Connect with us

Астро

Кризисен ден за Стрелец, скандали дебнат Телците

Публикувана

на

Овен 21 Мар – 20 Апр
В първите три часа на работното време е добре да осъществите важните за деня контакти, плащания и договаряния. Към обед навлизаме в провокационен период и до вечерта е вероятно да вдигнете адреналина и да влезете в конфликти. Внимавайте къде какво оставяте, конкуренцията може да напипа компромат срещу вас. Родените в първата декада да не споделят свои и чужди тайни. Точно днес не се хвалете кого познавате и кой ще ви направи услуга. Ако счупите нещо е лош знак. Не планирайте пътувания рано сутринта в събота.

Телец 21 Апр – 21 Май
До обед преговорите вървят успешно, но след това се очертават неприятни намеси и вклиняване на неканени гости в работата и в личната ви програма. От обед до утре на обед няма да се разминете без скандали. Търсете пътя на компромиса, направете отстъпки и намалете претенциите. Този ден разкрива истинските ни чувства и намерения. Дайте си сметка кой наистина ви цени и обича и кой е с вас само, защото има полза и интерес. Нищо излишно да не се споделя. Вечерта си пожелайте нещо и до понеделник може да го имате.

Близнаци 22 Май – 21 Юни
Очертават се намеси в личния ви и професионален живот, опити да бъдете заклещени в капана на компроматната игра и политика. Колкото по-малко говорите, толкова по-добре. До утре на обед ще се случват събития, които ще ви вадят от релси и ще поставят на изпитание отношенията ви с околните. Внимавайте какво си пожелавате, защото наистина ще го получите и после ще се чудите как да се отървете от него. Не започвайте дълготрайни проекти и не обещавайте неща, които не зависят само от вас. Не унищожавайте важна документация.

Рак 22 Юни – 22 Юли
Ден на откровения. Ще разберете по странични пътища кой какви сметки си прави спрямо вас и дейноста ви. Случващото се в момента ще даде възможност да копрометирате тези, които искат да ви компрометират и изключат от играта. В точния момент съдбата и случайността ще ви помогнат да излезе с чест от неприятно положение. До утре на обед се сбъдват благите пожелания. Ще спечелят тези, които могат да си държат езика зад зъбите. Замълчете, ако усещате, че сте провокирани към споделяне. Важното стартирайте до обед.

Лъв 23 Юли – 23 Авг
Днес поне един проблем ще се разреши до обед, а друг ще се разкрие и стане обект на клюки следобед. С пълна сила действа вербалната магия, така че който иска да е защитен нека бъде внимателен в приказките и споделянето. Може да получите важна информация от човек, който иска да спечели доверието ви. Не се доверявайте на тези, които ви помагат, но в същото време навреждат на старите си приятели и работодатели. Може и с вас де се повтори същата история. Не започвайте дълготрайни проекти. Ден на мимолетните връзки.

Дева 24 Авг – 23 Сеп
Вероятни са кражби на идеи и опити да ви се въздейства при всеки избор. Не очаквайте шефовете да ви платят допълнително за старанията. Родените в третата декада да не влизат в конфликти и точно днес да не започват работа и дейности, от които смятат да се издържат. Не коментирайте никого, ограничете делови и лични контакти и си пазете документацията. Каквото си пожелаете на глас тази вечер ще се осъществи и донесе предимства. Лесно може да се простудите. Не планирайте вадене на зъб до понеделник.

Везни 24 Сеп – 23 Окт
Денят започва с уреждане на стари проблеми, но до вечерта ще си създадете нови, които ще попречат на плановете ви за уикенда. Важното свършете бързо. За следобед не насрочвайте срещи за подписване на дълготрайни договори и осъществяване на нови съюзи. На всички нива очаквайте провокации. Здравето е нестабилно, не планирайте тежка и натоварена програма за уикенда. С напредването на деня ставате лесно провокируеми и раздразнителни. Очертават се скандали, някой ще затръшне вратата зад гърба си.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное
Навлизаме в период на усвояване енергия от космоса. Може да се събудите с идея и озарение, от което да се спечели и да се излезе от кризата, в която се намирате. Провокирайте околните към споделяне, но сами не споделяйте нищо. Който умее да работи вербално ще спечели повече от останалите. От няколко места ще получите информации, които ще са достатъчни да сглобите пъзела и да направите своя ход преди някой да се е усетил. Един от дните, който ви поднася на тепсия това, за което другите са готови да платят много.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек
Кризисен ден за родените в третата декада От една страна продавате идеите си евтино, а от друга давате луди пари за нещо незначително и недълготрайно. Вероятни са изнудвания и опити на конкуренцията да спекулира с думите и идеите ви. лесно може да ви спретнат копромат. Не давайте интервюта и не споделяйте нищо. Не се знае кой ви слуша и кой би се опитал да ви причини вреда. Не яжте яйца, не унищожавайте бележки и квитанции. От обед до утре на обед избягвайте скандалите на всяка цена и не водете свещени войни.

Козирог 22 Дек – 20 Яну
Действията и споделянето от този ден ще ви докарат неприятности през уикенда. Ще ви се предложи нещо привидно изгодно, но утре точно то, ще ви вкара в проблемна ситуация. Вечерта не оставайте в рискови компании, не приемайте да замествате колега, да работите извънредно и да поемате чужда отговорност. Застрашени сте от компроматна атака. Вероятен е и здравословен проблем. Не се препоръчват хирургически процедури. Не вадете зъб до 15-и. Не крадете чужди идеи и си пазете своите.

Водолей 21 Яну – 19 Фев
Този ден може да ви извади от кризата, да ви даде цел и посока, както и достатъчно пари, за да реализирате проектите си. Явете се на конкурси, но не съвместно с някой друг. Днес лесно се крадат идеи и се потъпкват чуждите права. Бъдете оскъдни на приказки и споделяне, особено пред приятели. Каквото си пожелаете на глас през втората половина на деня ще се сбъдне и ще ви донесе награди. До утре на обед се сбъдват благите пожелания, които не са свързани с манипулация на някого. Не започвайте дълготрайни проекти.

Риби 20 Фев – 20 Мар
Ден на откровение на възможност да научите повече за нещата, които са важни и да коригирате отношенията си. Някой ще намери компрометираща партньорите му улика, друг ще излови шефовете в грешка и ще се възползва, а трети ще направи лично откритие, от което ще спечели. С някакво шесто чувство улавяте сигнали и информации, които другите не забелязват. Този ден ще ви даде възможност да постигнете максималното. Контролирайте емоциите. До утре на обед не говорете много и не яжте яйца. Ден на петела.

twig.bg

Реклама
Advertisement

Facebook