Connect with us

Астро

Какво вещаят звездите за седмицата: 16-22 март

Публикувана

на

Овен 21 март – 20 април

В неделя може да поставите лични рекорди, да участвате в състезания и конкурси и да постигнете определен връх в дейностите, с които се занимавате. Вечерта направете посещение на добра воля и помогнете на приятел да се оправи с проблемите си. Навлизаме в деня на сърцето. В понеделник преди да поискате каквото и да било дайте повече от себе си. Правете това, за което ви помолят, без да променяте нещата от своята гледна точка. Следобед започват обрати, шефовете налагат нещо ново, върви се и към корекция на статута на групата, в която се изявявате. Нагодете се на промените, не се противопоставяйте излишно. 20-и е благоприятен за съвместни инициативи, за планиране, за проверка на данни, за вадене на документи и разрешителни. Всичко предприето ще носи късмет и възможност да просперирате и да намерите по-добра работа. Вечерта в 22 ч. по Гринуич Слънцето навлиза в Овен , а на 21-и е пълнолуние, което ще засили апетитите, ще провокира действия в посока на личните ви интереси. Не очаквайте успехи, без тежки сблъсъци с конкуренцията. Не се противопоставяйте на шефовете и на тези, от които зависите. Нужна ви е активна самозащита. На 22-и духовете се успокояват, но някой със сигурност ще ближе рани.

Телец 21 април – 20 май

16-и е ден на напредък и постижения. Всяка цел е постижима, уредете си срещи, от които очаквате да произлезе нещо важно за бъдещето ви. Тодоровден е, провеждат се конни надбягвания, но за вас не се препоръчва участие в екстремни спортове. Вечерта е рискова, като и неделния ден. Очертават се срещи с голямата ви конкуренция. Не се подавайте на провокации, не се претоварвайте и не си поставяйте високи цели. Родените в първите дни на Телеца може да настроят група хора срещу себе си. В понеделник продължавате с тежки сблъсъци на интереси и на работното място. Пасивността е нежелателна, но нищо сериозно не бива да се предприема. Не отговаряйте на провокации. 18-и е ден за прошка, за подкрепа и участие в благотворителни инициативи. Добре е да кандидатствате по европейски проекти. Някой ще бъде одобрен и субсидиран.19-и е ден за реформи, за промени в плана и корекция на посоката. Облечете новите дрехи, променете визия и излъчване, посетете център за разкрасяване. На 20-и организирайте групови инициативи, участвайте в преговори, търсете възможност за внедряване в нова пазарна ниша. Вечерта Слънцето навлиза в Овен, а вие навлизате в сатурнова дупка. На 21-и ще се водят безкомпромисни битки. Апетитите се изострят, няма прошка за грешка. Настройте се на самозащита. 22-и носи умиротворение.

Близнаци 21 май – 21 юни

Всичко предприето в събота ще носи радост и победи. Гонете високи цели и търсете връзки със съмишленици. Намерете и майстори за ремонтите, които ви предстоят. В неделя ще доминирате в инициативите, в които сте поканени да участвате или случайно посетите. Енергията ви търси поле за изява и със сигурност ще го намери. За следобед планирайте посещения при роднина или приятел, който се нуждае от подкрепа. Включваме се към канала на космическата любов. Колкото дадеш, толкова ще получиш. Участвайте в спонсорски инициативи. В понеделник до обед направете поне един жест към колеги и близки. Не бързайте с амбициозните задачи и изяви. Предстоят промени, които може да обезсмислят напъните ви. Във вторник посетете фризьор и козметик, никъде на отивайте неглиже. Полезните продукти лесно се усвояват. Към обед ще усвоите и някои неприятни уроци. Вечерта ви предстоят разговори с голямата ви опозиция. И у дома няма да се размине без противопоставяне с тъщи и свекърви. За сряда планирайте среща на екипа. Трудно ще овладеете положението, лагерите ще се оформят, ще разберете кой е с вас и кой открито ви предизвиква. На 21-и битките ще се водят без правила. За грешка няма прошка. Ще уцелите слабото място на конкуренцията и ще направите силен ход. В петък водете балансирана политика.

