Connect with us

БулевАРТ

Пловдивчанка на 17 год. изуми жури и публика в „Гласът на България“ (Видео)

Публикувана

на

Истински фурор предизвика с появата си в „Гласът на България“ Ивана Муцкова. Tя е само на 17, от Пловдив.  Певицата е възпитаничка на известната школа Арт Войс Център с ръководител Руми Иванова. През миналата година Ивана Муцкова спечели големите награди на два престижни конкурса.

 

Първо покори публиката и журито на Международния фестивал за франкофонска песен „Златен ключ“ в Пловдив с интерпретациите си на „Шан-з-Елизе” и песента на Шарл Азнавур „Une vie d’amour”. След това ученичката от Музикалното училище в Пловдив спечели и Гранпри на конкурса „Музикален импулс“ в Бургас.

Картините, които Муцкова рисуваше с гласа си, накараха Иван Лечев да зяпне от изумление. Михаела Филева, която се обърна още щом Ивана пое дъх зад микрофона, директно й благодари за преживяването: „Имаш ангелски глас. Това беше празник на музиката!“.

„Имаше много естетика, вълшебство. Ти казваш ангелски глас, аз виждам как от небето се спускат едни дебели букви с „Отбор Графа“, включи се битката за Ивана Влади Ампов. Камелия обяви, че за пръв път е изгубила говор от вълнение в това шоу и сключи ръце като за молитва пред Ивана. Муцкова избра да продължи напред с Графа, а Лечев изрично излезе на сцената да я прегърне с респект. „Това е едно от най-хубавите неща, които сме чували въобще за тия три години!“, каза той.

Ивана Муцкова е родена в Швейцария в семейство на арменка и македонец. Обожава България и иска да развива музикалния си талант тук. „Мечтая да пея различни стилове на всякакви езици. „Гласът на България“ е първата стъпка“, споделя момичето-чудо.

 twig.bg

Реклама
Advertisement

Facebook