Connect with us

Астро

Kъсметът ще следва Козирозите, повишение за Телец

Публикувана

на

Овен 21 Мар – 20 Апр
Предприетото днес и утре ще донесе късмет, ще привлече благоприятни варианти и хора, които ще ви подкрепят, стимулират и обичат в бъдеще. Именяците черпят. Денят е благоприятен за нови инициативи, за емоционални срещи и делови контакти, за стиковане на планове и намерения и избор на нова посока. Тази вечер си поръчайте сън-прогноза, в който да видите решението на проблемите си. Постарайте се да изпипвате всичко, което правите, а не да действате прибързано. Чакайте награда за добре свършената работа.

Телец 21 Апр – 21 Май
Очертават се два успешни и печеливши дни за земните знаци. Ще свършете много добра работа, ще се представите на ниво навсякъде, където покажете дарби и таланти. Може да получите неочаквано повишение или така чаканата и желана награда. В този ден може да направите крачката, която ви е притеснявала. Не се съмнявайте в силите и възможностите си. Ако днес и утре се организирате и работите като вол в следващите дни ще се излежавате като свещена крава, ще се радвате на заслужени екстри и награди.

Близнаци 22 Май – 21 Юни
Днес преградите пред вас ще са на всяка крачка. Ще трябва да се обяснявате, да изяснявате отношения и намерения. Ще ви качват кръвното некомпетентни и безотговорни хора, ще ви стопира и партньора с недовършната си работа или с ангажиментите, които е поел и от ваше име. Денят е високо енергиен, но ако се разпилявате нищо няма да свършите. Концентрирайте се над най-важната цел и чак когато я постигнете се обърнете към нещо друго. Вечерта ще сте напълно изтощени, а именяците ще ви очакват за наздравица.

Рак 22 Юни – 22 Юли
Преодолейте вътрешната си неувереност. Може да направите ход, който да ви издигне на по-висока степен на лично или професионално развитие. Време е да се се взимат животопроменящи решения. Не оставайте инициативата в чужди ръце. В момента всеки работи за себе си, гради своето бъдеще и не е склонен да отстъпва от позиции, амбиции и цени. Направете огледи, уредете имотни дела. Може да си подсигурите мястото, на което да развивате личното си хоби. Ден за гладуване и духовно прозрение. Щадете очите.

Лъв 23 Юли – 23 Авг
Този ден ни е даден за победа не само над другите, но и над себе си. Ще преодолеете страховете, ще направите крачката, която ще ви донесе радост и личен просперитет. От няколко страни към вас идва подкрепа. Символ на деня е реката, която увеличава силата си с всеки поток, който се влива в нея. Сега е момента да привлечете спонсори, да си осигурите защити и протекции и да намерите хората, с които ще работите и ще се развивате в бъдеще. Ден на неслучайни срещи, които ще оставят в миналото самотата и безкъсметието.

Дева 24 Авг – 23 Сеп
Днес и утре Луната е в Дева. Насочете се към работи и дейности изискващи точна преценка и прецизност. Важното е да се концентрирате над това, което има да вършите и да не се разсейвате със случайни обаждания и срещи. Движете се максимално делово. Ще постигнете важна цел и ще получите покана за делово и лично участие в престижни мероприятия. Този ден може да напълни потребителската ви кошница. Сега е момента да представите проектите и продуктите на труда си. Чакайте добра оценка. Правите силен ход.

Везни 24 Сеп – 23 Окт
Денят е благоприятен за всякакви начинания, както за важни и отговорни, така и за маловажни и неангажиращи. Ще намерите изход от всяко неприятно положение, ще получите покани и поощрения, ще се радвате на вниманието на близки и приятели. Този ден ще ви зареди с енергия, ще даде стимул за движение напред и нагоре. Подкрепете инициативите и амбициите на близките. Децата тръгват по своя път със своите прители и с новата си любов. Планирайте пътувания, вземете важни решения.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное
Ден за нови проекти, за предприемане на стъпки в нова посока както в работата, така и в личния живот. С действията и избора си в момента ще вдигнете нивото и ще си осигурите стабилна база за развитие. Не се съмнявайте, че ще преодолеете всяко препятствие. Някой си дава сметка, че преградите са само в ума му. Сега е момента да покажете какво можете и към какво се стремите. Участвайте в състезания и конкурси. Вечерта си поръчайте сън, в който да получите насоки за бъдещето си. Действайте активно.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек
Честит празник, именяците черпят. Ще се изпълните с желание да разрешите проблем, който отдавна ви мъчи. Някой ще направи крачка назад, за да може в следващите дни да продължи в желаната посока. Днес нищо не става гладко, навсякъде са издигнати прегради, които отсяват инакомислещите, които стопират хората с активна и действаща природа, но точно преодоляването на такива прегради ще ви донесе успех и ще ви сближи със себеподобни. Не се отказвайте, опитайте пак. Здравето е настабилно, щадете се, лесно може да се изтощите.

Козирог 22 Дек – 20 Яну
Днес и утре късметът ще ви следва. Ще се случват събития, които ще ви носят предимства и пари, ще поставят вашата кандидатура на дневен ред и ще помагат да вдигнете нивото. Явете се на конкурси, търсете нова работа, предложете нови идеи и се активизирайте в желаната посока. Днес бариерите по пътя ни са лесно преодолими. Изискването в момента е да се концентрирате над най-важните дела и ангажименти и като ги свършите да се обърнете към нещо друго. Планирайте пътуванията си до събота. Съчетайте работата с удоволствията.

Водолей 21 Яну – 19 Фев
Днес ще напредвате с миши стъпки, ще се изнервите и може да загубите самообладание. Така няма да решите проблемите и да постигнете намисленото. Изисква се концентация над неотложните задачи и впрягане на всички сили в реализацията им. До петък преговаряйте и по имотни въпроси. Проведете разговорите, които ще ви донесат нови ангажименти или освобождение от старите, които вече ви тежат. Този ден помага да постигнете поне една важна цел, дори и да не го съзнавате. Тази вечер ще сънувате пророчески сън.

Риби 20 Фев – 20 Мар
Енергетиката на този ден дава сила за лично израстване, за постигане на крайни цели и за взимане на решения, след които няма връщане назад. Гонете си интереса до дупка, поставете условията си на партньори и работодатели, планирайте активни мероприятия и срещи, които ще донесат предимство. Не отказвайте на предложения и покани. Някой се опитва да ви измести от хранилката и поилката. Близо до вода или във ваната ще имате чудесни хрумвания. Днес пътят ни криволичи, но неотклонно гони целта.

twig.bg

Advertisement

Facebook