Рак 22 юни – 21 юли

Ще имате успешен съботен ден, стига да работите на свой терен, да не се занимавате с чуждите проблеми и да не замествате колега. Добре е за ремонти, строителни и довършителни дейности в дома и в личната ви градина. Спазвайте традициите, не променяйте планирания график. В неделния ден е време за състезания, за приятелски и спортни срещи. Запишете децата на някакъв курс за лично усъвършенстване. Следобед посетете близки и приятели настанени в болнично заведение. Навлизаме в деня на сърцето. Ако мислите за някого посетете го, скъсете дистанцията и си бъдете взаимно полезни. В понеделник помогнете на някого да се справи с поставените задачи и ще си спечелите приятел за цял живот. Раздайте ненужни вещи, включете се в благотворителни програми и преди да поискате дайте повече от себе си. За 19-и се очертават представителни срещи, от които ще произлезе важно предложение в следващите дни. За 20-и организирайте съвместни инициативи и обединете интересите си с тези на настоящи и бъдещи партньори. Тръбачът-съдба свири сбор и ни събира под знамената на съвместната инициатива. На 21-и ще ви е трудно, ще имате мъчителни изживявания и неочаквани проблеми. Здравето е нестабилно, не товарете кръста и бъбреците. Очертават се скандали. В петък всяка крайност е вредна.

Лъв 22 юли – 22 август

На 16-и не работете на чуждо. Насочете интересите си към благоустройството на дома и офиса, към нуждите на близките и децата. Може да намерите и своя таен източник на сила след срещите в неделния ден. На 17-и Луната навлиза в Лъв и ви води към представителни мероприятия и съвместни пътувания. Участвайте в състезания и конкурси, посетете близки и приятели в нужда и сами ще получите подкрепа за личните си инициативи. В понеделник ще свършите много добра работа, може да получите дотации от чужбина. Включете се в спонсорски програми и сами ще станете обект на благотворителност. В момента е добре да се кандидатства по различни европейски проекти. 19-и е денят на колелото, което е било отдолу ще тръгне нагоре. Ще намерите изход от трудни и притеснителни положения, срещите ви ще бъдат успешни. Никъде на отивайте неглиже. Променете прическа и визия. В този ден полезните вещества прекрасно се усвояват. На 20-и усвоявате и една чудесна идея. И вашите ще се приемат добре на събрания и обсъждания. Време е за съвместни делови и творчески инициативи. С навлизането на Слънцето в Овен огнените знаци надигат глава и доминират. На 21-и ви очакват тежки битки. Подгответе се не само за нападение, но и за защита. Ще се водят дела, някой ще ви притисне законово. В петък всичко да се дели по равно.

Дева 23 август – 22 септември

Очертава се чудесна и творческа събота. Отдайте се на любимото си занимание. Работата ви ще спори, ще потръгнат ремонти и довършителни дейности. Ще намерите нужните ви майстори и сами ще изкарате пари като специалисти в дадена област. Този уикенд дава предимство на хората със златни ръце и творчески заложби. Неделният ден ви зарежда енергийно, печелите битки и състезания, налагате творческите си замисли и се реализирате успешно в непозната среда. Следобед посетете близък с проблеми. В понеделник дайте предимство на благотворителната работа, колкото дадеш, двойно ще получиш. Може да си тръгнете по-рано от работа, особено ако ви предстоят важни срещи вечерта. Бъдете неотразими и на 18-и, когато по визията и дрехите ще ви посрещат, а по ума и дарбите ще ви изпращат. На 19-и Луната навлиза в Дева. Може да поемете излишни рискове с едно пътуване и непредвидено отсъствие от местата на личния ви интерес. Важно е преговорите да се водят на място, но е важно и кой остава да ви замества и действа от ваше име. На 20-и е добре да спечелите съюзници, а не да влизате в конфликти. Стегнете редиците, разпределете отговорности и задължения. Работата ви става двойна, отговорността също. На 21-и нищо няма да ви се даде лесно. Очертават се тежки битки, конфликти и опити за елиминация. В петък постигате примирие.

