Connect with us

Звездни

Мелания на 50 години: пътят на един супермодел до Белия дом (Галерия)

Публикувана

на

Родена в чужбина, бивша супермоделка, съпруга на ексцентричен милиардер. Това е първата дама на САЩ. Нейната история е историята на eдна истинска Пепеляшка.

Прелестната първа дама на САЩ Мелания Тръмп днес навършва 50 години.

Отправяйки поглед назад, виждаме, че ако стилът й на обличане и поведение са станали доста по-сдържани, откакто заема ролята на жената до най-влиятелния мъж в САЩ, то тя самата остава все така красива.

Мелания Тръмп

Мелания Тръмп, втората президентша в американската история с чуждестранен произход е родена на днешната дата преди 50 години  в малко градче в Словения, по онова време част от социалистическа Югославия, в панелно жилище.

Мелания Тръмп

 

На 16 става модел и заминава за Милано, след това за Париж. Среща Доналд Тръмп през 1998 г. в Kit Kat, клуб в Ню Йорк.

Отказва да му даде телефонния си номер обаче, защото го е видяла да пристига на партито с друга жена. Според легендите той настоял и макар че историята мълчи как точно се е случило всичко, очевидно в крайна сметка Доналд е успял.

Женят се през 2005 г. като на сватбата им в Палм Бийч Мелания носи рокля на Dior за 200 хиляди долара. Когато я питат за хобитата й, Мелания отговаря чисто и просто: „Пилатес и да чета списания”. Трогателно, нали? В момента обаче, освен пилатес и четенето на списания, тя си има и бизнес хобита – развива собствени линии бижута и козметика.

Мелания Тръмп

Мелания е на 28 години, а Доналд е с 24 години по-възрастен от нея милиардер с два брака зад гърба си и 4 големи деца. Двамата сключват брак през 2005-та година, а синът им Барон се ражда година по-късно.

„Мелания е руса, но не и глупава“, описват я нейни колежки.

„Тя знаеше, с какво се захваща, когато започна връзката си с Доналд, защото животът с него е много динамичен, но не и лесен“, казват негови познати.

Мелания Тръмп

Докато изготвял профил на Мелания, журналист от списание „GQ” направил шокиращо откритие. Първата дама има полубрат – незаконен син на баща й Виктор Кнавс. Денис, който вече е над 50-годишен, се появил на бял свят преди Виктор да се ожени за майката на Мелания. Търговецът на коли обаче така и не признал сина си. Започнал да плаща издръжка на майка му, едва след като тя доказала пред съда с ДНК тест, че Денис е негово дете. Понастоящем той живее в Словения.
Мелания първоначално отричала, че има брат. След разкриването от медиите на документи от съда обаче, бившият модел казала, че не е разбирала правилно въпросите по болната за нея тема и споделила, че „от години” знае, че има брат.
Мелания признава, че синът й Барън е копие на баща си. Споделял неговите интереси, като голфа, например, и дори следвал модния му стил. 9-годишното момченце обичало да носи костюми и вратовръзки. Копирал обаче и поведението на баща си – това на истински шеф.

Мелания Тръмп

„Наричам го „мини Доналд”. Той уволняваше свои детегледачки, както и някои от домашните ни помощници”, разказва Мелания в интервю от 2011 г. И добавя, че изгубилите работата си, бързо били връщани на позициите си – пак от малкия Барън.
twig.bg

Advertisement

Facebook