Connect with us

Лайфстайл

Нова година два пъти на два континента

Публикувана

на

Ако искате да купонясвате в Новогодишната вечер първо Сидни, а след това и в Лос Анжелис, то компания за частни полети може да изпълни това ваше желание , пише Business Insider.

„Полетът от Сидни до Ел Ей е с продължителност от 13.5 часа, което, при часова разлика от 19 часа, означава, че имате на разположение 5 часа и 30 минути за празненства. Продължителността от малко над 13 часа обаче е възможно да се осъществи единствено с частен самолет“, посочва маркетинг директорът на PrivateFly Каръл Корк.
Според нея, за да наемете един от самолетите на компанията, ще са ви нужни 255 000 долара, или около 31 950 долара на човек, при положение че на борда му сте осем души.
Един изненадващ предмет, който трябва да носите в самолетаВсеки има свой собствен списък от жизненоважни предмети, когато се касае за пътуване със самолет. Партито започва в 20.00 часа на 31 декември в Сидни, след което към 2 часа на 1 януари купонджиите ще трябва да са по местата си в един от най-известните модели частни самолети – Gulfstream G550.
По разписание, самолетът трябва да кацне в Ел Ей около 20.30 часа на 31 декември, което означава, че все още ще имате възможност да се повеселите, а по-късно да се насладите и на новогодишните фоайерверки.
По време на полета ще можете да похапнете хайвер, агнешко и омари, да пиете витаминозни и детоксикиращи сокове, както и шампанско. На борда на самолета има голяма спалня, както и отделни единични легла.

twig.bg

Advertisement

Facebook