Везни 23 септември – 22 октомври

В събота както и да постъпите ще има недоволни и такива, които ще ви обвиняват, че не си гледате работата или семейството. Съветът е да обърнете повече внимание на нуждите на дома, на децата и половинката. Работата да почака, независимо кой какви претенции или очаквания има към вас. Родените в третата декада ще изживеят болезнени и стресови моменти. В неделя облаците се разнасят, работата потръгва, срещите са приятни, разходките също. Следобед посетете родители и деца и с нещо помогнете. В понеделник върнете дългове, особено тези на внимание и обич. Уточнете отношенията си, не оставайте нищо неизяснено и на работното място, за да не ви критикуват за грешките на другите. Почти в края на работното време започват неочаквани рокади, които ще продължат и във вторник. Водете преговори, не си позволявайте да разчитате само на една работа или на едно делово партньорство. Ще се успокоите когато балансирате нещата и сте двойно подсигурени. Вечерта на 19-и съберете екипа с който работите или планирате сделки. В сряда може да се поемат допълнителни поръчки и да се подновят изтичащи договори. Търсете съюзници. На 21-и предстои пълнолуние във вашия знак, което ще напълни потребителската ви кошница. Ще спечелите от битките на другите. В петък пътувайте към места даряващи релакс и комфорт.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Всичко предприето в събота ще носи късмет, радост и стабилизация в семейството. Подновете строителни и ремонтни дейности, осигурете майстори и материали. Ще ви правят отстъпки от цени на стоки и доставки. Ден, в който е добре да работите и мислите повече за личните си удобства, вместо за работата на чуждо. В следващите два дни Скорпионът ще бъде включен в рискови звездни аспекти. На всички нива конкуренцията ще се засили. Не е момент да правите важни ходове и да започвате нещо ново. Ще ви подложат крак, дори и проверени в годините приятели. Добре е в понеделник да направите някои жестове и услуги, за да се радвате после на подкрепа. Вечерта вървите към изневери или научавате за такива. Луна, Венера и Марс образуват кръст със Слънцето на родените в третата декада. Все нещо ще се развали и излезе от контрол. Не е изключен здравословен проблем. 17-18-и не са благоприятни за оперативни намеси в областта на сърце и артерии. 19-и носи неразбории на работното място, графикът ви се нарушава. Отделете внимание на личното си излъчване, облечете новите дрехи. 20-и ще донесе сближаване с потенциални партньори, но на 21-и интересите ви ще се сблъскат с тези на силни противници. Не участвайте в директни битки, стойте и действайте в сянка. На 22-и си осигурявате с преговори нишата, за която се борите.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

На 1-и се препоръчва активен отдих, работа в градината, ремонти в апартамента и на вилата и преустройства на офиса. Всяко нововъведение и подобрение ще ви позволи да живеете и работите в комфорт и да печелите повече. Разширявате територията си на влияние и в неделя, когато е добре да участвате в състезания и конкурси и да спортувате. Подкрепете и децата в личните им инициативи и амбиции. Следобед отделете време и за приятел и роднина в притеснено положение и здравословно неудобство. Вдъхвайте оптимизъм на близките. 18-и е ден за благотворителност и кандидатстване за субсидии. Проучете условията за включване към европейски проекти. Някой заминава да провери нещата на място. 19-и е денят на колелото. Може да излезете на челни позиции и от последни да станете първи, но и обратното не е изключено, ако не сте в час с изискванията на момента. От 20-и навлизащото в Овен Слънце ще стимулира изявите на огнените знаци. На 21-и ще получите нужния ви достъп или преназначение. Успявате да привлечете съюзници и да се внедрите в престижна група за работа или тренировки. На 21-и влизате в излишни битки и привличате агресия. Апетитите се изострят, конкуренцията е убийствена. Отложеното за петък ще балансира отношенията и водените преговори ще са успешни и за двете страни. В този ден крясъците разболяват.

