Connect with us

Звездни

Мишел Пфайфър нa 62: Знаете ли, очакването да остарееш е… (ГАЛЕРИЯ)

Публикувана

на

Тя е изящна като порцеланова статуетка, критиката я определя като „русата“ амбиция на Холивуд, а подходът й към славата я хвърля в прегръдките на най-желаните мъже:Джак Никълсън, Джордж Клуни, Роберт Де Ниро, Ал Пачино. Tя е момичето от Калифорния, което не се бои да остарее или.. просто Мишел Пфайфър.

Мишел Пфайфър на 62

„В един прекрасен ден напрежението изчезва. И разбираш, че можеш да изглеждаш великолепно на своята възраст. Не усещаш необходимостта да се стараеш да бъдеш млада. Гледам на годините си съвсем искрено – от позицията на моите 58 /а това са почти 60/ и мисля, че изглеждам чудесно.

michelle-pfeiffer-images

Знаете ли, очакването да остарееш е

много по-лошо от самото остаряване. Когато навърших 50, това истински ме освободи и някак разкрепости. Самата аз бях силно удивена от това. Защо? Защото това число престана да ме преследва! Навърших 50 и нищо не се случи, не се състарих за една нощ и видях в огледалото същото, което и преди. Промени се това, че започнах повече да ценя живота и здравето – своето и на близките си. Накратко – най-сетне видях, че каната е наполовина пълна. Това бе огромно облекчение за мен“, споделя актрисата.Известна е с ролите си в „Белязаният“, „Опасни връзки“, „Опасен ум“ и редица касови филми през 90-те години. Номинирана е три пъти за „Оскар“ и има в колекцията си и „Златен глобус“.

Мишел Пфайфър на 62

Мишел Мари Пфайфър е родена на 29 април 1958 г. в Санта Ана, Калифорния, САЩ. Има по-голям брат и две по-малки сестри. 

След завършването на средното си образование Мишел Пфайфър постъпва в колеж, където учи за съдебен стенограф. Не след дълго решава да се пренасочи към актьорската кариера и се записва в няколко конкурса за красота. През 1981 г. се омъжва за режисьора Питър Хортън. Седем години по-късно се развеждат.През 1982 г. се снима в мюзикъла “Брилянтин“. През 1983-та участва във филма на Браян де Палма по сценарий на Оливър Стоун, с Ал Пачино “Белязаният“. Той поставя началото на кариерата й в голямото кино и й носи първата номинация за „Оскар“.През 1992 г. се превръща в прекрасна злодейка – Жената-котка в “Батман се завръща“ (1992).През 1993 г. Мишел Пфайфър осиновява момиченцето Клаудия Роуз. Малко по-късно среща Дейвид Кели и се омъжва за него, на следващата година се ражда синът им Джон Хенри.Пфайфър излиза в дълъг отпуск от снимачната площадка през 2003 г., за да се посвети на отглеждането на децата си.

Мишел Пфайфър на 62

Никога не съм спирала да обичам професията си, чувствам се у дома на снимачната площадка. Когато работя, съм по-балансиран човек. Но докато растяха децата, избирах филмите в зависимост от това къде ще се снимат, кога ще се снимат, дали това ще се впише в графика и програмата на децата. Станах толкова придирчива, че буквално нямаше какво да работя. След това… предполагам, че годините просто си минаха.Сега обаче, когато децата вече пораснаха, съм много по-отворена спрямо локации и роли. Сега наистина много ми се работи, защото мога и имам възможност да го правя“, казва актрисата.

twig.bg

Advertisement

Facebook