Connect with us

Астро

Козирог разчиства терена на връзките, важна сделка за Телец

Публикувана

на

Овен 21 Мар – 20 Апр

Родените във втората декада ще изживеят тежки моменти с роднини, ще водят спорове по имотни и наследствени дела. Родители и деца не се разбират и за най-дребните неща. Ще си поставяте взаимни ултиматуми и условия или някой направо ще се изнесе. Трудно се правят отстъпки и още по-трудно се влиза в положението на другия. Не замествайте колега. Следете кръвното, пазете очите. Контролирайте емоциите и туширайте разправиите още в зародиш. Препоръчва се диета. Нищо рисково да не се планира за утре

Телец 21 Апр – 21 Май

Един успешен ден, особено по отношение на имотни дела и брокерски инициативи. Може да капарирате новото си жилеще и да преговаряте по неследствени делби. С голяма вероятност ще уредите важна сделка, ще направите крачка към изгодна инвестиция на сили, средства и пари. Водете преговори, поставете условията си и се опитайте да се спазарите. Ще получите подкрепа в точния момент, ще намерите парите нужни за прехвърляния и съдебни дела. Днес е добре да се заложат и семената на новата реколта.

Близнаци 22 Май – 21 Юни

Благодатен ден с ведра и хармонична енергетика, която ще ви подейства пречистващо. Всичко предприето ще затвърдява позициите ви и може да ви насочи към покупка на имот или търговски обект. Този ден позволява да разширите сферата си на влияние, да намерите база важна за бъдещото устройване на семейството или на упражняваната от вас дейност. За утрешния ден не планирайте важни срещи, както и тежко натоварена физически програма. Пазете си енергията, увеличете самоконтрола и бягайте от провокаторите.

Рак 22 Юни – 22 Юли

Денят дава възможност да се разширите в дома или да намерите ново жилище за порасналите си деца. Направете нужните огледи. Денят носи особено прозрение и усещане за правилната посока и цел. Ще се случват събития, които няма да ви дават голям избор. Може да попаднете в изолация и на работното място. Не стопирайте промените, новото идва независимо желанието ви. Тези, които до момента са мълчали надигат глас и ви вгорчават живота. Всеки иска да живее по-добре, но дано това не става за ваша сметка.

Лъв 23 Юли – 23 Авг

Ден със стимулираща енергетика. Пътувайте, направете огледи на имоти и терени и ако нещо ви хареса капарирайте го. Доверете се на усещанията си. Може да разберете нещо, за което до момента не сте си давали сметка. Добре е да се водят преговори за старт на нови дейности на базата на наследен имот. Направете така, че ресурсите, които имате да работят за вас и семейството ви. Следете кръвното, не е напрягайте прекалено. За утре не планирайте важни мероприятия. Предстоящото новолуние във Водолей изпива силите на Лъва.

Дева 24 Авг – 23 Сеп

Добре е да се направи инвестиция в недвижима собственост. Ще спечелите от брокерски инициативи, ще уредите себе си или приятел с имот. Може да ви предложат и съвместна дейност, на базата на ресурсите, които владеете и притежавате. Нищо да не се отказва. Отложеното за утре ще ви донесе повече главоболия и вероятности да се изпадне под неблагоприятно влияние. Денят е благоприятен за начало на нови дейности и занимания. Не се отказвайте да печелите пари извън пряката си работа.

Везни 24 Сеп – 23 Окт

Напрегнат и рисков ден за родените в третата декада. Вероятни са проблеми с родители и деца, както и с роднини по отношение на имотни и наследствени дела. Контролирайте емоциите. Внимавайте при работа с електроуреди и не планирайте тежко физическо натоварване. Да не се секът дървета и подаряват цветя. В този уикенд не замествайте колега и не позволявайте друг да надниква в професионалните ви дела. Намерете база за новата си дейност. Работете самостоятелно, партньорите може да ви подведат.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное

Един от най-благоприятните дни в месеца, в който  е възможно духовно прозрение за истински важните неща и за избора, който предстои. Не пропускайте възможноста да направите крачка към по-добър и обезпечен живот, да уредите децата и семейството си с ново желище, да се разширите и да живеете по-комфортно. Не отлагайте водените преговори за утре, не протакайте срещите с хора, които може да ви подкрепят финансово и да ви дадат компетентен съвет. Всичко предприето ще позволи да вдигнете нивото и да се внедрите в перспективна среда.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек

Един вдъхновен ден, в който е важно да се преборите с личните си комплекси, да направите крачка към самостоятелен живот, да се изнесете на квартира или да купите имот. С действията си в момента се изкачвате на нова навивка на развитие с нова работа и нова база, на която да стъпите. За един е време да се отдели от родителите си, а за друг да остави децата да направят самостоятелен избор. За утре не планирайте нищо рисково, не се товарете с непосилни задачи и не се ангажирайте с тежки преходи в планината.

Козирог 22 Дек – 20 Яну

Ден с благотворна и прочистваща енергетика. Разчистете терена на връзките, не се страхувайте да кажете каквото ви тежи и да поставите условията си. Не планирайте важни мероприятия и участия за утре. Днес сте в състояние да решите проблемите и да се разберете мирно и тихо. Още тази вечер ситуацията може да се обърка и отношенията ви да излезат от контрол. Не планирайте рискови пътувания и командировки. Може да попаднете в рискови ситуации и да изживеете нещо екстремно, което ще ви коства повече отколкото предполагате.

Водолей 21 Яну – 19 Фев

Днес лесно се харчат трудно спечелени пари, но може да се увеличи благосъстоянието на дома и семейството. Вървите към финализиране на сделка с недвижим имот. Създайте нова база за бъдещата си работа. Може да влезете в нова среда и да намерите квартира за децата, които започват свой самостоятелен живот, работа или връзка. Радвайте се на нещата, които се случват. Предстои смяна на поколенията и предаване на щафетата в имотен и наследствен план. Заемете се с прочистващи и разчистващи пътя дейности.

Риби 20 Фев – 20 Мар

Ден на интуитивно прозрение за правилната посока. Енергетиката е стимулираща и пречистваща. Добре е да се разчисти терена на връзките, да се потърси ново жилище и да се отдели семейството на младите от това на възрастните. Всеки прави заявка за лична самостоятелност. Поемете си рисковете, грижете се отговорно за близките, не оставате някой друг да го прави. Всичко, което се посади ще се хване. Идеите ви от този ден ще попаднат на благодатна почва за развитие и може да бъдат недеждно финансирани и подкрепени.

twig.bg

Реклама
Advertisement

Facebook