Connect with us

Звездни

Кой открадна сърцето на 54-годишната Моника Белучи ?

Публикувана

на

Кой открадна сърцето на 54-годишната Моника Белучи ? Още през май 2017 година Моника Белучи намекна, че в живота й има нов мъж. Едва сега обаче,  две години по-късно, тя се появи публично с него.

След развода й с Венсан Касел красавицата не бързаше да се впуска в нови отношения. Бракът й с Касел продължи цели 20 години, след които едва ли е лесно човек да си прави каквито и да било планове относно любовта.

Моника Белучи

Миналата година пред списание Paris Match тя сподели, че за пръв път след връзката й с Венсан се чувства обичана отново. Нещо повече – чувства се влюбена. Мъжът, който я спечели е Николас Лефебре. Доскоро двамата бяха изключително дискретни в отношенията си и избягваха публичността.
Дебютната им поява като двойка се състоя преди броени дни на ревюто на Chanel в Grand Palais. Двамата се държаха за ръце на събитието, а папараците неведнъж ги уловиха да се целуват по улиците.

Какво знаем за привлекателния мъж до Моника? 

Роден е в парижкото предградие Булон Биянкур през 1982 година и живее във френската столица. От ранна детска възраст пътува и е обиколил света. Пътешествията му от Мексико, през африкански държави до Индия и сърцето на Азия са вдъхновение за работата му. В интервю пред The Socialite Family той определя изкуството си като съчетаване на стари предмети,така че култури, материали и времена „да се срещат и да празнуват общите си корени“.

Моника Белучи

Рефебре има осемгодишна дъщеря на име Анахи. „След отдаването ми в изкуството, се запознах с друг вид отдаденост – станах баща. Анахи е моята прекрасна русалка, която прави изкуството ми много по-добро“, казва той в интервю за The Socialite Family.

Двамата имат възрастова разлика от 18 години и изглежда това не е притеснение за нито един от тях. Моника Белучи и Льофевр бяха улавяни от папараците в различни моменти на близост, до това е първата им официална публична поява като двойка.

Моника Белучи

Моника Белучи и френският актьор Венсан Касел бяха заедно в продължение на 18 години, като през 13 от тях бяха женени. Имат две деца – Дева (14 години) и Леони (8 години). След раздялата те споделят грижите за децата си и са запазили добри отношения. „Никога не бих направил нищо лошо на Моника. Обичам я и я уважавам. Ако има нужда от мен, винаги бих й помогнал.“ – каза в интервю Касел през 2018 г. Самият той сключи брак през миналата година с 30-години по-младата от него моделка Тина Кунаки. Двамата станаха родители през февруари, като за Кунаки това е първо дете.

twig.bg

Advertisement

Facebook