Козирог 22 декември – 20 януари

Очертава се тежка и натоварена програма в съботния ден. Ще бъдете ангажирани с благоустройството на дома и градината. Ще помагате на близки и приятели, а и децата ще искат своето. Не планирайте работа на чуждо, за да си нямате неприятности и допълнителни разходи. В неделя енергийният ви потенциал търси поле за изява. Пътувайте, увеличете физическото натоварване, сменете един вид труд с друг, участвайте в състезания и конкурси. Следобед навлизаме в деня на сърцето. На 18-и се постарайте първо да помогнете, а после да претендирате и изисквате. За следобед планирайте посещение в център за разкрасяване. На 19-и ще имате важни и отговорни срещи, може да ви се обадят с предложения и от места, в които и преди сте били ангажирани и сте се представили добре. Ден на пръстена и колелото. На прага сте на нов делови и творчески ангажимент. Ако се налага да избирате между двама, изберете познатия и проверен човек. 20-и помага да влезете в нов екип и да сформирате своя група. Каквото постигнете на 19-20-и ще носи стабилност и придобивки. Някой ще дочака и отдавна заслуженото повишение. На 21-и очаквайте атака от няколко страни, опити да бъдете елиминирани от престижни проекти и дейности. Каквото загубите трудно ще си върнете. На 22-и постигате болезнено примирие.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Очертава се чудесен съботен ден с работа в градината или с личното ви хоби. Всичко, с което се захванете ще се подрежда и тръгва успешно. Ден на съзидание и градеж, препоръчват се всякакви ремонти и възстановителни дейности. В следващите два дни Луната ще ви гледа в опозиция от Лъв, а Марс и Уран от Телеца ще носят допълнителни проблеми и рискове. Ще се налага да правите компромиси, да приемате неприятни условия и да изтърпявате нежелани присъствия. Не е изключено да влезете в конфликти. В понеделник е време за участие в благотворителни и донорски инициативи, а във вторник отделете повече внимание на себе си. Постарайте се да изглеждате добре. На 19-и може да ви предложат изгодни оферти. Не давайте бързо съгласие и не се дръжте еуфорично. Бързо може да ви смъкнат на земята с някои условия по договорите. В тези дни нищо не се дава даром. На 20-и е добре да проведете уточняващи срещи с партньори и с бъдещи съюзници. Предстоящото пълнолуние може да напълни потребителската ви кошница. На 21-и апетитите са огромни, конфликтите се разрастват, но ако наблюдавате внимателно битките, може да отмъкнете своя пай в подходящия момент. 22-и ще донесе стабилност и удолетвореност, ще помогне да се почувствате уютно и комфортно. Ден на душата и задушевните разговори.

Риби 20 февруари – 20 март

Съботният ден ви води към тайни и явни източници на сила, подкрепа и ресурси. Някой ще ви помогне с ремонта, друг ще осигури материалите, а трети ще ви стимулира с взаимност на чувствата. Енергията ви блика като фонтан, насочете я към дейности свързани с обезпечаване на повече удобства за нуждите на семейството и децата. В неделя увеличете натоварването, изразходвайте насъбрания потенциал в творчество и физически упражнения. Не е желателно да си пасивен и да чакаш по-добри времена. Обадете се на близки и приятели, помогнете и позволете на някой да ви помогне. Не винаги можем да се справим сами, този ден показва кой докъде може да стигне. На 18-и правете желани подаръци и това, за което някой ви помоли. Ако сте зле финансово, просто проявете състрадание. Посетете болен приятел. На 19-и ще ви тревожат стари проблеми, които сте смятали за решени. Положете усилия и уредете въпроса. 20-и ще определи лагерите на влияние в живота ви. Ще се очертаят и границите в отношенията. Предстоят уточняващи разговори, след които пътищата ви може да се разделят. 21-и е ден на тежки битки в полето на личната и професионална амбиция. Не очаквайте компромиси. Претегляйте внимателно всички плюсове и минуси по отношение на връзката си с някого. Отложете важното за петък, когато ще действа омиротворяваща програма.

