Connect with us

Астро

Oстри сблъсъци на интереси ще изненадат Рак, ден на плътски изкушения за Лъв

Публикувана

на

Овен 21 Мар – 20 Апр
Днес агресията е повсеместна. Ще срещате видима и невидима съпротива, ще се налага да прилагате крути мерки към близките, околните и децата, за да сложите отношенията в ред. Всеки тръгва с намерението да спечели на всяка цена. Родените в първата декада ще изпитват по-големи натоварвания и може да станат обект на по-силен натиск. Увеличете самоконтрола. Не бива да се действа първосигнално и да се тръгва по линията на конфликта. На това пълнолуние Луната ще ви гледа в опозиция, не вървете против колектива.

 

Телец 21 Апр – 21 Май
Пълнолунието превъзбужда, пролетта опианява и като резултат може да се очакват изневери, но не само на партньора, а и на собствения ви стил на поведение, работа и живот. Трудно ще преодолеете и лакомията, а точно днес е добре да спазваме диета. Ораничете макимално това, което знаете, че не е полезно за вас. На всички нива и във всички посоки апетитите са изострени до краен предел. Може да влезете в конфликти и на работното място. Тенденцията е да си развалите и плановете за уикенда. Бъдете избирателни в контактите.

 

Близнаци 22 Май – 21 Юни
Придържайте се към максимата „голям залък лапни, голяма дума не казай”. Но при вас тенденцията е точно такава. Ще се изхвърлите, ще обещаете нещо, което трудно ще изпълните и може да си навлечете доста неприятности. Спазвайте диета, но не само по отношение на храната, а и в приказките и действията. Лакомията във всичките и форми днес ще ни подведе, ще ни скара с приятели и близки и ще детронира някой, който претендира и иска прекалено. Малко повече аскетизъм ще ви се отрази добре. Защитавайте справедливи каузи.

Рак 22 Юни – 22 Юли
Действа ви кармичен кръст на планетни влияния. Като добавим и превъзбудата на пълнолунието, нещата при вас може да излезат от контрол. Бъдете особено внимателни, не тръгвайте с голямата кошница и не казайте големи думи, след които няма да последват големи дела. На всяка крачка ще ви препъват апетитите и претенциите на околните. Ще се стигне до остри сблъсъци на интереси и позиции, а някъде и по тежки битки ще се водят. Довеждате до предела на търпимост отношенията с партньори. От една дума може да пламнат свещени войни.

Лъв 23 Юли – 23 Авг
Ден на плътски изкушения и астрални битки. Не си позволявайте изневери. Ще бъдете предизвикани да участвате в кофликти и конкурентни битки. Смирете амбицията. Не провеждайте срещи, които трудно ще контролирате, на които може да ви притиснат с изисквания и да ви настроят срещу съюзниците ви. Изневерите ще ви струват скъпо, особено тези на собствения ви стил на работа и живот. Спазвайте диета, ограничете контактите, избягвайте скандалите. Сънищата са пророчески и показват решението на проблема, който ви вълнува.

Дева 24 Авг – 23 Сеп
Днес силните на деня налагат вето над амбициите на по-слабите, пречат им да изплуват от кризата, да печелят и живеят по-добре. Няма друго отношение освен това между хищникът и неговата жертва. Ще влезете и в двете роли. На едно място си подвивате опашката, а на друго ще си позволите да налагате мнението си, без да се съобразявате с нуждите на момента и на околните. Тенденцията е да влагате излишно енергия в дела, от които после може да се откажете или някой да ви принуди да отстъпите. Смирете апетитите, ограничете контактите.

Везни 24 Сеп – 23 Окт
Пълнолунието противопостява Луната от вашия знак на Слънцето от Овен. Внимавайте, не сърдете авторитетите, от които зависите. Не подклаждайте огъня на агресия и омраза, за да не изгорите в него собствените си амбиции и заложби. Днес змеят на желанията трудно се контролира, обединява се с халата на кризата и променя негативно съдбите ни. Не се включвайте в рискови инициативи, не искайте много от живота, не насрочвайте важни за бъдещето ви разговори и преговори. Един скандал може и да ви разболее. Спазвайте диета.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное
Днес сте лесно податливи на влияния и желания. Страстите трудно се контролират. Вероятно е да тръгнете по пътя на изневерите, да дистанцирате и загубите ценно партньорство. С лека ръка може да замените „кон за кокошка”, само заради брошката, заради външната красота и излъчване. Дайте си сметка кои са истински важните за вас връзки и партньорства и се постарайте да ги запазите на всяка цена. Не яжте ябълки-плодът на изкушението. Ако в този ден ви залае куче това е добър знак, а ако ви нападне някой вече ще знаете, че ви е враг.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек
Днес се играе с тоягата на принудата по гърбовете на тези, които не могат да се защитят. Дистанциите ще се увеличат. Старайте се да не влизате в единоборства, да не притискате никого с претенции и амбиции и да не позволявате намеси в личния ви избор. Печелят аскетите и тези, които се дистанират от битките на тълпата, от скандалите на работното място и у дома. „Вземете си шапката”, идете на тихо и спокойно място, не позволявайте на амбициите да вземат връх над здравия разум. Добре е да се спазва диета на всички нива.

Козирог 22 Дек – 20 Яну
На това пълнолуние Слънце и Луна ви гледат в пречупващи аспекти. Лесно може да „счупите стомната” на отношенията, да се разделите с близки и любими и да прекратите важни делови отношения. Бъдете пределно дипломатични. Не изказвайте мнения, не правете забележки и се въздържайте от критика на работното място. По закона на Мърфи за всемирната гадост, вашата филия ще падне с маслото надолу. Не е изключено да бъдете подведени и от нелоялната конкуренция. Нищо важно да не се предприема.

Водолей 21 Яну – 19 Фев
Битките на другите днес ви носят предимство. Влизате в ролята на третият, който печели, когато други двама се карат. Вероятно е да попаднете и в любовен триъгълник, но този път няма да сте тъпият ъгъл. Тези, които прибързано са ви пренебрегнали, напуснали и заменили си дадват сметка какво приятелство са загубили. Чакайте да почукат на вратата ви каещите се грешници. Дано и на вас не ви се наложи да търсите опрощение за греховете. Спазвайте диета, бъдете дискретни и не участвайте в рискови начинания.

Риби 20 Фев – 20 Мар
Днес плувате срещу течението, търсите начин да се доберете да важни за вас позиции и места, но по пътя ви дебнат опасни хищници. Движете се по линията на най-малкото съпротивление и не засягате болни за околните теми. Конкуренцията е жестока. Ако се скарате с колега може и двамата да бъдете отстранени от играта. Трудно контролирате апетита и по отношение на храната. Препоръчва се диета, отказ от претенции и амбиции. Лесно може да попаднете под чуждо влияние и да вадите за някой друг горещите кестени от огъня.

twig.bg

Advertisement

Facebook