрин ни е дадена за поглед към другите, за благотворителни жестове и внимание към нуждите на околните. Следобед и вашите задачи и проблеми ще се решат, ще се появи предложение и възможност да влезете в нова среда и да промените живота си. В този ден всичко полезно лесно се усвоява. Идете на козметик.

Везни 24 Сеп – 23 Окт
До обед правете това, за което някой ви помоли. Ако нямате възможност просто проявете състрадание. Ден на неслучайните срещи. Ще се свържат тези, които имат, с тези който нямат, но се надяват. Ще имате взаимни ползи от връзката с хората, на които правите услуги и помагате. До утре и личното ви положение ще се стабилизира. Съдбата завърта своето колело и който е бил подтиснат и притеснен тръгва нагоре и получава наградите за проявените усилия и старания. Поне един проблем ще се реши. Дерзайте.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное
Ден на засилена комуникация, на желание да си помогнем взаимно и да стопим дистанциите. Не започвайте веднага с важни и амбициозни задачи. Предприетото до обед има тенденция да потъне в прахта на забравата и нищо да не излезе от него. Следобед навлизаме в деня на колелото, ситуацията се променя, отложената работа бързо се приключва с взаимни ползи. Търсете нова информация по въпросите, които ви вълнуват. Този ден притежава магична сила. Неприятностите може да се решат от раз, стига да си повярвате.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек
Днес и утре в хороскопа ви действа кармичен кръст на планетни сили. Очертават се изпитания в любовта и връзките. Някъде може да се отиде до раздели. Точно днес не взимайте прибързано решение за заминаване и не оставайте партньорите сами да се оправят. Първата половина на деня изисква грижа за ближния. Няма значение каква важна работа имате, отложете я, ако близък се нуждае от вас. По някакъв начин си даваме сметка къде се истинските ценности в живота. Давате и получавате подкрепа и ценна информация.

Козирог 22 Дек – 20 Яну
Включете се в спонсорски акции и сами ще бъдете обгрижени и защитени. Днес един на друг си подаваме ръка. Важните и амбициозни начинания отложете за следобед, когато ще имате поне два варианта за избор и действие. Използвайте повече полезни продукти. И полезните знания лесно ще бъдат усвоени. Сега е момента да стегнете децата да учат. Ще запаметят лесно всичко. До утре на обед може да се реши въпрос, който не търпи отлагане и който до момента ви е коствал много усилия време и пари. Не бива да нервничите.

Водолей 21 Яну – 19 Фев
Този ден дава летящ старт на личната ви благотворителност, на желанието да дадете нещо от себе си за подобряване положението на познати и непознати хора. Един от дните, в които молитвите ни се чуват и сбъдват. Мислете позитивно, използвайте всеки предложен вариант и до утре може да постигнете максималното в положението, в което се намирате. Може да се появи стар проблем, но и нова информация, която ще позволи повече да не се занимавате с него и да го разрешите успешно. Посетете център за релакс и разкрасяване.

Риби 20 Фев – 20 Мар
Днес и утре ще ви е трудно, ще зависите от нечия добра воля и желания и дано се намерят хора с благи помисли, на които да се опрете. Изкажете молбите си, раздайте ненужни вещи, направете подарък и чакайте такъв. Ще имате проблем, ако лъжете и манипулирате, ако вървите към изневери и раздели. Не е изключено да паднете от два стола на земята. Луна и Венера сключват пречупващи ъгли със Слънцето и с Нептун от вашия знак. Не позволявайте на фобии и фикс идеи да направляват личния ви избор.

twig.bg

Advertisement

Facebook