twig.bg

 

Телец 21 април – 20 май

16-и е ден на напредък и постижения. Всяка цел е постижима, уредете си срещи, от които очаквате да произлезе нещо важно за бъдещето ви. Тодоровден е, провеждат се конни надбягвания, но за вас не се препоръчва участие в екстремни спортове. Вечерта е рискова, като и неделния ден. Очертават се срещи с голямата ви конкуренция. Не се подавайте на провокации, не се претоварвайте и не си поставяйте високи цели. Родените в първите дни на Телеца може да настроят група хора срещу себе си. В понеделник продължавате с тежки сблъсъци на интереси и на работното място. Пасивността е нежелателна, но нищо сериозно не бива да се предприема. Не отговаряйте на провокации. 18-и е ден за прошка, за подкрепа и участие в благотворителни инициативи. Добре е да кандидатствате по европейски проекти. Някой ще бъде одобрен и субсидиран.19-и е ден за реформи, за промени в плана и корекция на посоката. Облечете новите дрехи, променете визия и излъчване, посетете център за разкрасяване. На 20-и организирайте групови инициативи, участвайте в преговори, търсете възможност за внедряване в нова пазарна ниша. Вечерта Слънцето навлиза в Овен, а вие навлизате в сатурнова дупка. На 21-и ще се водят безкомпромисни битки. Апетитите се изострят, няма прошка за грешка. Настройте се на самозащита. 22-и носи умиротворение.

Близнаци 21 май – 21 юни

Всичко предприето в събота ще носи радост и победи. Гонете високи цели и търсете връзки със съмишленици. Намерете и майстори за ремонтите, които ви предстоят. В неделя ще доминирате в инициативите, в които сте поканени да участвате или случайно посетите. Енергията ви търси поле за изява и със сигурност ще го намери. За следобед планирайте посещения при роднина или приятел, който се нуждае от подкрепа. Включваме се към канала на космическата любов. Колкото дадеш, толкова ще получиш. Участвайте в спонсорски инициативи. В понеделник до обед направете поне един жест към колеги и близки. Не  бързайте с амбициозните задачи и изяви. Предстоят промени, които може да обезсмислят напъните ви. Във вторник посетете фризьор и козметик, никъде на отивайте неглиже. Полезните продукти лесно се усвояват. Към обед ще усвоите и някои неприятни уроци. Вечерта ви предстоят разговори с голямата ви опозиция. И у дома няма да се размине без противопоставяне с тъщи и свекърви. За сряда планирайте среща на екипа. Трудно ще овладеете положението, лагерите ще се оформят, ще разберете кой е с вас и кой открито ви предизвиква. На 21-и битките ще се водят без правила. За грешка няма прошка. Ще уцелите слабото място на конкуренцията и ще направите силен ход. В петък водете балансирана политика.

