Connect with us

Астро

Късмет и ползи за Скорпион, рисков ден за Овен

Публикувана

на

Oвен 
Денят е рисков за родените в третата декада, особено ако се решили да изневерят или да се занимават с екстремни спортове и каскадьорски прояви. Не планирайте ремонти и се приберете рано, ако ще пътувате. Старайте се да не нервничите и да решавате проблемите без прояви на излишна емоция. Не се товарете с несвойствени задачи и не приемайте да замествате колега. Препоръчва се почивка и умерено физическо натоварване. Случващото се в този ден ще помогне да се освободите от тежестите на миналото.

Телец 21 Апр – 21 Май
Сутринта отделете повече време за себе си, за външния си вид и физическата форма. Ще се появи и проблем, който трябва да се реши по най-бързия начин, защото следобед ще изникнат нови нужди и възможности. Тази вечер се приберете навреме. За родените до 1 май се очертават неочаквани обрати, непредвидени случайности и промени, които ще ви срещнат неподготвени. Внимавайте в общуването, може да се окажете виновни за чужда вина. Луната навлиза в знака на нехармоничния ви Лъв. Вероятани са сърдечни проблеми.

Близнаци 22 Май – 21 Юни
Прекарайте повече часове с близки и любими хора на приятно и релаксиращо място. Подредете мислите и гардероба. За следобед планирайте срещи с групата си по интереси. Направете някои уговорки с хората, с които се налага да работите съвместно в понеделник. Вечерта налага срещи, които може да добият делови характер. Не е все едно с кого ще се срещате. Може да ви предложат допълнителна работа и ангажимент, който ще се окаже ползотворен и дълготраен. Денят е магичен, имате шанс да обърнете гръб на миналото.

Рак 22 Юни – 22 Юли
Този ден налага доста забрани за вас и за личната ви изява и то в момент, когато сте канени и желани партньори. Не противопоставяйте семейните дела и ангажименти на работата и паралелните си връзки. Изневерите днес ще ви докарат повече грижи и неприятности отколкото предполагате. Може да застрашат не само семейния мир, но и положението ви на работното място и в обществото. Не си и помисляйте за командировки и отсъствия, особено ако у дома има нужда от вас. Концентрирайте действията си в тесен семеен кръг.

Лъв 23 Юли – 23 Авг
Ден на усилена подготовка за важните срещи и разговори следобед. Положете усилия, поглезете се в център за релаксация. Може да получите предложения, да разрешите неприятен проблем и да намрите изход от тежка за семейстовото ви ситуация. Следобед Луната навлиза в Лъв, води ви към представителни срещи и разговори, които ще ви осигурят престижна работа и позиции в бъдеще. Планирайте срещи на екипа и на групата ви по интереси, с които движите някаква съвместна дейност. Съгласувайте бъдещите си действия.

Дева 24 Авг – 23 Сеп
Очаквайте нова информация и вест, които ще ви помогнат да се справите с неразрешим до момента проблем. До обед може да получите предложения и поръчки, които да попълнят празните места в графика ви за утре. Отделете време за външния си вид, тествайте нова козметика, пригответе подходящ тоалет за утрешните срещи и разговори. Следобед всеки ще воюва за личната си самостоятелност. Организирайте предварителни срещи, на които да се уточнят позициите, които ще защитавате в следващите дни.

Везни 24 Сеп – 23 Окт
Родените в третата декада ще имат трудно начало на деня. Не позволявайте да ви безпокоят и влизат в личното ви пространство странични хора. Не отсъствайте от дома, от семейните поводи и задължения. Релексирайте, идете на сауна и масаж, направете си някаква козметична и възстановяваща силите процедура. Не си и помисляйте за изневери. Четири планети сключват прочупващи аспекти с вашето Слънце. Едно предоверяване в момента ще ви спретне компромат. Не са изключени неприятни инциденти и провокиращи срещи.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное
Стимулиращ и запомнящ се ден за родените в третата декада. Някой върви към предложение и брак, а друг вече чака бебето. Този ден може да ви донесе радостно събитие в дома и да подреди нещата, които са излезли от норма. Полезните мисли и вещества прекрасно се усвояват. И децата усвояват някои уроци помагащи за семейния мир. Очертават се пътувания, делови и приятелски срещи и участия в групови инициативи. Всичко предприето ще ви носи късмет и ползи. Вечерта навлизате в труден за преговори период.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек
Ден за брак и годежи, а ако Венера в личния ви хороскоп е в Стрелец с голяма вероятност ще дочакате деца и внуци през тази година. Сутринта е напрегната и с много задачи. Намерете време за себе си и бъдете неотразими. За следобед планирайте групови и публични изяви, срещи на екипа, на родата и на хората, с които по някакъв начин сте свързани в живота и бизнеса. Всичко предприето днес и утре ще ви вдига нивото и вкарва в престижни кръгове и позиции. Сключените договори ще ви осигуряват стабилност и пари.

Козирог 22 Дек – 20 Яну
Ден на противопоставяне между семейните и професионални отношения. Работата да почака, особено тази свързана с ремонти и рискови дейности. И любовта на чуждо няма да ви се отрази добре и ще ви вкара в ограбващи отношения. Не приемайте оферти за срещи, особено вечерта. Родените в третата декада сами си създават неприятности с пътувания и визити извън дома. За родените в първата декада този ден ще донесе повече приятни и разтоварващи моменти и шанс да се преговаря за бъдещи сделки и поръчки.

Водолей 21 Яну – 19 Фев
Действайте активно, посетете център за рехабилитация и разкрасяване до обед. Вземете някои уроци, натоварете се във фитнеса, изберете нов тоалет и нова визия. Денят е магичен. Ще намерите начин да се отървете от тежестите на миналото, но понеже не можете да живеете така още тази вечер ще се натоварите с нови отговорности. Предстои пълнолуние в знака на Лъва. То ще позволи на шефове и партньори да се облагодетелстват от работата и личните ви идеи. Дано нещо капне и за вас. Планирйте екипни срещи.

Риби 20 Фев – 20 Мар
Препоръчителни са водни процедури, а и близо до вода винаги интуицията ви работи на ниво и бързо дава отговор на неболелите въпроси и проблеми. До обед доминирате в средата си, намирате решение и изход в една партньорска криза, а някой вече е готов да направи предложение и да сключи брак. Ще получите нова информация, която използвана добре ще помогне да стартирате нов проект и дейност и да уредите стари задължения. До утре на обед планирайте среща на екипа, в който работите. Инициативата да дойде от вас.

twig.bg

Реклама
Advertisement

Facebook