Connect with us

Астро

Новини ще зарадват Водолей, здравословни проблеми за Везни

Публикувана

на

ОВЕН
През днешния ден не се натоварвайте с допълнителни задължения, ако е възможно. Приятелите почти непрекъснато ще искат да си общуват с вас. От една страна, е добре, защото милото им отношение ще ви радва, но от друга, ще се наложи да жертвате част от личното си време и непрекъснато да пренастройвате програмата си. Хубавото при вас е, че когато сте в добро настроение, успявате да реагирате гъвкаво и да се справяте бързо. Насочете силите си към завършване на започнатите задачи. Не се занимавайте с нови неща.

ТЕЛЕЦ
Енергията ви е повече даже от фантазията. Готови сте да минете през всички задачи със силата на булдозер. В края на деня обаче ще сте по-разсеяни, по-мечтателни и може да пропуснете нещо важно. Един от ефективните начини да поддържате тонуса си е допирът с изкуството, който можете да си осигурите по всяко време. Овладейте ентусиазма си и действайте разумно. Ако не редувате работа с почивка на равномерни интервали, ще се изтощите.

 

БЛИЗНАЦИ
Може да ви звучи странно, но точно сега е желателно да намалите покупките. Тръгвайки по магазините, си направете списък и го спазвайте, а не се увличайте по всяко промоционално предложение, което със сигурност ще се окаже некачествена стока. Спортувайте, макар и по малко. Не прекалявайте с храна, алкохол и партита. Недоспиването най-бързо ще ви докара преумора. Ако виртуалните ви приятели организират някаква сбирка и ви поканят, не отказвайте веднага.

РАК
Разпределете работата по подготовката на новите ви бизнес проекти у дома за всеки ден по малко. Не се натоварвайте наведнъж с битови занимания, които така или иначе не са ви приятни. На малки порции ще е по-лесно. Ще работите спокойно, ако си създадете добра организация. Няма да сте раздразнителни и близките с радост ще се отзовават на инициативите ви. Поддържайте контактите с непознати в рамките на добрия тон, без да ги доближавате прекалено до себе си.

ЛЪВ
Разчитайте максимално и предимно на себе си. Проверявайте всичко, което чуете или ви предложат. Бъдете предпазливи, защото може неумишлено да ви подведат колеги или приятели, а нищо чудно и членовете на семейството. Отнасяйте се коректно, но с известна доза съмнение към партньорите и сътрудниците си, проверявайте параметрите на всяка сделка, с която се занимавате, и ги сравнявайте с предварително обсъжданите. Време е да „проветрите“ мислите и да подредите вещите си.

ДЕВА
Ще се разтоварите от ненужното и ще навлезете в новите си бизнес задачи уверени в собствените си сили. Бъдете внимателни обаче, ако работите или се налага да подписвате документи и когато ползвате банковата си карта. Изненадващо ще разберете чужда тайна, която никак няма да ви хареса. Ще попаднете в дилемата дали да я споделите, дали да я предадете на човека, който е пряко засегнат, или да я забравите завинаги. Последният вариант май ще е най-подходящ за вас.

ВЕЗНИ
Ще си спестите неудобни въпроси, за които не можете да поемете отговорност, ако навреме успеете да откажете изпълнение на някои извънредни задачи. Не пренебрегвайте сигналите за здравословен проблем. Посетете незабавно личния си лекар и спазвайте предписания режим. Бъдете внимателни, ако се налага да шофирате. Нищо обаче не би могло да ви възпрепятства да направите каквото сте си наумили. Действайте внимателно, придържайте се към принципите си и не прекалявайте с нищо.

СКОРПИОН
Не се изкушавайте от вкусни сладкиши, напитки и най-вече от екзотични ястия. Много е вероятно да причинят проблеми с храносмилателната система, които пък ще ви съсипят настроението. Не отбягвайте хората, които подават ръка с цел да подобрят отношенията си с вас. Може да не се сближите, колкото е било преди, но е по-добре да се отървете от мисълта за неуредени лични въпроси. Първенството навсякъде и във всичко за вас не представлява проблем – постигате го лесно и естествено.

СТРЕЛЕЦ
Лесно се ентусиазирате и можете да увлечете след себе си много хора, но трябва да има кой да свърши черната работа. Най-сериозният ви стимул за действие е конкуренцията. Трудно се подчинявате и затова обичате да ръководите, а качества не ви липсват. Всичко това пренасяте и в любовта, не се оставяте друг да ви ръководи. Привличате противоположния пол като магнит. Влюбвате се бързо и всеотдайно, но и бързо разлюбвате. Способни сте да изпитате големи страсти и още по-голяма ревност.

КОЗИРОГ
Не обичате да получавате откази, те са по-скоро в състояние да ви амбицират, отколкото да ви обезкуражат. Когато в любовните взаимоотношения изчезне предизвикателството, то вие губите интерес и започвате да търсите друг партньор. Харесвате новите и рискови дейности. Трудностите не ви плашат, бързате да ги преодолеете. Не можете да стоите на едно място и да не вършите нищо, монотонната и еднообразна работа също не ви харесва. Любовта ви към справедливостта често може да ви забърка в неприятни ситуации, с които лесно ще се справите.

ВОДОЛЕЙ
Денят ви носи различни новини или събития, които ще ви накарат да се чувствате на моменти потиснати, изпитвайки желание за самоизолация от околните. Вашата сила е в несекващия ви оптимизъм, вяра в собствените сили, активност и самостоятелност. Най-голямото ви предимство, но понякога и най-големият ви враг, са откровеността и искреността. Всъщност вие се нуждаете от време да се освободите от насъбралото се напрежение вътре в самите вас.

twig.bg

Advertisement

Facebook