Рак 22 юни – 21 юли

Ще имате успешен съботен ден, стига да работите на свой терен, да не се занимавате с чуждите проблеми и да не замествате колега. Добре е за ремонти, строителни и довършителни дейности в дома и в личната ви градина. Спазвайте традициите, не променяйте планирания график. В неделния ден е време за състезания, за приятелски и спортни срещи. Запишете децата на някакъв курс за лично усъвършенстване. Следобед посетете близки и приятели настанени в болнично заведение. Навлизаме в деня на сърцето. Ако мислите за някого посетете го, скъсете дистанцията и си бъдете взаимно полезни. В понеделник помогнете на някого да се справи с поставените задачи и ще си спечелите приятел за цял живот. Раздайте ненужни вещи, включете се в благотворителни програми и преди да поискате дайте повече от себе си. За 19-и се очертават представителни срещи, от които ще произлезе важно предложение в следващите дни. За 20-и организирайте съвместни инициативи и обединете интересите си с тези на настоящи и бъдещи партньори. Тръбачът-съдба свири сбор и ни събира под знамената на съвместната инициатива. На 21-и ще ви е трудно, ще имате мъчителни изживявания и неочаквани проблеми. Здравето е нестабилно, не товарете кръста и бъбреците. Очертават се скандали. В петък всяка крайност е вредна.

Лъв 22 юли – 22 август

На 16-и не работете на чуждо. Насочете интересите си към благоустройството на дома и офиса, към нуждите на близките и децата. Може да намерите и своя таен източник на сила след срещите в неделния ден. На 17-и Луната навлиза в Лъв и ви води към представителни мероприятия и съвместни пътувания. Участвайте в състезания и конкурси, посетете близки и приятели в нужда и сами ще получите подкрепа за личните си инициативи. В понеделник ще свършите много добра работа, може да получите дотации от чужбина. Включете се в спонсорски програми и сами ще станете обект на благотворителност. В момента е добре да се кандидатства по различни европейски проекти. 19-и е денят на колелото, което е било отдолу ще тръгне нагоре. Ще намерите изход от трудни и притеснителни положения, срещите ви ще бъдат успешни. Никъде на отивайте неглиже. Променете прическа и визия. В този ден полезните вещества прекрасно се усвояват. На 20-и усвоявате и една чудесна идея. И вашите ще се приемат добре на събрания и обсъждания. Време е за съвместни делови и творчески инициативи. С навлизането на Слънцето в Овен огнените знаци надигат глава и доминират. На 21-и ви очакват тежки битки. Подгответе се не само за нападение, но и за защита. Ще се водят дела, някой ще ви притисне законово. В петък всичко да се дели по равно.

Дева 23 август – 22 септември

Очертава се чудесна и творческа събота. Отдайте се на любимото си занимание. Работата ви ще спори, ще потръгнат ремонти и довършителни дейности. Ще намерите нужните ви майстори и сами ще изкарате пари като специалисти в дадена област. Този уикенд дава предимство на хората със златни ръце и творчески заложби. Неделният ден ви зарежда енергийно, печелите битки и състезания, налагате творческите си замисли и се реализирате успешно в непозната среда. Следобед посетете близък с проблеми. В понеделник дайте предимство на благотворителната работа, колкото дадеш, двойно ще получиш. Може да си тръгнете по-рано от работа, особено ако ви предстоят важни срещи вечерта. Бъдете неотразими и на 18-и, когато по визията и дрехите ще ви посрещат, а по ума и дарбите ще ви изпращат. На 19-и Луната навлиза в Дева. Може да поемете излишни рискове с едно пътуване и непредвидено отсъствие от местата на личния ви интерес. Важно е преговорите да се водят на място, но е важно и кой остава да ви замества и действа от ваше име. На 20-и е добре да спечелите съюзници, а не да влизате в конфликти. Стегнете редиците, разпределете отговорности и задължения. Работата ви става двойна, отговорността също. На 21-и нищо няма да ви се даде лесно. Очертават се тежки битки, конфликти и опити за елиминация. В петък постигате примирие.

