Connect with us

Астро

Късметът е с вас Деви, тежък предиобед за Лъв

Публикувана

на

Овен 21 Мар – 20 Апр
Този ден изисква и налага промени, ако искаме да вървим напред и да живеем по-добре. Започнете с преустройството на дома, с промяната която ще помогне да се чувствате добре, да се избегнат споровете в семейството и разправиите на работното място. Следобед имате повече шансове да постигнете целите си и да излезете победители в една професионална игра, която не се води по правилата. Обърнете внимание на здравeто си, може да се намери лек за всяка болест. Прекратете вредни отношения и установете полезни такива.

Телец 21 Апр – 21 Май
Денят не започва по правилата или поне не по вашите. Очаквайте да ви се оказва натиск, да ви подлагат крак пред всяка инициатива и да ви попречат за реализирането на важна цел и професионално намерение. Но в следобедните часове ще усетите накъде духа вятъра и ще осъществите полезни връзки. До вечерта може да направите обезпечаващ ход и да заложите нов фундамент на бъдещата си дейност. Подпишете нови договори и планирайте за утре приключване на обещана работа и проект.

Близнаци 22 Май – 21 Юни
За вас е по-успешна първата половина на деня. Действайте активно и без протакане. Урете срещи с хората, които в следващите дни ще използвате като защитници на личинте ви интереси. Включете на пълна мощност резервите. Заемете се с леченията, които все отлагате. Следобед навлизате в труден период. Може да загубите стабилноста на връзки и отношения. Ще се появи нов конкурент или старата вражда с някого ще се поднови с нови средства и методи. До два дни е вероятно да изпаднете от една класация. Враговете ви се обединяват.

Рак 22 Юни – 22 Юли
Ден на фундамента, всичко което се предприеме трябва да е здраво и надеждно, за да издържи проверката на времето. Ако си спестите усилия и средства, после ще се наложат много по-големи разходи, за да се поправят нещата. Ще се събудите с някакво особено вдъхновение как да постъпите и към какво да се насочите. Този ден ви дава предимства и възможност да се включите в спонсорска програма. Използвайте активно свободното си време за укрепване на здравето. Започнете нова фитнес програма.

Лъв 23 Юли – 23 Авг
Тежък предиобед за родените в третата декада. Ден на мечешките услуги. Нищо да не се споделя. Действйте сами и по предарително начертаната програма. Всяко отклонение ще ви вкарва в неприятности, ще донесе преразход на сили и средства. Отложеното за следобед ще начертае нова програма, ще помогне да се впишете в нова среда и да затвърдите позициите си в старата. Планирайте подписване на нови договори и участие в благотворителни проекти. В живота ви ще се появи неочакван спонсор.

Дева 24 Авг – 23 Сеп
Късметът ви действа с по-голяма сила до обед. Включете резервите, направете промените, които ще ви помогнат да живеете и работите с помалко странично натоварване. Ще спечелите там, където се явите от първите. Следобед навлизате в рисков период и в следващите два дни ще имате и юридически проблеми. Конкурентите ви се обединяват. Очаквайте отпор на личните си дела и намерения. Побързайте днес да уредите най-важното и да подпишете новите си договори. За утре не планирайте старт на нови проекти.

Везни 24 Сеп – 23 Окт
Ден с огромна преобразуваща сила. Сега е момента да започне реализацията на новите ви замисли и инициативи. Може да се намери решение на тежък проблем, както и лекарството за тежка болест. В този ден се залагат основите на бъдещето не само в професионален, но и в семеен план. Добре е да се уговорите с подходящите майстори за бъдещите ремонтни и строителни дейности. Семейните сили и активи да се включват в полезни програми. За следващите два дни планирайте срещи и преговори с потенциални спонсори и инвеститори.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное
Благоприятен ден за реализация на добре подготвени планове и проекти. Ще се събудите с желание и вдъхновение за действие в нова посока. Днес старото се руши, идват нови мисли, надежди и намерения. Постарайте се да претворите в реалноста поне едно свое намерение и хрумване. Следобед Луната напуска вашия знак. Може да бъдете ограничени в пътувания и срещи и да се появи спънка в това, което сте оставили за последно. Пригответе си лечебни отвари и чайове, променете фитнес програми и диети.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек
В този ден нищо не става с лекота и без натиск Включете резервите на пълна мощност и почти в края на работното време ще постигнете желаните успехи. Не си тръгвайте рано от работа. Шефовете ще имат нужда от вас и ако не ви намерят ще възложат престижен проект на конкуренцията. В следващите два дни ще изкачите отдавна мечтани върхове, ще се справите с отговорна работа и поръчка и в любовта ще покажете ниво. Очертават се срещи с покровители, които ще ви помогнат да вдигнете нивото и да влезете в нова среда.

Козирог 22 Дек – 20 Яну
Денят е свързан със строителството и фундамента, с новите програми, които ще започнат да действат още в следващите дни. От особено значение е да сте в час с промените, които се подготвят на работното ви място. Не оставайте и близките без нужното внимание и ги подкрепите в подходящия момент. Дано успеете да огреете навсякъде, където имате интерес. Намерете време и за отлаганите лечения и процедури. Денят изисква и налага генерални промени в начина ни на живот. Постарайте се да сте в час с нуждите на момента.

Водолей 21 Яну – 19 Фев
До обед срещате агресия, противопоставяне и натиск навсякъде, където опитате да осъществите промени и нововъведения. Но към края на работното време ще дойде и вашия час, ще се окажете нужни на някого за важна делова и лична работа. Предстоят обрати в отношенията, които до момента са ви късали нервите и вкарвали в източваща силите и парите ви програма. До два дни чакайте нови договори и поръчки даващи възможност да спечелите повече. Изисква се нова организация, която да позволи и наложи промени.

Риби 20 Фев – 20 Мар
Чудесен предиобед с възможности да доминирате в средата си, да наложите проектите и идеите си и да подпишете изгодни договори. Направете ремонти и размествания у дома и на работното място. Ако не направите нужната реорганизация още до края на деня пред вас ще изникнат прегради, които ще се превърнат в недостъпни стени в следващите дни. Вероятни са проблеми със закона. Проучете всички процедури и не излизайте от рамките на позволеното. Ден на откровение за правилната посока и цел. Послушайте интуицията.

twig.bg

 

Advertisement

Facebook