Connect with us

Звездни

Няма шест пет: Борисов влезе и в „Откраднат живот“

Публикувана

на

Премиерът Бойко Борисов се появи изненадващо на снимачната площадка на хитовата медицинска драма „Откраднат живот“.За това се похвали в социалните мрежи самият министър-председател с редица снимки от екранната болница „Света Анастасия“, където се развива сюжетът на сериала: Разгледах снимачната площадка на „Откраднат живот “ и разговарях с актьорите и екипа на сериала, написа Борисов.

Част от сериала се снима в Sofia Tech Park и се радвам, че този район на града се разви така добре. Днес там открихме и офис на Световната банка в София, в който ще бъдат ангажирани над 300 души“, написа Борисов към кадрите.

На една от фотографиите се вижда как той е седнал срещу актьора Владо Пенев, който се разхожда в обувките на директора на лечебното заведение – проф. Асен Цонев.

По време на разходката в коридорите на филмовата болница Борисов е признал пред екипа на продукцията, че много се радва на успеха на българските сериали и ги следи.

Премиерът проявил интерес към сценария и останал много впечатлен, след като узнал за някои повратни моменти от новия сезон.

Припомняме, че през май, броени часове преди финала на криминалната драма „Дяволското гърло“, сред нетърпеливите фенове да разберат кой е убиецът се оказа и Бойко Борисов. Тогава министър-председателят на България качи в социалните мрежи две снимки, на които позира с Владо Карамазов и Христо Петков.

„С актьорите от „Дяволското гърло“ Владимир Карамазов и Христо Петков.

Попитах кой е убиецът в сериала?

Ще разберем довечера във финалния епизод.“, гласи текстът на Борисов към кадрите с екранните братя Чанови.

Не е ясно дали Борисов е получил отговор в аванс или е изчакал излъчването на епизода.

Реклама
Advertisement

Facebook