Везни 23 септември – 22 октомври

В събота както и да постъпите ще има недоволни и такива, които ще ви обвиняват, че не си гледате работата или семейството. Съветът е да обърнете повече внимание на нуждите на дома, на децата и половинката. Работата да почака, независимо кой какви претенции или очаквания има към вас. Родените в третата декада ще изживеят болезнени и стресови моменти. В неделя облаците се разнасят, работата потръгва, срещите са приятни, разходките също. Следобед посетете родители и деца и с нещо помогнете. В понеделник върнете дългове, особено тези на внимание и обич. Уточнете отношенията си, не оставайте нищо неизяснено и на работното място, за да не ви критикуват за грешките на другите. Почти в края на работното време започват неочаквани рокади, които ще продължат и във вторник. Водете преговори, не си позволявайте да разчитате само на една работа или на едно делово партньорство. Ще се успокоите когато балансирате нещата и сте двойно подсигурени. Вечерта на 19-и съберете екипа с който работите или планирате сделки. В сряда може да се поемат допълнителни поръчки и да се подновят изтичащи договори. Търсете съюзници. На 21-и предстои пълнолуние във вашия знак, което ще напълни потребителската ви кошница. Ще спечелите от битките на другите. В петък пътувайте към места даряващи релакс и комфорт.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Всичко предприето в събота ще носи късмет, радост и стабилизация в семейството. Подновете строителни и ремонтни дейности, осигурете майстори и материали. Ще ви правят отстъпки от цени на стоки и доставки. Ден, в който е добре да работите и мислите повече за личните си удобства, вместо за работата на чуждо. В следващите два дни Скорпионът ще бъде включен в рискови звездни аспекти. На всички нива конкуренцията ще се засили. Не е момент да правите важни ходове и да започвате нещо ново. Ще ви подложат крак, дори и проверени в годините приятели. Добре е в  понеделник да направите някои жестове и услуги, за да се радвате после на подкрепа. Вечерта вървите към изневери или научавате за такива. Луна, Венера и Марс образуват кръст със Слънцето на родените в третата декада. Все нещо ще се развали и излезе от контрол. Не е изключен здравословен проблем. 17-18-и не са благоприятни за оперативни намеси в областта на сърце и артерии. 19-и носи неразбории на работното място, графикът ви се нарушава. Отделете внимание на личното си излъчване, облечете новите дрехи. 20-и ще донесе сближаване с потенциални партньори, но на 21-и интересите ви ще се сблъскат с тези на силни противници. Не участвайте в директни битки, стойте и действайте в сянка. На 22-и си осигурявате с преговори нишата, за която се борите.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

На 1-и се препоръчва активен отдих, работа в градината, ремонти в апартамента и на вилата и преустройства на офиса. Всяко нововъведение и подобрение ще ви позволи да живеете и работите в комфорт и да печелите повече. Разширявате територията си на влияние и в неделя, когато е добре да участвате в състезания и конкурси и да спортувате. Подкрепете и децата в личните им инициативи и амбиции. Следобед отделете време и за приятел и роднина в притеснено положение и здравословно неудобство. Вдъхвайте оптимизъм на близките. 18-и е ден за благотворителност и кандидатстване за субсидии. Проучете условията за включване към европейски проекти. Някой заминава да провери нещата на място. 19-и е денят на колелото. Може да излезете на челни позиции и от последни да станете първи, но и обратното не е изключено, ако не сте в час с изискванията на момента. От 20-и навлизащото в Овен Слънце ще стимулира изявите на огнените знаци. На 21-и ще получите нужния ви достъп или преназначение. Успявате да привлечете съюзници и да се внедрите в престижна група за работа или тренировки. На 21-и влизате в излишни битки и привличате агресия. Апетитите се изострят, конкуренцията е убийствена. Отложеното за петък ще балансира отношенията и водените преговори ще са успешни и за двете страни. В този ден крясъците разболяват.

