Connect with us

Астро

Непланирани срещи за Везни, ден на алтруиста за Дева

Публикувана

на

Овен 21 Мар – 20 Апр
Светът е да не предприемате нищо без щателно проучване на въпроса. Запознайте се с новите изисквания и подробностите за работата, с която ще се заемете. Проверете кои срокове изтичат и се постарайте да подновите регистрациите си в следващите дни. Всичко, което направите прибързано и без обмисляне на различните варианти ще ви донесе проблеми в отношенията и разходи, които трудно ще покриете. И сънищата от тази сутрин ни дават предупредителни сигнали за това откъде може да дойдат проблемите.

Телец 21 Апр – 21 Май
Ден на тайното знание. Може да получите достъп до важна информация, от която може да се спечели, ако се води умела игра и тактически се подходи към важните в ситуацията хора. Проявете щедрост, направете някому услуга и реакцията няма да закъснее. Днес и утре шансовете ви за успех са големи, но след това палачинката ще се обърне, ще имате нужда от подкрепа и близост. Действията ви в този ден може да привлекат или да дистанцират някои важни за бъдещето ви хора. Не планирайте за утре рискови спортни начинания.

Близнаци 22 Май – 21 Юни
Днес силата е в тези, които държат актуалните информационни ключове, които черпят знания и факти от първоизточника. Изиграйте козовете, които държите в ръцете си. Опитайте да привлечете съюзници. Важното е да се стига до корена на проблемите при разговори и преговори. Нищо да не се прави повърхностно и без нужната подготовка. Не може да претендираш за нещо, без да си осигурил защитни варианти, както за успех, така и за отстъпление. Постарайте се да сте в час и с проблемите, които вълнуват децата и близките ви.

Рак 22 Юни – 22 Юли
Намалете темпото, не планирайте рискови натоварвания особено за утрешния ден, когато проблемите ще никнат като гъби. Опитайте днес да получите нужната информация по въпросите, които не търпят отлагане или вълнуват цялото ви семейство. Ако си затворите очите пред някои факти утре положенито ще се влоши и трудно ще оправите нещата. Сънищата дават насоки на какво да обърнете внимание. Храната да е лека. Щадете кръста и бъбреците. Не планирайте да се пренасяте или да пренареждате къщата точно в този уикенд.

Лъв 23 Юли – 23 Авг
Днес силата е да бъдеш добре информиран, да си в час с изискванията на момента, да знаеш и да проучиш добре кой от какво има нужда, към какво се стреми и какво очаква. Предавайте опита си на децата, участвайте в благотворителни дейности, създайте или влезте в нова група по интереси. Днес уроците лесно се усвояват, така че постарайте се да научите и да овладеете някакво знание и умение. Ще са ви от полза всякакви контакти и разговори. Съдбата ще ви срещне с хората, които ще ви помогнат в бъдещите инициативи.

Дева 24 Авг – 23 Сеп
Чудесен ден за усвояане на нови умения. Може да се включите в нова група по интереси, да намерите място за творческа изява и за работа с личното си хоби. Полезни са всякави разговори и контакти. Уредете си среща с хора, с които имате еднаква насоченост, разбирания и стремежи. Наученото днес ще ви бъде от голяма полза. Важното е да възприемате всичко в дълбочина, да не правите нищо повърхностно или само, за да отбиете номера. Не си губете времето и това на околните. Ден на алтруиста. Учете другите и се учете от тях.

Везни 24 Сеп – 23 Окт
Днес и утре Луната е във вашия знак. Очертават се пътувания, планирани и непланирани срещи, които ще ви помогнат да осъзнаете някои неща, да научите подробности и детайли за връзките и отношенията си с някого. Не се задоволявайте само с един разговор или с едностранна информация. По различни канали ще се доберите до важна истина, която може да промени плановете ви за следващите дни. Внимавайте, утрешният ден е зареден с агресия, така че не планирайте тежки разговори и натоварваща програма.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное
Ден за проучване на стари и нови партньори, за търсене на информации позволяващи в следващите дни да подпишете нови договори, да подновите партньорски споразумения и да предложите нови оферти. Печелят хората умеещи да отделят и намират същественото в купищата от излишна информация. Подновете клубни участия, потвърдете резервациите за празниците. Ден за самоподготовка, особено ако ви предстоят изпити или участия в конкурси. Срещите вечерта ви водят към поредната неравностойна връзка.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек
Ден за учене и усвояване на изостанали уроци, но не само в посока на любовта. Подгответе се добре за предстоящите участия и конкурси, както в делови, така и в личен план. Нищо не бива да се претупва и прави само, за да се „отбие номера”. В момента доста очи ви следят и проверяват доколко може да се разчита на вас в една или в друга посока. Всичко, което изпипате до най-дребните детайли ще ви донесе късмет и придобивки и ще ви вдигне нивото. За утре не планирайте нищо важно. Пътувайте днес или на 31-и.

Козирог 22 Дек – 20 Яну
Грешките от миналите дни дават опасни рикошети в този уикенд. Съботният ден е проблемен за родените в първата декада, а утре и останалите ще се поизпотят. Съветът е да се заемете с усвояване на нови знания, да проучвате посоките, в които смятате да направите първа крачка от понеделник. Търсете информация от първа ръка и ако откриете несъответствия потърсете друг източник. Ден за сверяване на часовниците в бизнеса, за поготовка на съвместни инициативи, за определяне на доставки, такси и отговорности.

Водолей 21 Яну – 19 Фев
Проучете условията за влизане в нова група по интереси. Ден на тайното знание. Който е добре информиран ще постигнете максималното и ще е застрахован от грешки. Дайте своя отговор на отправените предложения след щателна проверка на всички условия. Може да спечелите конкурс или да уредите допълнителна работа. Днес учителят ще си намери ученици и обратното. За утре не планирайте колективни участия и по възможност си останете у дома. Тази вечер не оставайте с преспиване на чуждо място.

Риби 20 Фев – 20 Мар
Ден за самоподготовка и усвояване на нови опитности. Помислете на какъв курс да се запишете, за да повишите личната си квалификация и да кандидатствате за по-висока служебна позиция. Имате шанс да влезете в нова среда. Сега е момента да се подготвите, да попълните празнината в знанията и уменията си и независимо предновогодишното настроение да се опитате да приключите с обещаните задачи. Не планирайте рискови участия за утре. Тази вечер останете на място, където се чувствате обичани и защитени.

twig.bg

Реклама
Advertisement

Facebook