Connect with us

Афиш

Лили с „Главна роля“ на наградите на „Икар“

Публикувана

на

Примата на българската естрада Лили Иванова ще бъде специален гост на церемонията по връчването на наградите „Икар“, която ще се състои в Международния ден на театъра – 27-ми март.

Идеята и поканата за това са на Христо Мутафчиев, председател на Съюза на артистите в България, чийто дългогодишен член е самата Лили Иванова. Песента се казва „Главна роля“ и е по музика на Артут Надосян, текст на Иван Тенев и аранжимент на Ангел Дюлгеров.

„Това е несравним жест, който звезда от такава величина прави за нас. Лили се отказа от хонорара си, заставайки зад нашата кауза в подкрепа на Здравния фонд на САБ“, сподели Христо Мутафчиев.

Събитието се реализира с подкрепата на Столична Община, a всички приходи от билети за церемонията постъпва директно в Здравния фонд на Съза на артистите в помощ на нуждаещите си артисти и хора на изкуството.

Междувременно от екипа й потвърдиха, че билетите за концертите във Велико Търново (ДКС „Васил Левски“, 2500 места), Габрово (Спортна зала „Орловец“, 1800 места), Бургас (Спортна зала „Младост“, 1800 места) и Гоце Делчев (Спортен комплекс „Неврокоп“, 1500 места) са разпродадени и след допълнителните сектори, пуснати в продажба. Турнето започва от Велико Търново на 29-ти този месец, следван от Габрово на 30-ти март и продължава с Гоце Делчев (8 април), Бургас (16 април), Ямбол (17 април), Шумен (8 май), Хасково (1 юни), ресторант Лебед, Панчарево (21 юни), Варна (30 юни), Пловдив (17 септември) и София (8 и 9 декември).

twig.bg

 

Advertisement

Facebook