Червен бутон

Ако сте избрали червения бутон, значи сте амбициозен човек, готов да даде на света много повече и тепърва да разгърне пълния си потенциал.

Във всяка област, независимо дали се отнася до работа или обучение, имате си поставяте високи цели. Що се отнася до личния ви живот, вие сте готови да направите всичко възможно, за да станете идеален партньор. С каквото и да се захващате в живота си, вие се стремите да бъдете най-добрите.

Зелен бутон

Въпреки че тайно жадувате за свобода, вие се причислявате към хората, които обичат комфорта на спокойния живот, споделен с честни и истински близки хора. Вие сте страхотен приятел и партньор, но трябва да се обграждате с хора, които наистина ви правят по-щастливи и да не се раздавате за всички.

Понякога, дори да се озовете в екстремна ситуация, вие пак търсите начин да намерите комфорт и безопасност, за да се чувствате защитени. Опитайте се да проявявате повече смелост от време на време.

Жълт бутон

Жълтият бутон е отличен избор за онези от вас, който вярват в собствените си способности. Ако сте избрали този бутон, значи обикновено имате оптимистичен поглед към света. Знаете, че се справяте добре и сте готови да поемате рискове.

Сигурни сте, че ще успеете, но в същото време не сте арогантни. Притежавате редкия дар да се доверявате на себе си. Ценете това качество у себе си.

Оранжев бутон

Оранжевият бутон говори за голяма амбиция и самочувствие. Независимо от това, вие не се стремите към големи постижения, защото за вас най-важни са обикновените ежедневни радости. Знаете, че всеки дълъг път се състои от изминаването на малки крачки и това ви мотивира да продължавате напред.

Всеки ден се посвещавате на една малка задача, които накрая ще ви отведат до заветната цел.

Розов бутон

Ако сте избрали розовия бутон, това означава, че като цяло сте доволни от живота си и се стремите да му се наслаждавате максимално.

В момента сте фокусирани върху настоящия момент от живота си и ежедневните радости, които той носи.

Един съвет: дори и сега да се чувствате добре, не забравяйте да работите над важните неща и дългосрочните си цели.

Лилав бутон

Лилавият бутон е символ на голяма увереност, спечелена след дълъг период на съмнение.

Вие сте много чувствителен човек, който е разбрал, че не бива да придавате прекалено голямо значение на преценката на околните. След като сте започнали да се грижите за себе си, сте се научили се да цените повече себе си.

Готови сте за трудностите в живота и вече не се интересувате толкова много от това, което  мислят другите. Използвайте енергията си, за да реализирате бленуваните цели.

Син бутон

Синият цвят символизира хармонията и търпението и ако сте избрали именно него, това означава, че за вас тези две неща са основна ценност в живота.

Постигнали сте вътрешен баланс със себе си и хората около вас и сте готови да положите всички усилия, за да го съхраните, въпреки превратностите на съдбата.

Дори и да не сте наясно с това, вашият начин на живот е пример за много хора.

Сив бутон

Ако сте избрали сивия бутон, това означава, че в момента искате да се освободите от напрежението и силни емоции, които са ви завладяли.

Вероятно в последно време сте били период на промяна – повлияни сте от събитията, които са се случили или важни хора, които са влезли в живота ви.

В момента изпитвате нужда да помислите за всичко рационално и да поставите живота си в ред, за да можете спокойно да планирате бъдещето.

twig.bg