Connect with us

Лайфстайл

Колко пръсна Мелания Тръмп за рокли през 2019година?

Публикувана

на

Известна е сумата, която първата дама на САЩ Мелания Тръмп, е похарчила за гардероба си през 2019-а. По информация на Daily Express, 49-годишната съпруга на президента Доналд Тръмп е платила по-малко от 256 хил. долара.

 

Впрочем сумата може и да е по-голяма, тъй като не всички нейни тоалети са били идентифицирани. Бившият модел се сдоби с нови дизайнерски дрехи за пътуването си до Япония, за държавното посещение във Великобритания, за срещата на върха на Г7 и други официални събития.

Средно Мелания харчи около 21 хил. долара месечно за тоалети. „Най-скъпият“ месец за нея през изминаващата година беше юни. В рамките на един ден, по време на срещата на върха на Г7, тя се появи на публични места с дрехи и аксесоари за общо 30 хил. долара – включително с чанта на Hermes, която струва 26 хил. долара.

Родената в Словения първа дама на САЩ предпочита брандове като Michael Kors, Gucci, Chanel. Сред най-скъпите й дрехи са гащеризонът от Lora Piana на стойност 3554 долара, вечерната рокля на бранда J. Mendel, която струва 4500 долара, зелено-червено-бялата рокля от Gucci за 4600 долара, червената вечерна рокля от Givenchy на стойност 7400 долара (в този тоалет мисис Тръмп беше на обяда с британския принц Чарлз), жълтата пелерина от Valentino за 6 хил. долара (с нея Мелания посети празненството в чест на 70-годишнината на НАТО при кралица Елизабет Втора).

При това, както съобщава Hollywood Reporter, съпругата на президента не използва парите на данъкоплатците, за да се облича стилно и сама плаща дрехите си. Често тя получава големи отстъпки от брандове, за които е изгодно от гледна точка на рекламата, първата лейди да носи именно техни творения.

twig.bg

Advertisement

Facebook