Connect with us

Афиш

„Madame X“ и Мадона (Видео)

Публикувана

на

Мадона обяви името на нов албум заедно със свое ново алтер-его. И двете се казват Madame X. В едноминутно видео поп звездата описва накратко образа, който се крие зад това име.

„Гардиън“ отбелязва, че ако сте от хората, които се чудят как да намерят здравословния баланс между живота и работата си, трябва да отделите минутка за въпросната „Мадам“, която според описанието е „таен агент, пътуващ около света, сменящ самоличности, борещ се за свобода, носещ светлина в тъмни места. Тя е танцьор, професор, държавен глава, ездачка, затворник, студент, майка, дете, учител, монахиня, певица, светица, курва“.

Във фейсбук профила си тя публикува и снимка с 25-годишния колумбийски регетон изпълнител Maluma, придружена от името на тяхна съвместна песен Medellin и датата, на която вероятно ще бъде представена – 17 април, сряда.

Новият албум на Мадона Madame X, за който все още няма обявена дата, ще е първият след излезлия през 2015 г. Rebel Heart. През 2017 г. пък студио „Юнивърсъл“ обявиха, че готвят биографичен филм за певицата, който обаче Мадона не подкрепя, припомня изданието Pitchfork. Миналата година тя се появи изненадващо на събитието „Мет гала“, където изпълни кавър на Halleluja на Ленард Коен. В бъдещите й планове е и режисирането на биографичен филм за балетната танцьорка Михаела Депринс, озаглавен Taking Flight: From War Orphan to Star Ballerina.

Неотдавна бе потвърдено и че тя ще изпълни две песни на финалите на конкурса за песен „Евровизия“ в Тел Авив в средата на май тази година.

twig.bg

Advertisement

Facebook