Connect with us

Астро

Нови договори за Козирог, Везни завладяват сърца и позиции

Публикувана

на

Овен 21 Мар – 20 Апр
До обед се концентрирайте над важните си и амбициозни проекти. Подгответе речите си. Ще свършите много добра работа, ще спечелите предимства и може да се изкачите нагоре в йерархията. Заявете претенциите си, не чакайте покана и не пропускайте шансовете да блеснете пред шефовете с изяви и предложения. Следобед навлизаме в деня на сърцето. Никъде не отивайте без подарък. Участвайте в спонсорски инициативи, не е изключено да ви забележат и поканят за бъдещи проекти. Идват придобивки.

Телец 21 Апр – 21 Май
До обед се погрижете за личните си проекти, за работата, която не търпи отлагане, за вложенията си и за амбицията да разраствате бизнеса си. Може да намерите нови клиенти, доставчици и посредници, да продадете и купите нещо на сметка. Пасивният човек ще претърпи поражение в този ден. Следобед насочете вниманието си към тези, които се нуждаят от вашата обич и присъствие. Приберете се с подарък. Където и да отивате не забравяйте дребните жестовете на внимание. Днес печелите съмишленици за бъдещето.

Близнаци 22 Май – 21 Юни
Днес се залагат основите на бъдещи делови и лични връзки. Не е все едно с кого ще се срещате. До обед поставете условия, преговаряйте дори и от позиция на силата. Не навлизайте в зоната на забраненото в юридически план. Основните ви неудобства тази година ще идват точно от такива прегрешения, от неспазването и неглижирането на законовите положения. Не забравяйте, че планетата на правото и закона Юпитер ще ви гледа в опозиция чак до декември. Тази вечер може да стопите дистанциите с мил жест на внимание.

Рак 22 Юни – 22 Юли
Концентрирайте се над неотложните задачи до обед. Очаквайте придобивки. Проблемите следобед може да дойдат от неглижирането на роднинските и семейни отношения. Не се прибирайте без подарък, обадете се на близък или на приятел в нужда и направете за него каквото е по силите ви. До утре на обед първо помислете за човека да вас, а после за неизбежните делови ангажименти. Има моменти, в които трябва просто да спреш, да се огледаш, да видиш кой от твоите хора се нуждае от подкрепа и обич и да му ги дадеш. Другото няма значение.

Лъв 23 Юли – 23 Авг
За вас това ще бъде ден на инвестиции, на наливане пари и средства в нови проекти и търсене на надеждни хора за работата, която предстои. Конкуренцията ще се бори за същото и няма как да не сблъскате интересите си. Каквото е важно уредете го до обед, но никъде на отивайте с празни ръце. Следобед навлизаме в деня на сърцето. Добре ще се отрази на връзките ви, ако и вие влезете в дарителска и спонсорска програма. До утре на обед направете поне едно добро дело. До петък жестовете ще се върнат.

Дева 24 Авг – 23 Сеп
И независимо колко дадеш днес до вечерта двойно може да получиш. Ще се радвате на разбиране и подкрепа, работата ви ще донесе придобивки и покани за пътуване, гостуване или директни срещи. Очаквайте повишение и преместане на престижна позиция. Неприятностите от този ден почти веднага ще се забравят. Тенденцията е да получите повече отколкото се надявате, но и да обгрижите някой който вече не се надява на нищо. Днес си даваме рамо един на друг, за да не изпаднем от класацията на живота. Следващите дни няма да се леки.

Везни 24 Сеп – 23 Окт
Днес с успех може да завладеете не само позиции, но и сърца. Реагирайте на покани, търсете начин да разширите връзките и територията си на влияние. До обед се концентрирайте върху належащите задачи и изисквайте повече от себе си и от околните. От обед до утре на обед не прекалявайте с исканията, а давайте от сърце и се постарайте да направите нечий живот малко по-лек и поносим. Правете това, за което някой ви помоли. Направете си стройна програма за следващите дни, в които може да спечелите повече отколкото предполагате.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное
Внимавайте, не се претоварвайте. Енергията ви търси поле за изява, амбицията ви насочва към активни и на моменти манипулативни действя, с които ще си спечелите врагове. До обед не може да избегнете битките и може да се почувствате ощетени. Сменете тактиката, от обед се включваме към космическия канал на любовта и състраданието. Опитайте да разберете другата гредна точка, да направите жестовете, които се искат от вас и работата ви ще потръгне. Днес нищо няма да става от позиция на силата.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек
Ден на високите енергии и на предизвикателствата, които може да променят посоката ви на развитие. До обед може да уредите срещи и разговори, които ще помогнат да получите подкрепа, средства и финансиране на важните ви проекти и начинания. Помислете, дали не може да получите каквото ви е необходимо чрез включване в спонсорски и благотворителни прояви. Планирайте преговори с различни организации и групи, които може да ви финансират, а вие да станете част от тяхната програма. Днес всеки може да осъзнае мисията си.

Козирог 22 Дек – 20 Яну
Денят ви дава нова отправна точка. Подпишете нови договори, организирайте срещи с бъдещи и настоящи партньори, не пренебрегвайте покани за съвместно участие независимо, желанието ви да работите самостоятелно. Препоръчват се контакти, на които ще се поемат новите ангажименти за годината. Намерете време и за проблемите на близките. Тази вечер се приберете с подарък. До утре на обед е препоръчително да се включите в благотворителни проекти. Може би точно в тази среда ще намерите подкрепа и за своята работа.

Водолей 21 Яну – 19 Фев
Днес изискванията и претенциите към вас ще са повече от възможностите ви. Ще се случват събития, които ще подлагат на проверка приятелските ви и партньорски връзки. Не бива да стоите със скръстени ръце, но и прекалената активност не е решение, защото може да доведе до грешки. Вечерта може да получите подкрепа от неочаквано място и в следващте два дни да намерите точно това, от което се нуждаете. Не бързайте, днес може да хвърлите парите и усилията си на вятъра.

Риби 20 Фев – 20 Мар
Не пропускайте шансовете си през този ден. Бъдете активни във всяко важно за вас начинание и дейност. С голяма вероятност може да подпишете изгоден договор и да влзете в перспективна среда. В следващите дни ще ви се налага повече да се грижите и работите за друг или да отдавате енергията си за чуждите амбиции. Следбед търсете странично финансиране. Направете едно добро дело. Може да се очакват отговори на внимание и обгрижване от съдбата и от хора, на които сте направили впечатление с работата и труда си.

Advertisement

Facebook