Connect with us

БулевАРТ

Катрин Зита – Джоунс за деня на Свети Давид с децата си

Публикувана

на

Катрин Зита-Джоунс e oт уелски произход. Затова, независимо, че живее със семейството си в Ню Йорк, актрисата намери начин да почете деня на Свети Давид – национален празник на Уелс.

Катрин посети галасъбитието в Ню Йорк, организирано по този повод, като бе придружена от двете си деца – дъщеря си Карис и сина си Дилън. Карис вече е 15-годишна елегантна дама, а Дилън, който миналата година бе абитуриент, е на 18 години и Катрин вече го взима за свой кавалер по червените килими.

На събитието Катрин Зита-Джоунс получи почетна награда от Кралския колеж по музика и драма в Уелс. Тя изглеждаше невероятнов пурпурната си кадифена рокля. По отношение на стила тя безспорно е пример за дъщеря си. В празничната вечер Карис бе заложила на тоалет в същия изразителен нюанс като майка си.

Самата Катрин наскоро си даде сметка колко всъщност са пораснали децата й. По случай Свети Валентин, тя сподели стара снимка, на която двамата с Майкъл Дъглас са прегърнали Дилън и Карис, които тогава още сменят млечните си зъби. „Обичам семейството си“, написа тя под трогателния кадър.

twig.bg

Реклама
Advertisement

Facebook