Connect with us

Астро

Критичен ден за Близнаци, ден на провокации за Скорпион

Публикувана

на

Овен 21 Мар – 20 Апр
Денят се свързва с насилието и с коренната реформа. Нищо не става по лесния начин. Старото не се предава, младото настъпва и налита. Ще влезете в подобни отношения и дано спечелите своята битка. Родените в третата декада може да се надяват на подкрепа и спонсорство, на морално и материално съдействие в пътя им напред. Но този ден се сързва и с изгнанието, с намерението да напуснеш мястото, където не се чувстваш разбран и оценен. Не взимайте необмислени и провокирани от ситуацията решения.

Телец 21 Апр – 21 Май
Ден на проблеми, на конфликти по незначителни поводи и на желание да захапеш и да употребиш. Стойте далече от места на разправии и скандали. Не се включвайте в колегиалните спорове и битки. Отложеното за следващите дни ще тръгне в много по-изгодна и печеливша за вас посока. В момента изберете ролята на страничен наблюдател, но не и на подстрекател в отношенията и битките на околните. Някой ще свърши мръсната работа, ще направи промените, при които може да бъде илиминиран, но вие ще спечелите от това.

Близнаци 22 Май – 21 Юни
Критичен и неблагоприятен ден за намеренията и работата на родените в третата декада. Очертават се подмолни атаки и вмешателства в личната ви дейност и политика. Хора, на които сте дали не само хляба и чувствата си, но и прекалената свобода ще спекулират и ще застрашат положението и имиджа ви в обществото. Очертават се конфронтации и опити да бъдете елиминирани дори и от играта, която сами сте започнали успешно. Не нарушавайте закона и предписанията както и личните си разпоредби и препоръки.

Рак 22 Юни – 22 Юли
Не приемайте нови оферти и бъдете бдителни в отношенията. Този ден активизира огромни амбиции и апетити, поставя ви във водовъртеж от претенции, от несъгласувани и агресивни действия на партньори не само у дома, но и на работното място. Всичко се изкривява през призмата на човешката лакомия. Ако предриемете рисков ход в следващите дни ще си докарате проблем и ще си нарушите програмата. Стойте мирни, не се намесвайте активно в споровете на другите и в играта, която днес не се играе по правилата.

Лъв 23 Юли – 23 Авг
Ден на коренната реформа, на неустоимото желание за промени и реорганизации. Ако искате да запазите постове и влияния, сърфирайте умело на вълната на всеобщия интусиазим и активност. Използвайте навдигащата се вълна от негодувание за решаване на личните си цели и интереси. Може да станете лидер на екипите, които ще донесат промяната и преустройството в работата и в начина ви на живот. Тълпата е неуправляема, трябва да се подхожда с такт, разбиране и с чувство за съпричастност. Лъжите дискредитират.

Дева 24 Авг – 23 Сеп
Неблагоприятен и конфликтен ден за родените в третата декада, особено ако защитават статуквото, ако застанат на страната на тези, които залязват както в политиката, така и в отношенията на работното място. Ще спечелят тези, които бързо се ориентерат в променящата се обстановка и се насочат към новите лидери. В следващите два дни имате шанс да направите пробив в местата на личния си интерес. Съветът за днес е да не взимате прибързани решения, да не позволявате да ви въвличат в битките на другите и да бъдете себе си.

Везни 24 Сеп – 23 Окт
Ден свързан с насилието, разрушението и коренната реформа. Не може да стоиш пасивен, но и включването ви в губещи битки ще донесе повече проблеми в следващите два дни. С дейстията си в момента може да си сложите „главата в торбата”, да приемете неизгодни оферти и да се влючите в губеща инициатива. И сексуалната енергия в този ден подкопава здравето. Една изневяра ще се отрази пагубно не само на връзките и здравето ви, но и на кариерата. Увеличете дистанциите с хора, които и преди са ви поставяли в рискови ситуации.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное
Ден на провокации. Не подпалвайте огньове на омраза, които могат да подпалят и вашата черга. Агресията у дома и на работното ви място може да ескалира и да се стигне до раздели и напускане. Ден, в който натрупаното в миналото води до скокообразни промени, предизвиква съгласувани и несъгласувани действия в желанието нещата да си дойдат на мястото. Вървите към конфликт, който може да ви раздели и в любовта. От петък Венера ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Водолея. Направете нужните компромиси.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек
Денят се свързва с преследването и изгнанието, с отровната и глождеща мисъл, че някъде другаде може да се уредите на много по-добро място и да дадете шанс на децата си. Някой ще купи еднопосочен билет, друг ще постави прибързано точка на лични и порфесионални проекти, за които не получава подкрепа. Може би избързвате, дайте си отсрочка. Планетата на правото Юпитер е на трона си в Стрелеца в съвпад с Луната. Предстоят законови промени, които ще се отразят позитивно и печелившо на личната ви политка и позиция.

Козирог 22 Дек – 20 Яну
Един от дните, в който работи законът за количествените натрупвания, водещи до качествени изменения. Апетитите са огромни, напора и желанието за промени достигат върхова точка. Някъде може да избухнат конфликти, които ще засегнат и вашето положение в следващите дни. Бъдете внимателни на работното място. Не провокирайте тези, на които им е дошло до гуша от напразните усилия и на любовта. Венера се готви да напусне вашия знак, Имате два дни, в които да се съберете и разберете по спорните въпроси.

Водолей 21 Яну – 19 Фев
Днес е добре да се капсуловаш и изолираш от страничния шум и агресията наоколо. Разбира се, като човек с нестандартно поведение ще постъпите точно обратното, ще станете инициатор на промени и битки, които ще донесат опасни рикошети. Съветът е да обърнете повече внимание на любовния си живот, на отношенията с партньори и близки. На 1-и Венера ще навлезе във Водолей и може да ви хвърли във водовъртежа на неочаквани срасти и събития. Случващото се днес може да провокира раздели с досегашните ви партньори.

Риби 20 Фев – 20 Мар
Тежък, рисков и неблагоприятен ден, особено за родените около 1-10 март. Не предприемайте рискови стъпки, не подписвайте нови договори, не взимайте и не давайте заеми. Не е изключено да направите грешен ход в бизнеса и да загубите спачеленото с труд. Ограничете контактите с хора, които може да ви провокират към едно или друго необмислено действие. Ден на големите апетити. Всеки и склонен да употреби другия, да се възползва от чувствата и парите му. Добре е да се приключва, а не да се започва каквото и да било.

twig.bg

Advertisement

Facebook