Connect with us

Астро

Луната е в Овен: Какво вещаят звездите за днес 4 април?

Публикувана

на

Луната вече е в Овен, до 16 ч. денят ще е е динамичен, ще има достатъчно сили за довършителни и почистващи процедури. Намираме се един ден преди новолуние в Овен, което ще е утре в 11.52 ч. Не пропускайте това подходящо време за приключване и раздяла със старото. На първо място се постарайте да се освободите от поети вече ангажименти. Каквото можете – свършете, ако прецените, че повече нямате сили и/или интерес, директно може да откажете тази конкретна работа и обвързаност. Не преминавайте в новия лунен месец с огромни количества задължения.

Постарайте се да се разплатите и с дълговете си.

Почистете околното пространство, изхвърлете стари и ненужни вещи. Каквото вече не ползвате повече от 2 години, а има някаква стойност и може да послужи на някой друг, подарете го.

Измийте пода с вода и 2 шепи морска сол, капнете и 3-5 капки натурално етерично масло, което ви харесва. Непременно запалете свещ да гори поне 2 часа, не оставяйте свещта без надзор, особено ако имате малки деца и домашни любимци.

Почистването може да го направите както днес, така и утре до 11.30 ч.

Утре след 12 ч. ще пишем желания по новолуние.

Овен
04, Април 2019

Вероятно е днес най-накрая да се освободите от връзките с тези познати, които не се отличават с искреност във взаимоотношенията. От вашето внимание се нуждаят партньорските отношения, при това и романтичните, и съпружеските.
Само не разрушавайте създалите се отношения сами, по-добре се постарайте да се запазят.
Сега е най-подходящото време да се заемете с изкуство и литература. Опитайте щастието си в хазартни игри и лотарията, разбира се, в разумни граници.

Телец
04, Април 2019

Възможно е влюбените Телци да не поискат да повярват в изневярата. Възможни са срещи с „отровни“ хора, които могат да се окажат пагубни за вашето семейно благосъстояние и опасни за здравето ви.
При приемането на нов сътрудник на работа трябва не само да изучите неговото резюме, но и да обърнете внимание на впечатлението, което той създава.
Игнорирането на първото негативно впечатление при оценката на партньора може да се обърне във финансови загуби.

Близнаци
04, Април 2019

Възможно е днес да обичате страстно и страстно да ненавиждате. В емоционалните си прояви сте и като ангел, и като дявол. Постарайте се да избегнете съдебните разглеждания, в които искат да ви въвлекат роднините.
Днес ви е присъща мечтателността в съчетание с аналитичен ум и може да постигнете успех като писател, поет, изобретател и новатор във всяко нещо. Финансовите трудности могат да развалят идеалната картина на живота, който вие си рисувате.

Рак
04, Април 2019

В любовните си отношения в голяма степен проявявате романтичност и страстност, отколкото дружелюбие и такт. В домашния си живот Раците могат да бъдат тревожни и способни да кажат нещо рязко.
Животът ви протича бурно. Много пътувания и срещи с различни хора, както и всевъзможни контакти.
Новите познанства може да ви подтикнат да смените предишната си дейност. Това е подходящо време за натрупване на пари.

Лъв
04, Април 2019

Ако любовните ви похождения не отнемат всичките ви сили, можете да достигнете значителни успехи в изкуството и обществената дейност. Не е изключено да се сблъскате с много семейни трудности и да трябва да се грижите за роднините си.
Упоритостта и инатът ви помагат да се сдобиете в края на краищата с успех и богатство, но са необходими благоразумие, внимание и умението да избирате златната среда.

Дева
04, Април 2019

Всякакви лични контакти изискват от вас пределна тактичност и сдържаност. Днес ви е трудно да се скриете от суетенето и неприятностите дори сред стените на собствения си дом, в тесния кръг на роднините и близките, които могат да не разбират вашите проблеми.
Възможно е да свиете бурната си дейност и да не можете да се възползвате от постигнатото.
Този ден не е добър за преговори, пътувания и сключването на договори, тъй като всички горепосочени мероприятия могат да се сблъскат с големи препятствия или въобще да не се състоят.

Везни
04, Април 2019

Този ден е благоприятен за уреждането на всички лични проблеми и много Везни с утроена енергия се грижат за тези, които обичат. Приятелите и близките могат да окажат поддръжка на вашите най-смели идеи.
Това време е благоприятно за операции с недвижими имоти, посреднически услуги, получаването на кредит и спонсорска помощ.

Скорпион

Събитията през този ден водят до усложняване на отношенията в семействата на Скорпионите. Деловите хора, родени под знака на Скорпиона, могат да започнат нова работа, реорганизация на дейността, разместване на кадрите, в резултат на което отношенията с колегите може да се влошат до известна степен, а след това да започнат постепенно да се оправят. Възможно е да успеете да достигнете набелязаната цел и да създадете надежден материален фундамент, който да ви позволи да гледате по-уверено в бъдещето.

Стрелец
04, Април 2019

Полезно е да мечтаете и да кроите планове, дори и неосъществими. Възможно е отложените дела или стари задължения да изискат от вас веднага да бъдат изпълнени.
Обърнете внимание на здравето на близките си, но се погрижете и за своите сили. В дейността не се изключват компромисите и решенията.
Помнете, че е по-добре да дадете излишното, отколкото да вземете.

 

Водолей
04, Април 2019

Не трябва да рискувате, прекомерната екстравагантност и егоизъм могат да ви изиграят лоша шега. Бъдете внимателни с децата – те могат да излязат извън контрол и да ви причинят много безпокойства в края на месеца.
Възможни са сблъсъци с началството и с инспектиращите органи. Бизнесмените трябва старателно да си проверят финансовите документи.

Риби
04, Април 2019

Състоянието на тревожност и неуравновесеност може значително да усложни ситуацията в любовните отношения. Предстои ви да положите максимум усилия, за да се измъкнете от създалата се ситуация.
Възможни са обстоятелства, които да проверят Рибите по отношение на устойчивостта им и тяхното умение да владеят ситуацията. Възможни са емоционални претоварвания и спад в силите.
Смелите идеи, от които са обхванати Рибите – новатори, може да се окажат неосъществими. В течение на първите дни на април бизнесмените могат да загубят големи суми.

twig.bg

Advertisement

Facebook