Connect with us

Звездни

Като по учебник: Алекс Родригес падна на колене пред Джей Ло

Публикувана

на

Дженифър Лопес се запъти към олтара за шести път, след като през уикенда получи така чаканото предложение за брак от Алекс Родригес. Досега тя има три брака, а предложенията за брак, които е получавала, са общо шест, включително от Бен Афлек през 2002 година.

Бившата бейзболна звезда е паднa на колене на брега на океана и поиска ръката на Джей Ло.Новите кадри показват интимния момент в няколко стъпки. Накрая двамата се целуват страстно. Щастливата бъдеща булка се погрижи всички да разберат и публикува кадри от милия жест. Оказва се, че и децата са участвали в подготовката и планирането на предложението. И въпреки че Джей Ло и Алекс многократно са говорили за брак, тя била напълно изненадана от предложението, защото не го очаквала точно тогава.

Джей Ло

Лопес и Родригес са заедно от 2017 г. Тя има три брака зад гърба си – с Марк Антъни, със сервитьора Оджани Ноа и с танцьора Крис Джъд, като последният – с Марк Антъни, приключи през 2014 г. Алекс се разведе през 2008 г.

Двамата имат по две деца от предишните си бракове. Джей Ло има близнаци момиче и момче от брака ѝ с Марк Антъни, а Алекс има две дъщери.

През 2016 г. в интервю в шоуто на Елън Дедженерис Джей Ло сподели, че мечтае един ден да се венчае в църква, облечена в голяма бяла рокля. Може би мечтата ѝ е на път да стане реалност.

twig.bg

Advertisement

Facebook