Connect with us

Астро

Компромати дебнат Телците, ден на конфликти и разправии за Риби

Публикувана

на

Овен 21 Мар – 20 Апр
Днес трудно се овладяват желанията, още по-трудно е да не навредите с претенции и изисквания към тези, които обичате и ви обичат. Смирете се, не товарете с излишни исквания близките. Избягвайте конфликтите, за да не си развалите празниците. Ако се скарате с някого, цялата набелязана програма може да се провали. В този ден се препоръчва повече разбиране към нуждите на околните, повече такт и търпение в отношенията с порасналите ви деца и остарелите родители. Сексът разболява, не е ден за изневери. Вечерта е напрегната.

Телец 21 Апр – 21 Май

Днес лесно се влиза в скандали. Всеки си гони целта и не отстъпва от исканията си. За да постигнете целите ви трябва много търпение и внимание. Може да изживеете приятни мигове, които ще ви вкарат в неприятни зависимости. Дълго ще си плащате за удоволствията. Внимавайте да не ви спретнат компромат. Неблагоприятен ден за странични срещи и изневери. Всяка лъжа ще застрашава отношенията в семейството и на работното място. Защитавайте справедливи каузи, а не такива, от които ще получите облаги.

Близнаци 22 Май – 21 Юни
Днес нищо да не се прави на всяка цена, за да не се плати висока такава. Очертават се рискови пътувания. Може да се разминете с верните и обичащи ви хора, а да обърнете повече внимание на тези, които ще ви гледат отвисоко и с пренебрежение. Трудно ще нахраните ламята на амбицията. Ще трябва да давате още и още, да правите компромиси с разбиранията, чувствата и душевните си стремежи. Родените в третата декада ще водят тежки битки, с които ще проправят пътя на конкуренцията. Оганичете контактите.

Рак 22 Юни – 22 Юли
Днес сте лесно податливи на странично влияние и въздействие. По незначителни поводи възникват спорове, които имат тенденция да се разрастват и да отравят празничната атмосфеа. Не е нужно никому нищо да доказвате. Една среща може да продължи на място, където ще останете по-дълго и ще забравите за какво сте тръгнали. Пълнолунието тази вечер е в първите градуси на Рака. Семейните и професионални дела са противопоставени. Не поемайте да работите извънредно по празниците, ако не искате да си имате неприятности у дома.

Лъв 23 Юли – 23 Авг
Тенденцията е да действате от позиция на силата, да манипулирате тези, с които влизате в досег и да изиквате повече отколкото могат да ви дадат и предложат. Сексът е противопоказен и разболява. Изневерите ще създават условия за компроматна атака. Вероятни са изнудващи положения. Смирете амбицията, отложете важните разговори за вечерта или за утре, когато ситуацията ще по спокойна и балансирана. Ако отидете в крайности ще дистанцирате тези, с които планирате да се сближите. Някой ще си тръгне разочарован.

Дева 24 Авг – 23 Сеп
Родните в третата декада може да си докарат неприятности с прекалена активност и взискателност към себе си и другите. Намалете темпото и натоварването, почивайте, не ръчкайте с ръжена на амбицията близките и децата. Не се препоръчват участия в екстремни спортове. Спазвайте диета, не товорете стомаха с вредна храна. Вероятни са стомашни неразположения. В живота ви може да се появи опасен изкусител. Неблагопирятен ден за изневери. Не яжте ябълки-плодът на изкушението.

Везни 24 Сеп – 23 Окт
Напрегнат ден с агресивна и манипулативна енергетика. Не планирайте срещи, на които може да ви окажат натиск. Идете на спокойно и тихо място. Не си позволявайте да влизате в конфликти. Родените в третата декада са в по-добра позиция и нещата им лесно се получават. В този ден нищо не бива да се прави с прекалена амбиция. Давайте го по-лежерно, прехвърлете на друг част от отговорностите. Вечерта предстои рисково пълнолуние за родените до 1 октомври. Слънце и Луна ви гледат в пречупващи аспекти.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное
Ако през деня запазите самообладание и не си позволите скандали, вечерта ще има с какво да се похвалите и в следващите дни ще постигнете напредък в отношенията и дейноста си. Не притискайте важните за вас хора с претенции и ултиматуми. Днес змеят на желанията трудно се контролира и една приятна ситуация може да излезе от контрол. Малко повече аскетизъм ще ви се отрази добре. Не е ден и за изневери както в любовта, така и на собствения стил и начин на живот. Вечерта ще ви донесе очакваните екстри.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек
Предстоящото пълнолуние превъзбужда. В хороскопа ви действа кармичен кръст. Движете се много внимателно, избягвайте пренапрежението, конфликтите и бурните прояви на емоция. Родените в третата декада са в неблагоприятна позиция и в здравословен план. Спазавайте диета, ограничете до минимум вредните храни, вредните контакти и усещания. Не правете нищо на всяка цена, с голяма амбиция и с непремерен натиск. Наложете си диета, а и всяко друго ограничение, което си наложите ще ви спести неприятности и грешки.

Козирог 22 Дек – 20 Яну
Ден на неблагоприятна градация в отношенията. Натрупват се агресия и неудовлетворение, които вечерта може да се излеят по незначителни поводи. Предстоящото пълнолуние в първите минути на Рака противопоставя Луната на Слънцето от вашия знак. В такъв момент може да се очакват неприятни противопоставяния между родители и деца и опити за оказване на натиск. Не провокирайте скандали, търсете баланса и хармонията и за утре планирайте ралакс на благо и зареждащо място. Ограничете контактите с тези, които могат да ви провокират.

Водолей 21 Яну – 19 Фев
Днес е трудно да се пребориш с апетита, но поне месото е добре да се ограничи. Спазвайте диета и по отношение на личните си връзки. Не си позволявайте лъжи и изневери. Ще се случват събития, които ще дадат шанс на конкуренцията да ви провокира и компрометира. Лесно ще ви спретнат компромат. Не си уреждайте срещи със старата любов, а новата не притискайте с прекалени изисквания. Сънищата от тази сутрин показват къде са проблемите ви и как да ги разрешите. Вечерта ситуацията се успокоява.

Риби 20 Фев – 20 Мар
Ден на конфликти и разправии. Избягвайте скандалите. Ограничете контактите, не планирайте участие в екстремни състезания и не взимайте страна в споровете на другите. Дистанцирайте се от вредна за вас среда и отложете за утре това, което искате да мине на ниво и да ви донесе радост. За всичко, което получите днес ще се плаща с лихвите. В момента сте лесно податливи на влияния и психологическо въздействие. Не позволявайте да ви убеждават да правите неща, които вътрешно не одобрявате. Внимавайте с храната, ден за диета.

twig.bg

Реклама
Advertisement

Facebook