Козирог 22 декември – 20 януари

Очертава се тежка и натоварена програма в съботния ден. Ще бъдете ангажирани с благоустройството на дома и градината. Ще помагате на близки и приятели, а и децата ще искат своето. Не планирайте работа на чуждо, за да си нямате неприятности и допълнителни разходи. В неделя енергийният ви потенциал търси поле за изява. Пътувайте, увеличете физическото натоварване, сменете един вид труд с друг, участвайте в състезания и конкурси. Следобед навлизаме в деня на сърцето. На 18-и се постарайте първо да помогнете, а после да претендирате и изисквате. За следобед планирайте посещение в център за разкрасяване. На 19-и ще имате важни и отговорни срещи, може да ви се обадят с предложения и от места, в които и преди сте били ангажирани и сте се представили добре. Ден на пръстена и колелото. На прага сте на нов делови и творчески ангажимент. Ако се налага да избирате между двама, изберете познатия и проверен човек. 20-и помага да влезете в нов екип и да сформирате своя група. Каквото постигнете на 19-20-и ще носи стабилност и придобивки. Някой ще дочака и отдавна заслуженото повишение. На 21-и очаквайте атака от няколко страни, опити да бъдете елиминирани от престижни проекти и дейности. Каквото загубите трудно ще си върнете. На 22-и постигате болезнено примирие.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Очертава се чудесен съботен ден с работа в градината или с личното ви хоби. Всичко, с което се захванете ще се подрежда и тръгва успешно. Ден на съзидание и градеж, препоръчват се всякакви ремонти и възстановителни дейности. В следващите два дни Луната ще ви гледа в опозиция от Лъв, а Марс и Уран от Телеца ще носят допълнителни проблеми и рискове. Ще се налага да правите компромиси, да приемате неприятни условия и да изтърпявате нежелани присъствия. Не е изключено да влезете в конфликти. В понеделник е време за участие в благотворителни и донорски инициативи, а във вторник отделете повече внимание на себе си. Постарайте се да изглеждате добре. На 19-и може да ви предложат изгодни оферти. Не давайте бързо съгласие и не се дръжте еуфорично. Бързо може да ви смъкнат на земята с някои условия по договорите. В тези дни нищо не се дава даром. На 20-и е добре да проведете уточняващи срещи с партньори и с бъдещи съюзници. Предстоящото пълнолуние може да напълни потребителската ви кошница. На 21-и апетитите са огромни, конфликтите се разрастват, но ако наблюдавате внимателно битките, може да отмъкнете своя пай в подходящия момент. 22-и ще донесе стабилност и удолетвореност, ще помогне  да се почувствате уютно и комфортно. Ден на душата и задушевните разговори.

Риби 20 февруари – 20 март

Съботният ден ви води към тайни и явни източници на сила, подкрепа и ресурси. Някой ще ви помогне с ремонта, друг ще осигури материалите, а трети ще ви стимулира с взаимност на чувствата. Енергията ви блика като фонтан, насочете я към дейности свързани с обезпечаване на повече удобства за нуждите на семейството и децата. В неделя увеличете натоварването, изразходвайте насъбрания потенциал в творчество и физически упражнения. Не е желателно да си пасивен и да чакаш по-добри времена. Обадете се на близки и приятели, помогнете и позволете на някой да ви помогне. Не винаги можем да се справим сами, този ден показва кой докъде може да стигне. На 18-и правете желани подаръци и това, за което някой ви помоли. Ако сте зле финансово, просто проявете състрадание. Посетете болен приятел. На 19-и ще ви тревожат стари проблеми, които сте смятали за решени. Положете усилия и уредете въпроса. 20-и ще определи лагерите на влияние в живота ви. Ще се очертаят и границите в отношенията. Предстоят уточняващи разговори, след които пътищата ви може да се разделят. 21-и е ден на тежки битки в полето на личната и професионална амбиция. Не очаквайте компромиси. Претегляйте внимателно всички плюсове и минуси по отношение на връзката си с някого. Отложете важното за петък, когато ще действа омиротворяваща програма.

twig.bg

Advertisement

Facebook