Connect with us

Без категория

На гости на Никол Шерцингер (Видео)

Публикувана

на

Добре дошли в дома на Никол Шерцингер, която гостоприемно отвори вратите на своето жилище в Лос Анджелис специално за Architectural Digest. В краткото видео, по време на което тя показва на екипа всички стаи (включително и спалнята си), бившата изпълнителка от „Пусикет Долс“ обяснява защо се е спряла именно на това жилище.

„В мига, в който влязох тук, бях запленена от панорамната гледка към Лос Анджелис. Целият град е в краката ти. Трябваше да бутна една стена, която пречеше на гледката, но сега вече всеки, който дойде у нас на гости, попада в това помещение с тази гледка и остава зашеметен“, разказва Никол.

Никол Шерцингер

Тя живее в жилището от около две години, което означава, че сигурно и Григор Димитров е имал шанса да се наслади на уникалната гледка. Двамата вече не са двойка, но си оставали добри приятели, както заявиха преди време.

Никол Шерцингер

Докато развежда екипа из жилището си, Никол обръща специално внимание на всички предмети на изкуството, които красят дома й, защото това била голямата й страст. Ние обаче ви съветваме да обърнете специално внимание на киносалона, който е обзаведен с толкова удобни диванчета за гледане на филми, че сигурно не бихме се измъкнали от там, ако случайно се окажем на гости на Шерцингер.

vlastta.bg

Реклама
Advertisement

Facebook