Connect with us

Астро

Неочаквани промени за Козирог, болезнени разкрития за Риби

Публикувана

на

Овен 21 Мар – 20 Апр
Ден на отдавна чаканите информации, за които много хора ще почерпят. Благоприятен ден за старт на нови начинания, за постъпване на нова работа и за така чаканото повишение. Поне една преграда и пречка ще бъдат преодолени. Ще вземете преднина пред конкуренцията и може да спечелите конкурси. Само не губете чувството си за мярка и не изпадайте в еуфория, независимо какво се случва. Не късайте предварително старите мосотве, по които може да се върнете назад, ако новите проекти не успеят. Бъдете далновидни и балансирани.

Телец 21 Апр – 21 Май
Днес може да получите покана и вест, за които да почерпите. Много добре проверете как стят нещата и дали няма някаква уловка. Хора с власт и възможности ще ви предоставят предимства, за които много ще трябва да се постараете. Ако сами сте овластени, чакайте посещение, което може да затвърди позицията ви, ако подходите с отговорност и разбирене към хората, които влизат в отношения с вас. В този ден лесно се разкрепостяваме и излизаме от обикновения и нормален коловоз. В нищо да не се прекалява.

Близнаци 22 Май – 21 Юни
Ден на напредък и постижения. Очертават се контакти и обаждания, които ще ви заредят с енергия, ще отворят врати към бъдещи печалби, придобивки и преназначения. Ще имате повод да почерпите. Съветът е да се контролирате във всеки момент, да не приемате предложенията с прекалени овации и очаквания, но и да не мрънкате, когато нещо не става според очакванията ви. Може да се появи провокатор на работното ви място или в отношенията с партньори. Преди да кажете и направите каквото и да било обмислете нещата.

Рак 22 Юни – 22 Юли
Денят освобождава залпово набор от неконтролируеми енергии. Не искайте прекалено много и се старайте чувството за мярка да не ви напуска. Внимавайте с алкохола, лекарствата и стимулантите. Може да почувствате прилив на сили и една измамна лекота, която ще ви накара да полетите в очакванията и амбициите, но може и да паднете на земята, ако се предоверите на очакванията си. Денят е благоприятен за любовно предложение и сключване на брак. Ще бъдат перспективни и връзките, които ще създадете.

Лъв 23 Юли – 23 Авг
Родените около 5-10 август може да получат предложения, покани и информации, за които ще почерпят. Може да спечелите конкурс и да имате възможност да влезете в нова среда. Подайте документи за участия и за финансиране на личните ви проекти. Търсете пътища за срещи с евентуални покровители и спонсори. Сънищата от тази сутрин са показателни и е важно да се изтълкуват. Навлизате в период на лична стабилизация. Очертава се пътя, който ще промени живота и дейноста ви и ще разгърне талантите ви.

Дева 24 Авг – 23 Сеп
Не се затваряйте в себе си, независимо в какво положение се намирате и колко е труден живота ви. Този ден ще донесе светлина в тунела за доста хора, ще ви разкрепости и даде възможност да направите крачка към нещо по добро в живота и личните отношения. Някой ще дочака повишение, а друг ще получи предложение, което ще му помогне да изплува от нищетата. Старайте се да не отивате в крайности, да контролирате емоциите, за да може да сте адекватни при взимане на решения във всеки момент. Очертават се и любовни изненади.

Везни 24 Сеп – 23 Окт
Днес е точният съвпад на Венера с Юпитер, а този аспект ще ви донесе възможност за включване в благотворителни програми. Може да получите финансиране на проектите си или предложение да участвате в престижни и доходни начинания. Енергийният ви потенциал нараства, правите впечатление в средата си и това няма да остане незабелязано. Един от дните, в които с лекота може да се получи финансиране, да се уредят юридически формалности около пътувания и участия в перспективни проекти тук или в чужбина.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное
Ден на неконтролируемите енергии. Внимавайте в любовта и секса. Връзките ви в този ден може да ви изведат на предни позиции в бизнеса и в обществото, но и да ви сринат от висока позиция, ако позволите да ви включат в компроматна война. Контролирайте се максимално, за да уловите подходящия момент и да направите своя удар. Чакайте изгодно предложение, пазарете се. До вечерта може да почерпите след сключения изгоден договор. Родените в третата декада ще бъдат притиснати, ако разкрият много от себе си.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек
Един от силните дни в месеца за родените около 10-15 декември. Венера и Юпитер са в съвпад със Слънцето ви, а това положение може да ви вкара в успешна спонсорска и благотворителна проява. Вероятно е да намерите нужното ви фанансиране, без да се налага да влизате в неприятно обвързване. Ще получавате информации и предложения, за които ще почерпите. Ще се окажете търсения човек за престижна и доходна работа. Старайте се да не губите присъствие на духа и да сте адекватни при водените преговори.

Козирог 22 Дек – 20 Яну
Предложенията от днешния ден ще помогнат в следващите дни да разчистите терена и да се освободите от някои хора, които ви стопират, провокират и предават. Ако сте от първите, които получат информация за неочакваните промени и служебни начинания ще извадите късмет и ще реагирате адекватно. Всичко предприето ще носи ползи, стига да е добре премислено. Ще се пускат различни слухове, които ще пречат на истинската информация. Не се разсейвайте. Сключените договори ще са перспективни.

Водолей 21 Яну – 19 Фев
Днес емоциите и любовта може да ви разсеят. Не губете усещане за важноста на начинанията, в които участвате. Не се разсейвайте с дреболии. Не посягайте към чашката докато не сте свършили работата и не сте подписали важните договори. Вероятни са предложения и обаждания от чужбина, възможност за финансиране на проектите ви и за включване на идеите ви в съвместни начинания. Не е изключено някой да се опита да спечели чрез вас, но и вашата печалба ще е значителна. В живота ви се появява спонсор, който ще иска своето.

Риби 20 Фев – 20 Мар
Не пропускайте този ден. Ще имате възможност да преговаряте с точните хора и по въпросите, които ви интересуват. Контролирайте се максимално, не позволявайте на емоциите да ви завладеят. Ако сте адекватни във всеки момент може да си издействате най-доброто предложение в ситуацията. Ден на виното и камбаната. Получавате обаждане или предложение, за което ще почерпите. Внимавайте, утре маските ще паднат. Предстоят ви болезнени разкрития. Не бързайте да споделяте получените оферти с потенциални конкуренти.

twig.bg

Advertisement

Facebook